Kao što bi Trig iz Mućki reko Čajkovski Nutcracker karaoke verzija.Brokula je napisao/la:
Najbolji je Bah, ostalo je prdimahovina.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kao što bi Trig iz Mućki reko Čajkovski Nutcracker karaoke verzija.Brokula je napisao/la:
Whats up wiggaMokroguz je napisao/la: Jel' smo to samo ja i Lichtsteiner mislili da se radi o leptiru sve ovo vrijeme?
Ok.Derdiyok je napisao/la:ZnamoRamiy je napisao/la:Derdiyoce spavas li ti kad
![]()
Ne bi ni ti spavo da si ko onRamiy je napisao/la:Ok.Derdiyok je napisao/la:ZnamoRamiy je napisao/la:Derdiyoce spavas li ti kad
![]()
Ne spavam ni ja samo ne vjerujem da iz istih razloga ne spavamolegenda reala je napisao/la: Ne bi ni ti spavo da si ko on
Koji od vas dvojice šmrče kokain? A koji spid?Ramiy je napisao/la:Ne spavam ni ja samo ne vjerujem da iz istih razloga ne spavamolegenda reala je napisao/la: Ne bi ni ti spavo da si ko on
Jesu to leptirići u stomakuRamiy je napisao/la:
Ne spavam ni ja samo ne vjerujem da iz istih razloga ne spavamo
Prije da su zmajeviDerdiyok je napisao/la:Jesu to leptirići u stomakuRamiy je napisao/la:
Ne spavam ni ja samo ne vjerujem da iz istih razloga ne spavamo
mosa kokaPenaltiky je napisao/la:Koji od vas dvojice šmrče kokain? A koji spid?Ramiy je napisao/la:Ne spavam ni ja samo ne vjerujem da iz istih razloga ne spavamolegenda reala je napisao/la: Ne bi ni ti spavo da si ko on
Sad naletih na ovaj film pa me zanima jesi ti gledao, i ako jesi kakav je ? Ti si više upućen u te komšijske krajeve.Mokroguz je napisao/la:
Nisam ga vidio.Derdiyok je napisao/la:Sad naletih na ovaj film pa me zanima jesi ti gledao, i ako jesi kakav je ? Ti si više upućen u te komšijske krajeve.Mokroguz je napisao/la:
https://www.imdb.com/title/tt3399916/