Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Je l' realno da mi novac sa paypala koji je prebačen u subotu, još uvijek nije leg'o na račun? 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Lol. Meni petkom platu uplate, u ponedjeljak kad idem s posla tek legne.Aerials je napisao/la:Je l' realno da mi novac sa paypala koji je prebačen u subotu, još uvijek nije leg'o na račun?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Koja banka? Brinem se ba, inače bude u roku 24h.Penaltiky je napisao/la:Lol. Meni petkom platu uplate, u ponedjeljak kad idem s posla tek legne.Aerials je napisao/la:Je l' realno da mi novac sa paypala koji je prebačen u subotu, još uvijek nije leg'o na račun?

Plaćate li porez? 

Ne brini ništa. Banke ne rade vikendom tj. platni promet, a jutros dok se promahala, popije kafa dok kokoške po kancelarijama ritam uhvate. Biće.Aerials je napisao/la:Koja banka? Brinem se ba, inače bude u roku 24h.Penaltiky je napisao/la:Lol. Meni petkom platu uplate, u ponedjeljak kad idem s posla tek legne.Aerials je napisao/la:Je l' realno da mi novac sa paypala koji je prebačen u subotu, još uvijek nije leg'o na račun?
Najgora, NLB ---> Intesa.
@Šljivo
Plaćam **** im rod i porod, i ZZO i PIO, 1/3 plate mi uzmu. Još PDV. Majku im uhljebsku. Dabogda ih antraksom otrovali. A na ovo sa strane naravno da ne plaćam.
Pa dobro onda, danas mora biti. Nisam nikakvih problema s njima dosad imala, sad me prpa počela hvatati, kontam skrenule pare negdje u međuvremenu. 

Ne mora, subota nije radni dan, računaj da je danas sa PayPala otišlo.Aerials je napisao/la:Pa dobro onda, danas mora biti. Nisam nikakvih problema s njima dosad imala, sad me prpa počela hvatati, kontam skrenule pare negdje u međuvremenu.
Ama bolan pusti me da se tješim. 

Što se sikiraš radi cvaje?Aerials je napisao/la:Ama bolan pusti me da se tješim.
S provizijom i konverzijom, 18,30.sljivo je napisao/la:Što se sikiraš radi cvaje?Aerials je napisao/la:Ama bolan pusti me da se tješim.

- legenda reala
- Kontakt:
Ma to je sigurno negdje skrenulo, pa bilo bi dosad
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
dobro zapamtite: Vlado Krajišnik - Jajan
Matijević.jolicnikola je napisao/la:dobro zapamtite: Vlado Krajišnik - Jajan
Gospodine Pjemjeju, jej vama pun kujac ove vjade?
Koja rabota je u pitanju? Prevodis? Pises? Kodiras? Dizajniras?Aerials je napisao/la:Svaka marka je bitna!
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Testiram. Sprdnja al' se može zaraditi.Ramiy je napisao/la:Koja rabota je u pitanju? Prevodis? Pises? Kodiras? Dizajniras?Aerials je napisao/la:Svaka marka je bitna!

- legenda reala
- Kontakt:
More se se zaraditi samo što ti pare ne stižu 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
To je isključivo do banke.legenda reala je napisao/la:More se se zaraditi samo što ti pare ne stižu

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 11 gostiju.