FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
7
9%
Drugi
8
11%
Treći
20
27%
Četvrti
26
35%
Peti
3
4%
Šesti
3
4%
Sedmi
1
1%
Osmi
2
3%
Ispadamo iz lige
5
7%

Ukupno glasova: 75

Zutti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zutti » 13 okt 2025, 10:25

Sad nek mi neko objasni kako Halid Bešlić može dobiti tribinu stadiona ispred najvećih legendi kluba. Nevjerovatni potezi qurvi i debila iz kluba se nastavljaju. Halidu nek je lahka zemlja bosanska, al ovo nema smisla nikakvog.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 13 okt 2025, 10:28

Zutti je napisao/la:
13 okt 2025, 10:25
Sad nek mi neko objasni kako Halid Bešlić može dobiti tribinu stadiona ispred najvećih legendi kluba. Nevjerovatni potezi qurvi i debila iz kluba se nastavljaju. Halidu nek je lahka zemlja bosanska, al ovo nema smisla nikakvog.
Pa ne mogu se jeftini poeni uzeti na legendama. Na Halidu danas svi skupljaju jeftine poene, što ne bi i quravele? :facepalm:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 13 okt 2025, 10:30

Tribine Dino Merlin i Halid Bešlić :ljepota:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 13 okt 2025, 10:33

Moze li Juzna tribina- Aylah Alimanovjc?

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 13 okt 2025, 10:36

Dzeno Uscuplic, kao najtrofejnija licnost u historiji kluba, jos tragicno nastradao i prekinuo zivot prerano, mogao se jos naosvajat trofeja realno, da sudbina nije htjela drugacije

Ibrahim Biogradlic, igrac sa najvecim brojem nastupa u historiji kluba

Vahidin Musemic, peti strijelac na vjecnoj listi, mnogima najomiljeniji igrac ikad u klubu

Realno ova tri covjeka su trebala imat prioritet pri imenovanju bilo cega vezanog za klub. Cak je bilo smislenije dat ime istocnoj tribini po rahmetli Dedi, znamo koliko je taj covjek sebe i svoju porodicu davao za klub.

Iskreno mislim da se Halidova velicina mogla drugacije pokazat, ulica ili park, dvorana, nebitno. Mislim da su u klubu uhvatili momentum i ovu utrku ko ce iskazat vece postovanje Halidu. U jednoj osnovnoj skoli u KS ce sutra umjesto zvona kraj casova obiljezavat Halidove pjesme. Ne salim se.

Sad ce se javit botovi i reci da sve pljujemo i da nismo zadovoljni. Ne pljuje se, Halidu vjecni rahmet, jucerasnji dan je pokazao kakva je to velicina bila. Okej je i ovo, ukazat postovanje i upisat mu ime vjecno u historiju grada i kluba. Ali ovom klubu su neki ljudi dali puno vise i trebali su imat prednost. Onako iskreno govoreci.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 13 okt 2025, 10:41

napoleon72 je napisao/la:
13 okt 2025, 10:36
Dzeno Uscuplic, kao najtrofejnija licnost u historiji kluba, jos tragicno nastradao i prekinuo zivot prerano, mogao se jos naosvajat trofeja realno, da sudbina nije htjela drugacije

Vahidin Musemic, peti strijelac na vjecnoj listi, mnogima najomiljeniji igrac ikad u klubu

Realno ova tri covjeka su trebala imat prioritet pri imenovanju bilo cega vezanog za klub. Cak je bilo smislenije dat ime istocnoj tribini po rahmetli Dedi, znamo koliko je taj covjek sebe i svoju porodicu davao za klub.

Iskreno mislim da se Halidova velicina mogla drugacije pokazat, ulica ili park, dvorana, nebitno. Mislim da su u klubu uhvatili momentum i ovu utrku ko ce iskazat vece postovanje Halidu. U jednoj osnovnoj skoli u KS ce sutra umjesto zvona kraj casova obiljezavat Halidove pjesme. Ne salim se.

Sad ce se javit botovi i reci da sve pljujemo i da nismo zadovoljni. Ne pljuje se, Halidu vjecni rahmet, jucerasnji dan je pokazao kakva je to velicina bila. Okej je i ovo, ukazat postovanje i upisat mu ime vjecno u historiju grada i kluba. Ali ovom klubu su neki ljudi dali puno vise i trebali su imat prednost. Onako iskreno govoreci.
Vala puno više su Dženo, Vahidin i Ibro zaslužili od tog naziva tribine

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 13 okt 2025, 10:50

skoJaa je napisao/la:
13 okt 2025, 10:41

Vala puno više su Dženo, Vahidin i Ibro zaslužili od tog naziva tribine
Jesu al je fazon sto ni ulaz na tribinu nisu dobili a kamoli sta drugo. Hase, Keli i Vujovic su dobili pocast koju zasluzuju. A kad se vec imenovalo, navedena trojica su morali dobit nesta prije Halida, ma kolika on legenda bio. A ako krenemo vec sa pjevacima, gdje su i Safet Isovic i Kemal Monteno?

Skroz nepotreban potez al et.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 13 okt 2025, 10:51

Nigdje veze ovo sa halidom sta je on uradio za nas klub SEM sto je bio navijač kluba

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 13 okt 2025, 11:01

kraljlavova je napisao/la:
13 okt 2025, 10:51
Nigdje veze ovo sa halidom sta je on uradio za nas klub SEM sto je bio navijač kluba
Clan skupstine kluba u vremenu prije Tana i vremenu kada se isti dovodio. Uradio je i radio je.

Halid je legenda a ovaj jeftini populizam jenkija i jenkijevih andela je populizam.
....sve drugo će proći!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 13 okt 2025, 11:10

P O P U L I Z A M !!!

I to jeftini...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 13 okt 2025, 11:18

Znaci oni su vec to odlucili, bez obzira sto mi nismo vlasnik stadiona :damn:

Kakvi debili.
FK Sarajevo s ponosom objavljuje da zapadna tribina stadiona „Asim Ferhatović Hase” od danas nosi ime Halida Bešlića, u čast života, djela i neizmjerne ljubavi koju je Halid dijelio prema Sarajevu, svom narodu i svom klubu.

Zapadna tribina sada nosi njegovo ime, kao trajni podsjetnik da istinske legende ne odlaze, one ostaju u glasovima, pjesmama i srcima svog naroda.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 13 okt 2025, 11:39

Iz objave u objavu mi tonemo kao Titanik. Naš narod što može glupost smislit ne može niko..

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 13 okt 2025, 11:52

Svaka cast Halidu, rahmet dusi, istinska legenda, ali dat ime tribine covjeku koji je bio pjevac a nikakve veze nije imao sa klubom je vise populizam i nista vise.
@Napoloen je sve napisao tacno.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

_weella_

Post Postao/la _weella_ » 13 okt 2025, 11:56

Ova tema je duboko zatrovana, mržnja, gnjev, ali prije svega malograđanstvo.
Ovdje obitava mali čovjek, željan krvi i tuđe nesreće i nevolje.
Najmanje onih koji pišu ovdje zaista vole, prate i žive za Sarajevo.

Držite se Barcelone, Manchestera, Chelsea, vi ne znate šta znači živjeti uz Sarajevo, dobro i zlo. Velika većina.

Šta god da se objavi i uradi, popljuje se. Bio to populizam, bila to neka dobra i iskrena odluka, bio to transfer, bio to dolazak/odlazak, potez itd.
Sve je dočekano na nož.

Pa da i sve okrenemo naglavačke i da se sve zamjeni, iz temelja, od rukovodstva, igrača itd i dalje su ovdje prisutni oni koji nemaju veze ni sa ljubavlju ni sa navijačima itd. i imat će reći nešto pametno. A pogotovo oni koji su u neko vrijeme bili na parama i jaslama kluba pa su otjerani, odjednom ništa ne valja.

Zato klub i gubi sjaj, sve više je onih koji se PREDSTAVLJAJU I ZOVU navijačima i pripadnicima Bordo boje, a do juče nisu znali ni gdje je Koševo ni šta znači ovaj grb i dres.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 13 okt 2025, 12:03

Željo napravi modernu arenu, mi dajemo imena tribinama...

Halid ljudina, Bog mu podario Dzennet

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 13 okt 2025, 12:07

slika
....sve drugo će proći!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 13 okt 2025, 12:11

Kad će novi idejni projekt stadiona Koševo? Niste dugo vala.
#NewEra #SviGradeMiGledamo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 13 okt 2025, 12:18

Maroon1946 je napisao/la:
13 okt 2025, 12:03
Željo napravi modernu arenu, mi dajemo imena tribinama...

Halid ljudina, Bog mu podario Dzennet
Jbg u opstini centar nekad komunjare sada ukovci i fgr za 30 godina mozda stolice zamjenili. I to u opstini koja vrijedi ko 10 drugih, kako kazu. Ne valja nam opstina izgleda :rol:

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 13 okt 2025, 12:22

_weella_ je napisao/la:
13 okt 2025, 11:56
Ova tema je duboko zatrovana, mržnja, gnjev, ali prije svega malograđanstvo.
Ovdje obitava mali čovjek, željan krvi i tuđe nesreće i nevolje.
Najmanje onih koji pišu ovdje zaista vole, prate i žive za Sarajevo.

Držite se Barcelone, Manchestera, Chelsea, vi ne znate šta znači živjeti uz Sarajevo, dobro i zlo. Velika većina.

Šta god da se objavi i uradi, popljuje se. Bio to populizam, bila to neka dobra i iskrena odluka, bio to transfer, bio to dolazak/odlazak, potez itd.
Sve je dočekano na nož.

Pa da i sve okrenemo naglavačke i da se sve zamjeni, iz temelja, od rukovodstva, igrača itd i dalje su ovdje prisutni oni koji nemaju veze ni sa ljubavlju ni sa navijačima itd. i imat će reći nešto pametno. A pogotovo oni koji su u neko vrijeme bili na parama i jaslama kluba pa su otjerani, odjednom ništa ne valja.

Zato klub i gubi sjaj, sve više je onih koji se PREDSTAVLJAJU I ZOVU navijačima i pripadnicima Bordo boje, a do juče nisu znali ni gdje je Koševo ni šta znači ovaj grb i dres.
Ko je tebi hakovao profil? Ti si nekad znao da kritikuješ a sad samo dođeš da sve živo braniš? Kako to? :think:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 13 okt 2025, 12:23

H8Z7 je napisao/la:
13 okt 2025, 12:11
Kad će novi idejni projekt stadiona Koševo? Niste dugo vala.
#NewEra #SviGradeMiGledamo
to mirvica ne zanima. da se on pita igrali bi na livadi

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.