Fina prednost, ali nama slijede teske utakmice do Barcelone. Atletico i Valencia cini mi se

Mada, ja se ne brinem mnogo. Valenciu sam gledao u CL i odavno losiju odbranu nisam vidio kod jedne respektabilne ekipe

. Sklon sam misljenju da ih visokim presingom mozemo zgaziti. A Atletico....pa vidjecemo hoce li se nocna mora nastaviti...Ne vidim razloga zasto ne bi bilo tako, pogotovo ako Manzano ostane

.
Povreda Di Marije je peh, pitanje je koliko ce Kaka' biti spreman a zasto da ne, moze se razmisljati i o Benzemi na toj poziciji

Callejon nema taj kvalitet.
Citao sam razna misljenja navijaca glede duela na ESB-u. Uglavnom imaju dvije struje

. 3 defanzivna vezna i vezni red sa Xabiem i Khedirom

.
Po meni, zanimljivo bi bilo gledat' napadacki Real protiv Barcelone, pogotovo ovu ekipu koja ipak ima dobru igru za razliku od proslih godina kada je samo bunker bio rjesenje protiv nadmocne Barce. Imamo sada respektabilan tim, u istom rangu kao Barcelona. Ja sam za ofanzivniju varijantu, mada i to ce dosta zavisiti od igranja Di Marie na primjer, jer sumnjam da Ozil i Kaka' imaju kondicije za igru u oba pravca. No, za mjesec dana cemo biti pametniji. Ostanite te mi euforicni

.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.