Na pogrešan način ti gledaš njegovu igru. Nije njegovo da ulijeće među štopere, on treba da trči i izgleda lijepo, graciozno. To je danas odradio na pravi način i prljavog dresa napustio teren. Sve ostalo je pljuvanje po momku, kao ovi što kažu da je usrao kod prvog gola!PitarBordo je napisao/la:Si ga vidio pred kraj kad uleti među naše štopere sudari se s nekim nisam vidio sa svoje pozicije ljudi srećom levati za fudbal hladno gol šansa.joker90 je napisao/la:Igrao Edin Dino Hrustanović, mi nismo pobjedili ekipu iz cvajte!U Tuzli mora biti vraćen na svoju poziciju! Neću da čujem za bilo kakve kombinacije u vezi, osim one Sarić-Pero!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
i kod drugog gola ga frajer okrenuo 2-3 puta..joker90 je napisao/la:Na pogrešan način ti gledaš njegovu igru. Nije njegovo da ulijeće među štopere, on treba da trči i izgleda lijepo, graciozno. To je danas odradio na pravi način i prljavog dresa napustio teren. Sve ostalo je pljuvanje po momku, kao ovi što kažu da je usrao kod prvog gola!PitarBordo je napisao/la:Si ga vidio pred kraj kad uleti među naše štopere sudari se s nekim nisam vidio sa svoje pozicije ljudi srećom levati za fudbal hladno gol šansa.joker90 je napisao/la:Igrao Edin Dino Hrustanović, mi nismo pobjedili ekipu iz cvajte!U Tuzli mora biti vraćen na svoju poziciju! Neću da čujem za bilo kakve kombinacije u vezi, osim one Sarić-Pero!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Zavrsen poso' idemo dalje! Odmorili smo 9 igraca za subotu i idemo nastaviti niz!
- TobeYarabi
- Kontakt:
Sretan rodjendan i sve najbolje..Evander je napisao/la:Samo da vas obavjestim, Majklu je rodjendan danas
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Said Husejinovic, 423 minute, 3 gola i jedna asistencija. 

Kako mi je to promaklo, ne znam ni sam... Mnoge stvari danas narušavaju poredak i harmoniju u univerzumu.High je napisao/la:Zaboravio si to da sam se danas vratio na forum. To je veliko zlo.uNbx je napisao/la:Majklu rođendan, Hrustanović u igri. Ne znam jel iko normalan očekivo išta dobro na današnji dan...

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Kakav je bio Livak za onih pola sata sto je odigrao

SVI SVI SVI SVI

- franklampard8
- Kontakt:
Kriv je Hodzichzzavidovici je napisao/la:Nije Hodžić kriv za gol. Kadušić ostavio igrača i još mu kokice fale da bude ko kod kuće uz Ligu prvaka.
1946
DobarHistoricar je napisao/la:Kakav je bio Livak za onih pola sata sto je odigrao

Re: RE: Re: FK Sarajevo
bas dobar.meni se svidio.Said pogotovoMemara je napisao/la:Dobar [emoji106]Historicar je napisao/la:Kakav je bio Livak za onih pola sata sto je odigrao
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
Vidjelo se i na Otoci za onih par minuta da momak zna lopte igrat. E sad, kako će se uklopit u igru i sa igračima, to je druga stvar.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
po meni momak nema tremu.ja bih ga forisrao malo zadnjih pola sata 20tak.min svaki tekmu.Mislim da moze dobra prevaga bitiuNbx je napisao/la:Vidjelo se i na Otoci za onih par minuta da momak zna lopte igrat. E sad, kako će se uklopit u igru i sa igračima, to je druga stvar.
Svi u napad,jedan je HASE
Protiv Tuzlaka remi je najrealniji. Hvala Hrustemoviću što se vratio.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mislim da će polufinale biti mi protiv želje i Mladost protiv Širokog.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
Jedva cekam ligu 6baboatif je napisao/la:bas dobar.meni se svidio.Said pogotovoMemara je napisao/la:Dobar [emoji106]Historicar je napisao/la:Kakav je bio Livak za onih pola sata sto je odigrao

+1baboatif je napisao/la:po meni momak nema tremu.ja bih ga forisrao malo zadnjih pola sata 20tak.min svaki tekmu.Mislim da moze dobra prevaga bitiuNbx je napisao/la:Vidjelo se i na Otoci za onih par minuta da momak zna lopte igrat. E sad, kako će se uklopit u igru i sa igračima, to je druga stvar.
Čim vidim da igrač nije pitchka, još ako zna s loptom, odmah mi je drag.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Na Tušnju:
Pavlović
Hodžić Novaković Balić Ivetić
Hebibović Sarić Mihojević Crnkić
Duljević
Ahmetović
Pavlović
Duljević
Ahmetović
-
- Kontakt:
Dakle, polufinale kupa.
Mi, kone, lištica i mladost.
Idealno bi bilo dobiti Mladost i mislim da bi se našli u finalu i nikad lakši put ne bi bio.
Kad ono bi izvlačenje parova??
Mi, kone, lištica i mladost.
Idealno bi bilo dobiti Mladost i mislim da bi se našli u finalu i nikad lakši put ne bi bio.
Kad ono bi izvlačenje parova??
-
- Kontakt:
Novaković Mihojević je ko smrt sigurno. I to je najjači dio naše ekipe i nema ga smisla mijenjati.Historicar je napisao/la:Na Tušnju:
Pavlović
Duljević
Ahmetović
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bosnas_, hazarder, James1987, kontra, Varijantas8 i 34 gosta.