Krezo sigurno voli meksu, ali imam ja i nesto tvrdo da mu ponudim. Dobro bi mu doslo da češe desne sa tim.zagorski je napisao/la:Samo ga treba pitati hoce li meksu ili tvrduTobeYarabi je napisao/la:a da mu damo STOLICU?uNbx je napisao/la:Ne daj mu pavlaku, kontaće da je glet masa.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Re: RE: Re: FK Sarajevo
ne treba nam skauting sluzba ovakva kakva jeste.Ibrakovic se nece ponoviti.uostalom Sejmon je i dalje tu.givera je napisao/la:Neznam ni ja imena svih koji su bili u skauting sluzbi,al ispade da nisu ni bili potrebni,ocito nije problem dovesti Ahmetovica,Sarica,Ivetica...ma treba nama opet Abdulah da skrsi par miliona I dovede Ikandea,Stepanova...I uz to nam natovari novu aferu sa puncem...zagorski je napisao/la:Ja iskreno pojma nemam sva imena koja cine tu skauting sluzbu. Znam da je tu Semjon i Paja cini mi se,a na celu je Ihtijarevic. I ne ulazeci u detalje,sama cinjenica da je Semjon nogiran a Faruk ostao mi smrdi.Lakoste je napisao/la:Posto se digla tolika frka oko ove skauting sluzbe moze li mi neko odgovoriti na par pitanja. Posto ste toliko upuceni i posto toliko dramite sto je ista rasformirana je li vam problem da mi navedete imena ljudi koji su cinilu tu skauting sluzbu? Ili to pisete po inerciji zbog imena Semjon Milosevic?
Sta je uradila ta skauting sluzba, koga je dovela? Zar je potrebno neko skautiranje da se dovede Ahmetovic od 30+ godina, igrac kojeg zna svako ko malo prati premijer ligu, zar je bio skauting za Sarica, Hodzica, Ivetica i ostale?
Nemojte pljuvati da bi se samo pljuvalo, o toj skauting sluzbi sto znam jeste da nije evo radila ni godinu dana, da su doveli nekog anonimusa mladog igraca a on eksplodirao pa eto rekao bi, steta. Ali doveli sve provjerene igrace za koje smo svi sa foruma znali. Ono, skautirali su Ahmetovica![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
ne treba nam skauting sluzba ovakva kakva jeste.Ibrakovic se nece ponoviti.uostalom Sejmon je i dalje tu.givera je napisao/la:Neznam ni ja imena svih koji su bili u skauting sluzbi,al ispade da nisu ni bili potrebni,ocito nije problem dovesti Ahmetovica,Sarica,Ivetica...ma treba nama opet Abdulah da skrsi par miliona I dovede Ikandea,Stepanova...I uz to nam natovari novu aferu sa puncem...zagorski je napisao/la:Ja iskreno pojma nemam sva imena koja cine tu skauting sluzbu. Znam da je tu Semjon i Paja cini mi se,a na celu je Ihtijarevic. I ne ulazeci u detalje,sama cinjenica da je Semjon nogiran a Faruk ostao mi smrdi.Lakoste je napisao/la:Posto se digla tolika frka oko ove skauting sluzbe moze li mi neko odgovoriti na par pitanja. Posto ste toliko upuceni i posto toliko dramite sto je ista rasformirana je li vam problem da mi navedete imena ljudi koji su cinilu tu skauting sluzbu? Ili to pisete po inerciji zbog imena Semjon Milosevic?
Sta je uradila ta skauting sluzba, koga je dovela? Zar je potrebno neko skautiranje da se dovede Ahmetovic od 30+ godina, igrac kojeg zna svako ko malo prati premijer ligu, zar je bio skauting za Sarica, Hodzica, Ivetica i ostale?
Nemojte pljuvati da bi se samo pljuvalo, o toj skauting sluzbi sto znam jeste da nije evo radila ni godinu dana, da su doveli nekog anonimusa mladog igraca a on eksplodirao pa eto rekao bi, steta. Ali doveli sve provjerene igrace za koje smo svi sa foruma znali. Ono, skautirali su Ahmetovica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neeeeeeeee čovjek je otišao kad je Ješić došao i time se ukinula ta funkcija, ne valja lagatgivera je napisao/la:I najvecu blamazu zajedno sa Dinom kad ga je kamiondzija isamarao uzivo,brdo amaterskih trenera koje on doveo,sam on zna zastoDenchiNL je napisao/la:Leona,Jajala,Delača....givera je napisao/la: Neznam ni ja imena svih koji su bili u skauting sluzbi,al ispade da nisu ni bili potrebni,ocito nije problem dovesti Ahmetovica,Sarica,Ivetica...ma treba nama opet Abdulah da skrsi par miliona I dovede Ikandea,Stepanova...I uz to nam natovari novu aferu sa puncem...donese titulu , kup, play-off....čak i sa raznim amaterima za trenera....

a kamiondžija nije nikog išamarao , čak je platio odštetu lijepu , al nejse

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 14 mar 2017, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Niko ovde nije mislio da je zbog Semjona rasformirana,Semjon je tu i dobar je sa svima,nego zbog pojedinih menadzera koji su tu poceli sve vise i vise da guraju igrace,presjeklo se i **** su.Svi manje vise znate koji su to menadzeri
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Pa znamo I mi da se nece ponoviti Ibrakovic jer nema se para kao nekad,pogotovo da se trose a da te niko nepita na sta su potrosene
koalem je napisao/la:Majkle, kad ovo pisem, mislim da pisem ispred citavog foruma. Napusi nam se svima kite, poltronu yebeni.
Kakav beskicmenjak trebas biti da HILMU iznerviras??Yebem i tebe i onog ko ti diktira sta da pises. Do slusanja momci

ŠTA SE OVO DEŠAVA
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Treba li da ja napisem koju? 

to da se ne pita prolazi samo anamo ma ledini.i ovdje se znalo ko se pitao i ko ke aminovao zato su te price deplasirane.ti ljudi su otisli.okrenimo se narednoj tekmigivera je napisao/la:Pa znamo I mi da se nece ponoviti Ibrakovic jer nema se para kao nekad,pogotovo da se trose a da te niko nepita na sta su potrosene
Nemoj brate ti puno "pljujes" a mi sutra igramo tekmuEvander je napisao/la:Treba li da ja napisem koju?
ja ću te zvat arelinho odsad, nakobordobijeli je napisao/la:Neam pojma nit me interesuje , momci ginu za FKS ja sam zadovoljan Calom i ekipom . za Crnova sam pitao kad je napustio SB nije bilo pojma o prelasku u zelju . ako ces iskreno za mene su jako kvalitetni igraci za nase uslove ( ligu) . nema potrebe da me provjeravas volim FKS kao svoje najblize.DenchiNL je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:Nisam negativac " pljuvac" al nesto ne stima u klubu . evo i skauting tim razrijesen duznosti , akademci odlaze , nismo produzili s Duljom , nismo doveli zeljena pojacanja koja je trazio Janjos . sve mi ovo govori da ne stimaju stvari Semjon kaze da je struka bila zadovoljna radom skauta medjutim upravni odbor (Kencoo) misli drugacije i steze kais gdje god moze . ponosan sam na Calu i momke njima treba dati podrsku kako god da zavrsi ova sezona .bordobijeli je napisao/la:Sta mislite o Crnovu ? Nisam insajder nikakav onako pitam .neofirno uletanjebordobijeli je napisao/la:Cuj nije htio Zakarica?? Nama bi bio pojacanje a nije ni star sasvim ok za nase lige .
![]()
![]()
koliko plate kasne?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nemoj nas porediti sa tamo njima,funkcionisemo na razlicitim principima finansiranja samim tim I trosenja I odgovornosti za utroseno,al upravu si treba gledati naprijed I molit boga da se neponovibaboatif je napisao/la:to da se ne pita prolazi samo anamo ma ledini.i ovdje se znalo ko se pitao i ko ke aminovao zato su te price deplasirane.ti ljudi su otisli.okrenimo se narednoj tekmigivera je napisao/la:Pa znamo I mi da se nece ponoviti Ibrakovic jer nema se para kao nekad,pogotovo da se trose a da te niko nepita na sta su potrosene
Spavaš li mirno Osmo Bajrićuuuuu

ŠTA SE OVO DEŠAVA
počni sa "volim Šemsu Suljaković više od matere i Široki smo raznijeli...."Evander je napisao/la:Treba li da ja napisem koju?

Hocu polufinale protiv Mladosti i onda kone u finalu, ne interesuje me 

Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Hocemo Radnik u finaluAmca007 je napisao/la:Hocu polufinale protiv Mladosti i onda kone u finalu, ne interesuje me

zagorski je napisao/la:Hocemo Radnik u finaluAmca007 je napisao/la:Hocu polufinale protiv Mladosti i onda kone u finalu, ne interesuje me

Hocemo titulu. Kup je utjesna nagrada.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk