FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Koji crni Andjusic, u Travniku nijr mogao da igra
pa jel nije mogao ili je nešto drugo hajd' ga znaj. iz cijelog projekta akademija jedan od nekoliko koji k'o nešto umiju.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ma ja treba uzet i Ildara Klarica i Handzica treba i onog s 10 kila viška,dajte malo ozbiljnosti.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
- Kontakt:
Ma ebat ga samo znam da je bio "super" talentovan po anamo onima i da je prosao reprezentativne selekcije..
BUDI ŽELJO !!!
ne treba đuture, al' moći će se u ovoj rasprodaji koja će uslijediti dobiti i štagod fino po nižoj cijeni...
zavrn'o amidža pipu...

zavrn'o amidža pipu...

- Jaozinho22
- Kontakt:
ChWilla je napisao/la:ne treba đuture, al' moći će se u ovoj rasprodaji koja će uslijediti dobiti i štagod fino po nižoj cijeni...![]()
zavrn'o amidža pipu...

Treba ih pitat' pošto Rustem to je zadnji vezni koji nam je potreban kakve Nyeme Zolotici,Yaya Tourei i ostali

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Ne tako davno bio je ovaj članak na ovom portalu
http://sportsport.ba/bh_fudbal/krah-tra ... car/178111
Toliko o objektivnosti
Toliko o objektivnosti
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Pa nije ti ni sad dosao niko provjeren osim Lendrica, koji se dokazao dok je bio ovdje, dok vani nije nista zapazeno ostvario. I ovaj clanak se moze potvrditi isto tako tacnim na kraju ove polusezone, zato ne trcimo pred rudu, sve su ovo nagadjanja za Stanica, Zolotica, Haldvadzica(izgubio se) i jos x igraca koji se spominju na temi.
Dok se to ne promjeni, ovaj clanak ima jos uvijek sta za reci.
Dok se to ne promjeni, ovaj clanak ima jos uvijek sta za reci.
-
- Kontakt:
Kad vidis koji 'novinar' pise o nasem klubu sve ti je jasno. Ovim clankom a i mnogim drugim svojim djelima potpisao je svoj krah.vrbanjusa je napisao/la:Ne tako davno bio je ovaj članak na ovom portalu
Toliko o objektivnosti
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Jest, to je taj...Jedini je mogao nešta u toj utakmici.Hadzijalagic je napisao/la:Ne znam je li to isti Andjusic ali neki je bio ubjedljivo najbolji medju ptarima na derbiju omladinaca u prosloj sezoni.. U sustini tad bio jedino vrijedno pomena kod njih jer smo ih razvalili u toj tekmi.. Mozda je bilo i u predprosloj sezoni.. Znam da su za nas igrali Amir,Djenis, Dino Hasanovic, Sehic..
Gledao sam ga više puta i tad sam se smio kladiti da će biti igrač. Ne znam šta se iz događalo u ovih pola godine...
Rekao mu onaj nas strucnjak da ove godine Travnik mora opstati i da ne moze davati sansu neiskusnim igracima. A ja sam gledao samo tu utakmicu i jedini vrijedan paznje sa njihove strane je upravo taj mali.FKZ1921 je napisao/la:Jest, to je taj...Jedini je mogao nešta u toj utakmici.Hadzijalagic je napisao/la:Ne znam je li to isti Andjusic ali neki je bio ubjedljivo najbolji medju ptarima na derbiju omladinaca u prosloj sezoni.. U sustini tad bio jedino vrijedno pomena kod njih jer smo ih razvalili u toj tekmi.. Mozda je bilo i u predprosloj sezoni.. Znam da su za nas igrali Amir,Djenis, Dino Hasanovic, Sehic..
Gledao sam ga više puta i tad sam se smio kladiti da će biti igrač. Ne znam šta se iz događalo u ovih pola godine...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- kenan_tm87
- Kontakt:
Mislim da njega definitivno trebamo probati dovesti, najvise je odskakao kod njih a i nase je znao premuntati na onom jednom derbiju. Koliko se sjecam br.7.
FORZA ZELJO
-
- Kontakt:
Jeli on bio na profi ugovoru sa Sarajevom? Ako jeste vise nema obaveze placanja onih naknada prilikom potpisa novog profi ugovora. U-19 reprezentativac, bez kluba 

BUDI ŽELJO !!!
Kad smo vec kod Andjusica, jel ovo neka zayebancija ili je stvarno slobodan igrac... haha? Nebi imao ama nista protiv da se nadje na nasem radaru! Potencijal veci i od Cimirota a moze igrati na vise pozicija! Jest da se nije naigrao u klupskoj karijeri ali posto pratim omladinske selekcije nase zemlje itekako sam svjestan o kakvom se potencijalu i talentu radi. Ovo me dosta iznenadilo, jer vidim da je drugi Trebinjac Mihojevic i dalje u timu a veceg panja nisam vidio. Toliko je se guro preko foruma i novina u U19 repci (gdje bio jedan od najlosiji) pa potom i U21 repci gdje je momak bio vise izgubljen nego ptice do jucer u onoj magli. Kako god, Nemanja Andjusic 
Yebote, mozemo pricat sta hocemo o ljudima kakvi su takvi, ali FK Leotar Trebinje je kroz godine proizveo toliko talentovane djece da stvarno vrijedi gledati sta to imaju na raspolaganju. Jest da nismo "uboli" sa igracima iz FBIH/RS liga (Nuspahic, pa onaj iz Lukavca, Bajro...) ali nekad mora i to procepiti!

Yebote, mozemo pricat sta hocemo o ljudima kakvi su takvi, ali FK Leotar Trebinje je kroz godine proizveo toliko talentovane djece da stvarno vrijedi gledati sta to imaju na raspolaganju. Jest da nismo "uboli" sa igracima iz FBIH/RS liga (Nuspahic, pa onaj iz Lukavca, Bajro...) ali nekad mora i to procepiti!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trebinje, Trebinje kad me vidiš ...sajo10 je napisao/la:Kad smo vec kod Andjusica, jel ovo neka zayebancija ili je stvarno slobodan igrac... haha? Nebi imao ama nista protiv da se nadje na nasem radaru! Potencijal veci i od Cimirota a moze igrati na vise pozicija! Jest da se nije naigrao u klupskoj karijeri ali posto pratim omladinske selekcije nase zemlje itekako sam svjestan o kakvom se potencijalu i talentu radi. Ovo me dosta iznenadilo, jer vidim da je drugi Trebinjac Mihojevic i dalje u timu a veceg panja nisam vidio. Toliko je se guro preko foruma i novina u U19 repci (gdje bio jedan od najlosiji) pa potom i U21 repci gdje je momak bio vise izgubljen nego ptice do jucer u onoj magli. Kako god, Nemanja Andjusic

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
- Kontakt:
Evo decko i "zeljan dokazivanja".. Nek neko javi nasim da ga nazovu ako vec nisu.. Ne bi bilo lose pokupiti im do jucer najperspektivnijeg "akademca". 

BUDI ŽELJO !!!
- GoodisonPark
- Kontakt:
Jedan od najvećih i po meni jedan od najboljih igrača koji je nosio naš dres, veliki čovjek i patriota. Rahmet ti duši Suvade!
povratak otpisanih!
Pa kaze da ima ponude/kontakt sa tri premijerligasa. Valjda jedan od njih bude i Zeljo haha. Ili ce momce put Zrinje kao i sugradjanin Acimovic. U Slobodu sumnjam, jer nije njima stalo do "forsiranju" talenata sada kad su u borbi za prvo mjesto. Tako da kad malo bolje pogledam situaciju klubova nebi me ni cudilo da jesmo medju tim klubovima koji su zainteresovani. A sto nebi bili.Hadzijalagic je napisao/la:Evo decko i "zeljan dokazivanja".. Nek neko javi nasim da ga nazovu ako vec nisu.. Ne bi bilo lose pokupiti im do jucer najperspektivnijeg "akademca".
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
sa obzirom da je neko vec spomenuo da ce bit uzimanja mladih potencijalno dobrih igraca on se sigurno uklapa u tu pricu.. mi ili zrinja smo vjerovatno moguci potencijalni kupci.. i oni dobro rade sa omladincima
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.