Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Da li ce plava gospoda bojkotovati derbi jer rivali ne mogu na stadion ?
Hocespolacentra je napisao/la: ↑23 sep 2025, 23:43Da li ce plava gospoda bojkotovati derbi jer rivali ne mogu na stadion ?
Nije da ne mogu, nego ne zele. Zbog cega bi bojkotovali?spolacentra je napisao/la: ↑23 sep 2025, 23:43Da li ce plava gospoda bojkotovati derbi jer rivali ne mogu na stadion ?
Zamisli ponudis nekome karte, on odbije da to prihvati i ti sad trebas bojkovati nesto..
Digli ste frku oko karti, kao da dolaze, u najmanju ruku, Gate 13, a ne nekakve horde zla.
Protiv veleza horde se nisu culeTatamata1946 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 20:59Manijaka i nema vise od 500 otkako su na istoku. Da su pustili 1000 hordi na sjever ne bi se culi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ma realno sto se tice derbija na grbavici, opcenito ne samo sad, murija tu najvise jede ****. Ogromne tampon zone traze, 3000 sjedecih mjesta zjapi prazno. Takodjer mislim da Zeljo inace maksimalno ispostuje horde, preko 15% dobijaju vec godinama redovno bez ikakvih varijacija i izmisljotina + kad uracunas te tampon zone, domaci navijacu ostanu bez skoro 40% sjedecih mjesta za derbi. Ja fakat ne vidim tu neki prostor da se da vise ulaznica. Takodjer, sad sam mislio da nece nikako biti gostujucih zbog juga i bilo mi je donekle opravdano, ali su me pozitivno iznenadili sto su ponudili bar 5% odnosni 515 ulaznica. Koliko god murija srala godinama, iskreno i uprava Sarajeva nije nikako korektna. Stalno nam mijenjaju broj karata na kosevu za tribinu koja zjapi prazna, izmisljaju neke staticare, procjene, onda onih 5% odnosno 1725 karata kad smo se za titulu borili, znaci vazda nesto izmisljaju. Evo i sad, vjerujem da su se horde pitale da bi pristale na 5% sad za ovaj derbi zbog situacije kakva jest. Likovi hladno uskratili svojim navijacima da prisustvuju derbiju i jos likuju kako se svuda prave problemi oko dolaska gostujucih navijaca. Mislim ko ne vidi kroz ovo, ne vidi dalje od nosa.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Rijetko normalan pitarNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 sep 2025, 23:34Ma nasi nemaju pravo da se zale realno.
Oni su nama duzni dati 700 karata mi njima 1750.Do sad su nas uvijek ispostovali sa 1500 karata(11-12%) a mi njih vise puta trpali u cosak.
Odluce li oni krenuti 5 za 5 ne pise nam se dobro.Razlika je u tome sto ce oni svoj stadion uvijek ispuniti a nama ce naredni derbi bit 20+k prazni mjesta.
I sad su uradili sto niko ne bi,mogli su glat napisati dopis Mup-u ovi bi jedva cekali da zabrane dolazak,izasli su u susret da skrate sebi sigurno jedno 2k ljudi i daju nama kakvu takvu podrsku
To sto su nasi debili pa ne postuju rok po 3 dana i odbijaju sve-nas problem
Nek ne budu licemjeri i nek im daju citav jug u decembru.
-
- Kontakt:
Dajte ljudima sto zele. I vi ste kukali zbog Vrapcica.lakilone je napisao/la: ↑24 sep 2025, 00:07Nije da ne mogu, nego ne zele. Zbog cega bi bojkotovali?spolacentra je napisao/la: ↑23 sep 2025, 23:43Da li ce plava gospoda bojkotovati derbi jer rivali ne mogu na stadion ?
Zamisli ponudis nekome karte, on odbije da to prihvati i ti sad trebas bojkovati nesto..
Digli ste frku oko karti, kao da dolaze, u najmanju ruku, Gate 13, a ne nekakve horde zla.
- egocentrik
- Kontakt:
Oni su i donijeli odluku da nam se dopusti dolazak ali samo 500 ulaznicaspolacentra je napisao/la: ↑23 sep 2025, 23:43Da li ce plava gospoda bojkotovati derbi jer rivali ne mogu na stadion ?
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- Quartararo
- Kontakt:
Ista situacija sigurno.spolacentra je napisao/la: ↑24 sep 2025, 01:16Dajte ljudima sto zele. I vi ste kukali zbog Vrapcica.lakilone je napisao/la: ↑24 sep 2025, 00:07Nije da ne mogu, nego ne zele. Zbog cega bi bojkotovali?spolacentra je napisao/la: ↑23 sep 2025, 23:43Da li ce plava gospoda bojkotovati derbi jer rivali ne mogu na stadion ?

Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Nije **** nego se neko posro.Pablo11 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 02:26Ista situacija sigurno.spolacentra je napisao/la: ↑24 sep 2025, 01:16Dajte ljudima sto zele. I vi ste kukali zbog Vrapcica.![]()