Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 07 nov 2011, 17:05

1921 je napisao/la:http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 522&type=3

Adnan Mevic, the person number 6.000 million on earth, made his dream come true by living the magic of madridismo at the Santiago Bernabeu stadium.

Hala Madrid!
Jednostavno najveći :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 07 nov 2011, 18:28

Bane Madridista je napisao/la:Jose Mourinho ne odustaje od čvrste discipline čak ni kada je on sam u pitanju.
Postupak trenera Real Madrida,u kome će sam sebe novčano kazniti zbog toga što mu je na konferenciji za medije zazvonio telefon,za svaku je pohvalu.
“Izvinjavam se zbog ovoga!Koštaće me ova greška.Fudbaleri zbog ovoga plaćaju kaznu od 500 dolara,a ja neću biti izuzetak.”rekao je Mourinho.
zvuči mi kao jeftina promocija i publicitet..za samo 500 dolara dobio je savršen portret u javnosti :mrgreen:
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 07 nov 2011, 18:42

Adnan Mevic, the person number 6.000 million on earth, made his dream come true by living the magic of madridismo at the Santiago Bernabeu stadium.

Hala Madrid!
Hala Madrid!!!!
slika

slika
slika
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 07 nov 2011, 19:00

Hala Madrid!
Lijepo je ovo vidjeti.Svaka cast Adnanu .

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 07 nov 2011, 19:10

Ovaj mali iz Visokog :D
Rođen s tobom da budem

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 07 nov 2011, 22:42

Kolko se sjecam,decko nije bas imucan. Ovu loptu ce moci prodati sa lijepu svotu novca siguran sam.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 07 nov 2011, 23:57

Hoće li biti Angel spreman za El Clasico???
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 08 nov 2011, 18:04

Fina prednost, ali nama slijede teske utakmice do Barcelone. Atletico i Valencia cini mi se :?: Mada, ja se ne brinem mnogo. Valenciu sam gledao u CL i odavno losiju odbranu nisam vidio kod jedne respektabilne ekipe :oops: . Sklon sam misljenju da ih visokim presingom mozemo zgaziti. A Atletico....pa vidjecemo hoce li se nocna mora nastaviti...Ne vidim razloga zasto ne bi bilo tako, pogotovo ako Manzano ostane :lol: .
Povreda Di Marije je peh, pitanje je koliko ce Kaka' biti spreman a zasto da ne, moze se razmisljati i o Benzemi na toj poziciji :!: Callejon nema taj kvalitet.
Citao sam razna misljenja navijaca glede duela na ESB-u. Uglavnom imaju dvije struje :mrgreen: . 3 defanzivna vezna i vezni red sa Xabiem i Khedirom :mrgreen: .
Po meni, zanimljivo bi bilo gledat' napadacki Real protiv Barcelone, pogotovo ovu ekipu koja ipak ima dobru igru za razliku od proslih godina kada je samo bunker bio rjesenje protiv nadmocne Barce. Imamo sada respektabilan tim, u istom rangu kao Barcelona. Ja sam za ofanzivniju varijantu, mada i to ce dosta zavisiti od igranja Di Marie na primjer, jer sumnjam da Ozil i Kaka' imaju kondicije za igru u oba pravca. No, za mjesec dana cemo biti pametniji. Ostanite te mi euforicni :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 nov 2011, 18:07

Nail for Real je napisao/la:Fina prednost, ali nama slijede teske utakmice do Barcelone. Atletico i Valencia cini mi se :?: Mada, ja se ne brinem mnogo. Valenciu sam gledao u CL i odavno losiju odbranu nisam vidio kod jedne respektabilne ekipe :oops: . Sklon sam misljenju da ih visokim presingom mozemo zgaziti. A Atletico....pa vidjecemo hoce li se nocna mora nastaviti...Ne vidim razloga zasto ne bi bilo tako, pogotovo ako Manzano ostane :lol: .
Povreda Di Marije je peh, pitanje je koliko ce Kaka' biti spreman a zasto da ne, moze se razmisljati i o Benzemi na toj poziciji :!: Callejon nema taj kvalitet.
Citao sam razna misljenja navijaca glede duela na ESB-u. Uglavnom imaju dvije struje :mrgreen: . 3 defanzivna vezna i vezni red sa Xabiem i Khedirom :mrgreen: .
Po meni, zanimljivo bi bilo gledat' napadacki Real protiv Barcelone, pogotovo ovu ekipu koja ipak ima dobru igru za razliku od proslih godina kada je samo bunker bio rjesenje protiv nadmocne Barce. Imamo sada respektabilan tim, u istom rangu kao Barcelona. Ja sam za ofanzivniju varijantu, mada i to ce dosta zavisiti od igranja Di Marie na primjer, jer sumnjam da Ozil i Kaka' imaju kondicije za igru u oba pravca. No, za mjesec dana cemo biti pametniji. Ostanite te mi euforicni :mrgreen: .
Zato Benz i Higuain imaju kondicije ;) Ozilu poluvrijeme i Kaki poluvrijeme to je to ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 08 nov 2011, 18:08

A cak ne bi bilo iskljuceno da vidimo dva beka, Fabia i Marcela, po istoj strani. Mourinho je to :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 nov 2011, 18:11

Nail for Real je napisao/la:A cak ne bi bilo iskljuceno da vidimo dva beka, Fabia i Marcela, po istoj strani. Mourinho je to :mrgreen: .
Pa to nisu 2 beka samo Ronalda stavi na desno,a MArcela na lijevo krilo i ostaje standardna formacija.Meni čak jača opcija nego sa Di Mariom jer smo jači defanzivno,a Marcelo je bolji tehničar čak i brži igrač od Angela.Samo je problem sa Ronaldom desno jer ne želi da igra na toj strani :mrgreen: Ma lako je Mourinhu i ja bi mudrovao s ovakvim igračima :lol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 08 nov 2011, 18:15

Kad se vec igramo managera, onda valja napomenuti da je Ronaldu lakse protiv Abidala igrat'. Ipak ga je Alves ustopao u zadnjem duelu :mrgreen: .
Mislim, Mourinho o tome razmislja i siguran sam da ce dobro pripremiti ekipu ali nije na odmet da i mi prozborimo nesto :) .

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 nov 2011, 18:17

[quote="Nail for Real"]Kad se vec igramo managera, onda valja napomenuti da je Ronaldu lakse protiv Abidala igrat'. Ipak ga je Alves ustopao u zadnjem duelu :mrgreen: .
Mislim, Mourinho o tome razmislja i siguran sam da ce dobro pripremiti ekipu ali nije na odmet da i mi prozborimo nesto :) .[/quote]
Istina,Alves ga pojeo.Abidal je sporiji tako da bi protiv njega imao više prostora.Kad se sjetim šta mu je radio Džeko i njemu i onom Ramiju :lol:
Ma kažem ti ja lako je Mourinhu :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 nov 2011, 18:40

Iako je odigrano tek 11 mečeva u španskoj Primeri, a Real Madrid ima samo tri boda više od Barselone, ako pogledamo istoriju, Madriđani su već šampioni!

Naime, portugalski stručnjak na klupi Reala Žoze Murinjo nikada u svojoj trenerskoj karijeri nije ispustio tri boda prednosti u prvenstvu.

Portugalac je od osam prvenstava u kojima je vodio neku ekipu čak šest puta uzimao titulu. Jednom ga je pobedio Aleks Ferguson, a drugi put upravo Pep Gvardiola sa Barsom.

"Kada ste na vrhu ne osvrćite se. Samo se brinite o svojim utakmicama i svojim nastupima", filozofija je Žozea Murinja.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=556031" onclick="window.open(this.href);return false;

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 nov 2011, 19:07

Ispustiće tri boda u duelu sa Barcelonom , nemoj da vas zavara ova forma Blaugrane.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 08 nov 2011, 19:10

Saurman je napisao/la:Ispustiće tri boda u duelu sa Barcelonom , nemoj da vas zavara ova forma Blaugrane.
Znaci, nasa forma nema nikakvog uticaja ne rezultat? Mi smo se i prosle i na pocetku ove sezone dobro nosili sa njima, iako su imali i jaci tim(lisen povreda i u boljoj formi). Sanse su podjednake, ali mislim da je minimum ocekivanja za navijace Reala barem remi.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 nov 2011, 19:21

Nail for Real je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ispustiće tri boda u duelu sa Barcelonom , nemoj da vas zavara ova forma Blaugrane.
Znaci, nasa forma nema nikakvog uticaja ne rezultat? Mi smo se i prosle i na pocetku ove sezone dobro nosili sa njima, iako su imali i jaci tim(lisen povreda i u boljoj formi). Sanse su podjednake, ali mislim da je minimum ocekivanja za navijace Reala barem remi.
Real je i u prošloj sezoni bio u indentičnoj formi ako ne i boljoj od ove sad , pa znamo kako je prošao u duelima sa Barcelonom.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 08 nov 2011, 19:24

Kako smo to prolazili kada smo bili u formi :lol: ? Ne bih da potezem istu pricu opet. Vidjecemo za mjesec dana.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 nov 2011, 19:31

Nail for Real je napisao/la:Kako smo to prolazili kada smo bili u formi :lol: ? Ne bih da potezem istu pricu opet. Vidjecemo za mjesec dana.
Ne bi da otvaram stare rane. :mrgreen:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 08 nov 2011, 19:59

uzdajte se u sudije,crvani karton,glumatanje.play death alves,pussy i kompanija jeebeš formu kad sudije puše taktiku sa omanjim igračima koji u svakom muškom duelu padaju ko da na nagaznu minu nalijeću sarumane,reci da lažem i izmišljam,samo pravedno sudjenje ništa drugo ne tražim
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.