Kako ste samo dosadni, to je za ne povjerovati.

Jedna te ista priča, kako možete više furati jedna te ista prepucavanja. Dobro, mi smo izdajice kluba, prodali smo Svetinju, ugasila se sloboda, navijamo od sad za Olimpic... bla, bla

Al' de više, Manijaci (a i ostali), prestanite pisati više jedno te isto i ponavljati se k'o pokvareni gramofon. Ode tema u pi*ku materinu. Dođem da pročitam nešto novo oko kluba, dešavanja, normalne rasprave, zdrave diskusije - kad ono opet isto, isto, nanovo i ponovo...
Majke mi, tjerate me (vjerujem i ostale Slobodaše) da se nakanim(o) i počnemo pisati kojekakve gluposti na vašoj temi. Ali, ne brinite, ne bismo vam pružili takvo zadovoljstvo jer bismo odmah popušili bananu.

Samo, vidjet ćemo kakvu ćete vi pjesmu pjevati kada jednog dana i vi budete morali učiniti sličan potez da spasite klub.

Morate biti svjesni da će ovaj potez rukovodstva Olimpica i Slobode neslućenim brzinama dati vjetar u leđa svima onima koji su za ovakve ideje (koje se sve više praktikuju u nogometu) dobre i koji bi sutra postupili ovako (pritom mislim na ljude u ostalim klubovima.
Od sad svakog trolla i spammera stavljam na ignore, a vi bujrum - nabijajte nam posjećenost teme, stranice, postove...