FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I dok te gledam sa tribina u meni gori zelja svaaaa,
Da podignes do visina pehar ti na rukamaaaa
Da podignes do visina pehar ti na rukamaaaa
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Memara je napisao/la:Novakovichapuc je napisao/la:
Ma nije mi mrsko, čim budem imao vremena. Imaš li kakvu posebnu želju?

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Protiv Sarajeva i pod tabletama.miky_hz je napisao/la:Ozdravise svi u Slobodi preko noci,Subicu to jucer sezona bila upitna ev ga spreman sad

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Ivica Peritic je to sve fino objasniohapuc je napisao/la:Protiv Sarajeva i pod tabletama.miky_hz je napisao/la:Ozdravise svi u Slobodi preko noci,Subicu to jucer sezona bila upitna ev ga spreman sad

Neko rece koga je dovela skauting sluzba ova nasa? Ko je doveo svu ovu dijecu sirom BIH u akademiju samo dosli ili...?
ordagić nije još dobar, al ima još 3 dana...hapuc je napisao/la:Protiv Sarajeva i pod tabletama.miky_hz je napisao/la:Ozdravise svi u Slobodi preko noci,Subicu to jucer sezona bila upitna ev ga spreman sad
ma crkli , nije im ništa...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pojedini koji kazu da je dobro sto se raspustila skauting sluzba, nekad su tu skauting sluzbu koristili kao argument kako smo mi organizovaniji klub od ostalih?
Ako ista mrzim, to su onda ljudi bez stava i lizogusci.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
ti ideš odmah od pretpostavke da je raspuštena zauvijek???, nema prostora za nove ljude, drugačiju konstrukciju hijerarhije, reorganizacije???Evander je napisao/la:Pojedini koji kazu da je dobro sto se raspustila skauting sluzba, nekad su tu skauting sluzbu koristili kao argument kako smo mi organizovaniji klub od ostalih?
način finansiranja?
valjda je jasno da Akademija bez iste ne može postojati? niti prvi tim takođe...ako je postojao problem sa individuama onda je riješen otpuštanjem pojedinaca...
ili se gasimo???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedino sto cemo ugasiti su zelje Travnika za polufinale jedine nam drzave.DenchiNL je napisao/la:ti ideš odmah od pretpostavke da je raspuštena zauvijek???, nema prostora za nove ljude, drugačiju konstrukciju hijerarhije, reorganizacije???Evander je napisao/la:Pojedini koji kazu da je dobro sto se raspustila skauting sluzba, nekad su tu skauting sluzbu koristili kao argument kako smo mi organizovaniji klub od ostalih?
način finansiranja?
valjda je jasno da Akademija bez iste ne može postojati? niti prvi tim takođe...ako je postojao problem sa individuama onda je riješen otpuštanjem pojedinaca...
ili se gasimo???

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Treba samo biti realan. Vidimo se sutra u Travniku.
Majkl kaže išao bi sutra, ali je tamo fakultet završiJo pa mu malo greda. Zato pegla za ovaj stream evo cijeli dan.
Majkl kaže išao bi sutra, ali je tamo fakultet završiJo pa mu malo greda. Zato pegla za ovaj stream evo cijeli dan.
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hoces da kazes da je normalna situacija da se citava jedna sekcija u klubu odjednom raspusti?DenchiNL je napisao/la:ti ideš odmah od pretpostavke da je raspuštena zauvijek???, nema prostora za nove ljude, drugačiju konstrukciju hijerarhije, reorganizacije???Evander je napisao/la:Pojedini koji kazu da je dobro sto se raspustila skauting sluzba, nekad su tu skauting sluzbu koristili kao argument kako smo mi organizovaniji klub od ostalih?
način finansiranja?
ili se gasimo???
Ako su toliko bili losi, sta su do sad radili u klubu?
I kad ce ti novi skauti biti zaposleni?
Koga boljes od Milosevica i Paje mi mozemo postaviti za skaute?
ti sad hoćeš informacije direktno iz kluba jbgEvander je napisao/la: Hoces da kazes da je normalna situacija da se citava jedna sekcija u klubu odjednom raspusti?
Ako su toliko bili losi, sta su do sad radili u klubu?
I kad ce ti novi skauti biti zaposleni?
Koga boljes od Milosevica i Paje mi mozemo postaviti za skaute?

mislim da postoji dobar razlog ako se s nekim prekine saradnja i da to niko iz kluba ne može napravit na svoju ruku bez odobrenja i mišljenja više ljudi...
radili su dok nisu vidjeli šta i kako su radili, reagovalo se i riješilo prilično brzo, evidentno...možda "novi" već rade, jedino se Milošević oglasio....
Ako je Paja nogiran iz kluba, to moze biti samo dobro!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
Dva kineza ,Sabrina , Makedonac ,Ihtijarevic i Hujic donesu odluku da Semjon i Paja nisu potrebni odnosno taj skauting tim gdje su i njih dvojica . Mene nervira sto ovi gore navedeni vode politiku kluba . sutra aBd 0-2
skauting sluzba je osnovana u maju 2016 godine. Koga smo to doveli u periodu maj 2016-februar 2017zagor1987 je napisao/la:Neko rece koga je dovela skauting sluzba ova nasa? Ko je doveo svu ovu dijecu sirom BIH u akademiju samo dosli ili...?
A taj problematicni pojedinac je Semjon!?DenchiNL je napisao/la:ti ideš odmah od pretpostavke da je raspuštena zauvijek???, nema prostora za nove ljude, drugačiju konstrukciju hijerarhije, reorganizacije???Evander je napisao/la:Pojedini koji kazu da je dobro sto se raspustila skauting sluzba, nekad su tu skauting sluzbu koristili kao argument kako smo mi organizovaniji klub od ostalih?
način finansiranja?
ili se gasimo???
Uostalom ovi sto su ga otpustili su strucnjaci za 'drugaciju konstrukciju hijerarhije','reorganizaciju'...
Bas si objasnio.
Pojasni malo ovo za Paju ? Zašto je to dobro ?pasica je napisao/la:Ako je Paja nogiran iz kluba, to moze biti samo dobro!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- bordoakapitar
Jadan je tvoj fakultet kad pises J izmedju I i OMajkl je napisao/la:Botu nemoj me u usta uzimati,da ne bi vadio poruke kad ti je bilo drago kad izgubimo i kad si slavijo,zaobiđi me ,ja niti sam kad bio skaut ni menadžer,fakultetski sam obrazovan i immam sjajan posao.SiouxLukavac je napisao/la:A sta je sa skautom Majklom?
PS:Sjajan potez uprave sto se tice skauta [emoji106]
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- muhamedhulk
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:skauting sluzba je osnovana u maju 2016 godine. Koga smo to doveli u periodu maj 2016-februar 2017zagor1987 je napisao/la:Neko rece koga je dovela skauting sluzba ova nasa? Ko je doveo svu ovu dijecu sirom BIH u akademiju samo dosli ili...?

Kod nas samo nek' se lupa..

I da, jel' onda nismo imali skaute prije maja 2016. ?

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pa jbg ne moze se sve i pisati ovdje....zagorski je napisao/la:
A taj problematicni pojedinac je Semjon!?
Uostalom ovi sto su ga otpustili su strucnjaci za 'drugaciju konstrukciju hijerarhije','reorganizaciju'...
Bas si objasnio.
Sta je sad problem doveden covjek poznat po organizaciji i optimizaciji firmi...svi pozdravili to?
Direktor skolovan u sportu....Sad ne zna niko nista???
Paja i Milosevic, osim nas nemaju nista kao referencu...ja ih cijenim jednog kao fudbalsku legendu, drugog koji nam je doveo par dobrih igraca...niko nije rekao da nikad nece vise raditi za nas ili sl. Mogu raditi i kao part-time saradnici...
Ne znam cemu crnjacenje unaprijed?