Nismo ni napolaFanzi je napisao/la:A prica o pojacanjima jos nije zavrsena...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nismo ni napolaFanzi je napisao/la:A prica o pojacanjima jos nije zavrsena...
Pesimista vjecitiElegant je napisao/la:Pa koliko ih to jos dolazi ?
Treba se spustiti na zemlju bolje za nas.
Ne treba letiti ni u kom slučaju. Mi samo sada dovodimo igrače koji bi trebali biti bolji od onih koje smo otjerali. A to će se trebati vidjeti na terenu. A evo pile rece da nismo ni do pola potpisa došli sa igračima. Meni je više bitno da oni stignu što prije,jer evo pripreme počinju jako brzo. Za sada je došlo zvanično pet igrača. Da sad onda ne racunamo,saznajemo svi skupa ubrzo koji broj je u pitanju.Elegant je napisao/la:Pa koliko ih to jos dolazi ?
Mi trebamo letiti ali letiti onako kako to navijaci rade treba napuniti stadion i vratiti navijace na jug. To kako ce igraci nek brine Edis mi imamo nacin da pomognemo a to je dolaskom na utakmice hocemo li misliti da smo najbolji ili ne samo ce nam se reci nakon prvih par kola.boccaccio je napisao/la:Ne treba letiti ni u kom slučaju. Mi samo sada dovodimo igrače koji bi trebali biti bolji od onih koje smo otjerali. A to će se trebati vidjeti na terenu. A evo pile rece da nismo ni do pola potpisa došli sa igračima. Meni je više bitno da oni stignu što prije,jer evo pripreme počinju jako brzo. Za sada je došlo zvanično pet igrača. Da sad onda ne racunamo,saznajemo svi skupa ubrzo koji broj je u pitanju.Elegant je napisao/la:Pa koliko ih to jos dolazi ?
Bolje po tebe da te ja na forumu ispravim nego recimo sef na razgovoru za posao.. Budi mi pozdravljenMerhaba je napisao/la:Zasto me ispravljas na **** forumu ?Minjore je napisao/la:ne pise se "bih" nego "bi" ,kada pises za drugeMerhaba je napisao/la:Da Ronaldo dodje ne bih vratio jug i navijace jednostavno treba vremena da se sve to popravi samo od sebe...nazalosti nikad ne reci nikad..
![]()
Mene sad zanima je li se kultno Zeljino janje pojelo, ili se upravo jede ili tek treba da se natakne, da izvinetepile87 je napisao/la:Nismo ni napolaFanzi je napisao/la:A prica o pojacanjima jos nije zavrsena...samo je steta da nece svi stici na sami pocetak priprema ali eto ovi bitni igraci ce biti.
Slab sam ti ja sa tim janjadima11plavih1992 je napisao/la:Mene sad zanima je li se kultno Zeljino janje pojelo, ili se upravo jede ili tek treba da se natakne, da izvinete