Nemam ništa protiv.Penaltiky je napisao/la:Prehrambena? Dolazićeš meni na praksuSarmelino je napisao/la:Dolazim iz grada Madija i ASa, samo je jedan logičan izbor.Penaltiky je napisao/la: štas upiso?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nemam ništa protiv.Penaltiky je napisao/la:Prehrambena? Dolazićeš meni na praksuSarmelino je napisao/la:Dolazim iz grada Madija i ASa, samo je jedan logičan izbor.Penaltiky je napisao/la: štas upiso?
Kriminalistiku? Pametno.Sarmelino je napisao/la:Dolazim iz grada Madija i ASa, samo je jedan logičan izbor.Penaltiky je napisao/la: štas upiso?
Ratno profiterstvoGefufna je napisao/la:Kriminalistiku? Pametno.Sarmelino je napisao/la:Dolazim iz grada Madija i ASa, samo je jedan logičan izbor.Penaltiky je napisao/la: štas upiso?
Tmurno, moglo bi da bud kiše.ASD je napisao/la:Kakvo je vrijeme u Tuzli?
Ja prije par dana dogovorio jedan izlazak sa finim zenskim drustvom i bas smo odlican dan odabrali.Penaltiky je napisao/la:Tmurno, moglo bi da bud kiše.ASD je napisao/la:Kakvo je vrijeme u Tuzli?
Jala i Buba 7. oktobra u Mejdanu. Taman da nafataš neku malu.Sarmelino je napisao/la: Ratno profiterstvo
Dan prije rođendana, valja ginut.Aerials je napisao/la:Jala i Buba 7. oktobra u Mejdanu. Taman da nafataš neku malu.Sarmelino je napisao/la: Ratno profiterstvo
Meni 12.10. Dovedi i meni jednu.Sarmelino je napisao/la:Dan prije rođendana, valja ginut.Aerials je napisao/la:Jala i Buba 7. oktobra u Mejdanu. Taman da nafataš neku malu.Sarmelino je napisao/la: Ratno profiterstvo
Moze se kakav deal smislit.Penaltiky je napisao/la: Meni 12.10. Dovedi i meni jednu.
Vas troje zajedno na Jalu i Bubu.Penaltiky je napisao/la:Meni 12.10. Dovedi i meni jednu.Sarmelino je napisao/la:Dan prije rođendana, valja ginut.Aerials je napisao/la: Jala i Buba 7. oktobra u Mejdanu. Taman da nafataš neku malu.
Grozno vrijeme, ovo je samo za leć' i spavat'. Sumnjam da ima nešto zanimljivo obzirom da je ponedjeljak, jedino možda neka muzikica u Nardiju, Just ili Park pabu.ASD je napisao/la:Ja prije par dana dogovorio jedan izlazak sa finim zenskim drustvom i bas smo odlican dan odabrali.Penaltiky je napisao/la:Tmurno, moglo bi da bud kiše.ASD je napisao/la:Kakvo je vrijeme u Tuzli?
Sad kasno za odgoditi, a sto najgore ne znam ni imali sta u gradu noces imalo zanimljivo.
Fuj.Kanye je napisao/la:Vas troje zajedno na Jalu i Bubu.Penaltiky je napisao/la: Meni 12.10. Dovedi i meni jednu.
Slabo poznajem imena kafica i pabova po tuzli.Aerials je napisao/la: Grozno vrijeme, ovo je samo za leć' i spavat'. Sumnjam da ima nešto zanimljivo obzirom da je ponedjeljak, jedino možda neka muzikica u Nardiju, Just ili Park pabu.
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, Quartararo i 19 gostiju.