FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
0:1 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Treba ivrsiti pritisak,selektor nece sad promjeniti misljenje ali ce sigurno imati uticaja za iduca okupljanjasarajevo46 je napisao/la:Meni je logicnije to, nego da šutimo i glumimo neku gospodu, a momak koji je super igrač nije u reprezentaciji. Helem nejse, koliko će nas biti u Travniku sutra?Lakoste je napisao/la:Hocemo li pisati saopstenje na zvanicnoj zasto nije pozvao najboljeg mladog igraca u BiH
samo ćeš doći na glas da si težak za suradnju, ništa više....za tim koji želi da plasira Akademce u ekipu, da igraju u repki i svjesno gradi dobre odnose sa NSBiH to bi bio amaterski potez očajnika....a opet ti kažem nije vam naumpalo da ni mi nećemo da ga pozovu da se ne bi ozljedio pred transfer...givera je napisao/la:Treba ivrsiti pritisak,selektor nece sad promjeniti misljenje ali ce sigurno imati uticaja za iduca okupljanjasarajevo46 je napisao/la:Meni je logicnije to, nego da šutimo i glumimo neku gospodu, a momak koji je super igrač nije u reprezentaciji. Helem nejse, koliko će nas biti u Travniku sutra?Lakoste je napisao/la:Hocemo li pisati saopstenje na zvanicnoj zasto nije pozvao najboljeg mladog igraca u BiH
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma može i 3-1 samo da prođemo 

Ne treba niz prekidat, moze se lose odrazit. Samo jako do pobjede...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Pritisak na selektora i savez se ne vrsi preko saopstenja. To je kontraproduktivno. Lobiranje se vrsi na drugi nacin 

BOGATI OBJASNI NAM KAKO SE TO RADI NA DRUGI NAĆIN NOVCEM ....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti si najjaciPrimorac je napisao/la:BOGATI OBJASNI NAM KAKO SE TO RADI NA DRUGI NAĆIN NOVCEM ....

I ja sam za pobjednicki niz, ali u ligi protiv SlobodeAmca007 je napisao/la:Ne treba niz prekidat, moze se lose odrazit. Samo jako do pobjede...

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
A jeste se razgalamili.
Prenosi li neko ovu tekmu sutra 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:A jeste se razgalamili.Prenosi li neko ovu tekmu sutra

to ti vegetarijanac sad, šta??Sarajlijica1946 je napisao/la:A jeste se razgalamili.Prenosi li neko ovu tekmu sutra

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mozes ti MORTEME.MortemHz je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:A jeste se razgalamili.Prenosi li neko ovu tekmu sutra
![]()

Nisam brate dencil vegeterijanac

Idemo sutra razvaliti Travnika, oni moraju napasti.
0:3

Hoce li biti prijenos na ss.ba,molim nekog da nam odgovori sa ss.ba?Hvala lijepo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
ma lagano na kontre ih čekat...jedno od dražih gostovanja...posebno što je bez ikakvog pritiska...lijepo vrijeme...uh
6 utakmica bez primljenog gola, Cala legendo,samo da Said se vrati makar na 60% ,on i Dulja ima da pojedu ligu,steta sto Benkara nije tu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Said od prve minute. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Mozes ti MORTEME.MortemHz je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:A jeste se razgalamili.Prenosi li neko ovu tekmu sutra
![]()
![]()
Nisam brate dencil vegeterijanac![]()
Idemo sutra razvaliti Travnika, oni moraju napasti.
0:3

Nije ni logično da se klub ne zalaže za svoje igrače pogotovo one od kojih iscekuju određenu dobit... što je vrlo neprofesionalno da jedan od najvećih klubova u BiH tako se odnosi...DenchiNL je napisao/la:pa šta tim dobijaš??? misliš da će ijedan selektor ičega na planeti promijeniti svoj spisak radi nečijeg pisma??? pa nisu idioti....sam sebi bi dao otkaz...selektori su prolazni, reputacija kluba nije....malo klikere upaliti i adios...sarajevo46 je napisao/la:Meni je logicnije to, nego da šutimo i glumimo neku gospodu, a momak koji je super igrač nije u reprezentaciji. Helem nejse, koliko će nas biti u Travniku sutra?Lakoste je napisao/la:Hocemo li pisati saopstenje na zvanicnoj zasto nije pozvao najboljeg mladog igraca u BiHa nije vam ni naumpalo da ni nama ne bi valjalo da se mali ozljedi u zadnjim momentima dogovora?
Slazem se da se klub treba zalagati, samo kazem da se ne zalaze preko saopstenja po ucinjenom poslu nego na drugi nacin.
Trenutno korisnika/ca: MaroonWhite1946, Stanceski i 10 gostiju.