FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 14 mar 2017, 15:13

bordobijeli je napisao/la:Nisam negativac " pljuvac" al nesto ne stima u klubu . evo i skauting tim razrijesen duznosti , akademci odlaze , nismo produzili s Duljom , nismo doveli zeljena pojacanja koja je trazio Janjos . sve mi ovo govori da ne stimaju stvari Semjon kaze da je struka bila zadovoljna radom skauta medjutim upravni odbor (Kencoo) misli drugacije i steze kais gdje god moze . ponosan sam na Calu i momke njima treba dati podrsku kako god da zavrsi ova sezona .
bordobijeli je napisao/la:Sta mislite o Crnovu ? Nisam insajder nikakav onako pitam .
bordobijeli je napisao/la:Cuj nije htio Zakarica :crazy: ?? Nama bi bio pojacanje a nije ni star sasvim ok za nase lige .
neofirno uletanje ;) :D

koliko plate kasne?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 14 mar 2017, 15:17

Lakoste je napisao/la:Posto se digla tolika frka oko ove skauting sluzbe moze li mi neko odgovoriti na par pitanja. Posto ste toliko upuceni i posto toliko dramite sto je ista rasformirana je li vam problem da mi navedete imena ljudi koji su cinilu tu skauting sluzbu? Ili to pisete po inerciji zbog imena Semjon Milosevic?
Sta je uradila ta skauting sluzba, koga je dovela? Zar je potrebno neko skautiranje da se dovede Ahmetovic od 30+ godina, igrac kojeg zna svako ko malo prati premijer ligu, zar je bio skauting za Sarica, Hodzica, Ivetica i ostale?

Nemojte pljuvati da bi se samo pljuvalo, o toj skauting sluzbi sto znam jeste da nije evo radila ni godinu dana, da su doveli nekog anonimusa mladog igraca a on eksplodirao pa eto rekao bi, steta. Ali doveli sve provjerene igrace za koje smo svi sa foruma znali. Ono, skautirali su Ahmetovica :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
:clap: :clap: :clap:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 mar 2017, 15:17

Lakoste je napisao/la:Posto se digla tolika frka oko ove skauting sluzbe moze li mi neko odgovoriti na par pitanja. Posto ste toliko upuceni i posto toliko dramite sto je ista rasformirana je li vam problem da mi navedete imena ljudi koji su cinilu tu skauting sluzbu? Ili to pisete po inerciji zbog imena Semjon Milosevic?
Sta je uradila ta skauting sluzba, koga je dovela? Zar je potrebno neko skautiranje da se dovede Ahmetovic od 30+ godina, igrac kojeg zna svako ko malo prati premijer ligu, zar je bio skauting za Sarica, Hodzica, Ivetica i ostale?

Nemojte pljuvati da bi se samo pljuvalo, o toj skauting sluzbi sto znam jeste da nije evo radila ni godinu dana, da su doveli nekog anonimusa mladog igraca a on eksplodirao pa eto rekao bi, steta. Ali doveli sve provjerene igrace za koje smo svi sa foruma znali. Ono, skautirali su Ahmetovica :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ja iskreno pojma nemam sva imena koja cine tu skauting sluzbu. Znam da je tu Semjon i Paja cini mi se,a na celu je Ihtijarevic. I ne ulazeci u detalje,sama cinjenica da je Semjon nogiran a Faruk ostao mi smrdi.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 14 mar 2017, 15:19

Lakoste ima najbolji avatar! :salut:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 14 mar 2017, 15:20

Ma Semjon je uvijek tu uz klub neovisno ima li zvanicnu funkciju ili nema. Nije postojala ta skauting sluzba pa je Semjon u klub doveo Cimirota, Mihojevica, Andjusica, Kobiljara...

Najmanji je problem ako Semjon ima na oku dobrog igraca, sve se to zavrsi.

givera
Kontakt:

Post Postao/la givera » 14 mar 2017, 15:25

zagorski je napisao/la:

Ja iskreno pojma nemam sva imena koja cine tu skauting sluzbu. Znam da je tu Semjon i Paja cini mi se,a na celu je Ihtijarevic. I ne ulazeci u detalje,sama cinjenica da je Semjon nogiran a Faruk ostao mi smrdi.
Neznam ni ja imena svih koji su bili u skauting sluzbi,al ispade da nisu ni bili potrebni,ocito nije problem dovesti Ahmetovica,Sarica,Ivetica...ma treba nama opet Abdulah da skrsi par miliona I dovede Ikandea,Stepanova...I uz to nam natovari novu aferu sa puncem...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 mar 2017, 15:27

Lakoste je napisao/la:Ma Semjon je uvijek tu uz klub neovisno ima li zvanicnu funkciju ili nema. Nije postojala ta skauting sluzba pa je Semjon u klub doveo Cimirota, Mihojevica, Andjusica, Kobiljara...

Najmanji je problem ako Semjon ima na oku dobrog igraca, sve se to zavrsi.
skauting služba na full time osnovi FKS-a, a koji prodaju raporte drugima....se definitivno ne isplati... :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 mar 2017, 15:29

givera je napisao/la: Neznam ni ja imena svih koji su bili u skauting sluzbi,al ispade da nisu ni bili potrebni,ocito nije problem dovesti Ahmetovica,Sarica,Ivetica...ma treba nama opet Abdulah da skrsi par miliona I dovede Ikandea,Stepanova...I uz to nam natovari novu aferu sa puncem...
Leona,Jajala,Delača.... ;) donese titulu , kup, play-off....čak i sa raznim amaterima za trenera.... ;)

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 mar 2017, 15:30

Majkl je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:A sta je sa skautom Majklom?
Botu nemoj me u usta uzimati,da ne bi vadio poruke kad ti je bilo drago kad izgubimo i kad si slavijo,zaobiđi me ,ja niti sam kad bio skaut ni menadžer,fakultetski sam obrazovan i immam sjajan posao.
PS:Sjajan potez uprave sto se tice skauta :thumbup:

Napisa čovjek "slaviJo" pa se ispod pohvali da je fakultetski obrazovan?????

Ajde molim te postavi te poruke gdje sam slaviJo naš poraz?
Kažeš da te ne uzimam u usta, a svaki put kad nekog prozivaš prvo mene spominješ a nikad te nisam uzimao u usta javno na forumu kao drugi.

Protiv Travnika bi ovako:

Adilović
Kadušić Kovačević Mihojević Balić
Rustemović Radovac
Liivak Husejnović Anđušić
Bekić

givera
Kontakt:

Post Postao/la givera » 14 mar 2017, 15:35

DenchiNL je napisao/la:
givera je napisao/la: Neznam ni ja imena svih koji su bili u skauting sluzbi,al ispade da nisu ni bili potrebni,ocito nije problem dovesti Ahmetovica,Sarica,Ivetica...ma treba nama opet Abdulah da skrsi par miliona I dovede Ikandea,Stepanova...I uz to nam natovari novu aferu sa puncem...
Leona,Jajala,Delača.... ;) donese titulu , kup, play-off....čak i sa raznim amaterima za trenera.... ;)
I najvecu blamazu zajedno sa Dinom kad ga je kamiondzija isamarao uzivo,brdo amaterskih trenera koje on doveo,sam on zna zasto

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 14 mar 2017, 15:36

Majkle, kad ovo pisem, mislim da pisem ispred citavog foruma. Napusi nam se svima kite, poltronu yebeni.
Kakav beskicmenjak trebas biti da HILMU iznerviras??Yebem i tebe i onog ko ti diktira sta da pises. Do slusanja momci :wave:
4.10.2009.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 mar 2017, 15:37

koalem je napisao/la:Majkle, kad ovo pisem, mislim da pisem ispred citavog foruma. Napusi nam se svima kite, poltronu yebeni.
Kakav beskicmenjak trebas biti da HILMU iznerviras??Yebem i tebe i onog ko ti diktira sta da pises. Do slusanja momci :wave:
:rol: :rol: :rol: :rol: :tokralju:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 mar 2017, 15:40

Smiješno, ali istina sve.. :mrgreen: :lol: Ovaj što je slaviJo bi mogao komotno još jedan fax završiti sad kad budemo u Travniku gostovali. I ovaj što "ima" je vjerovatno tog ranga. Nek je sretno Semjonu, on je vojnik FKS bio i ostao! Yebem onog ko ga otjera!
Bahati, bahati Željkan!
1946

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 14 mar 2017, 15:41

Slozice se mnogi ako ne i svi svi svi. Smrade
4.10.2009.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 mar 2017, 15:49

DenchiNL je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Nisam negativac " pljuvac" al nesto ne stima u klubu . evo i skauting tim razrijesen duznosti , akademci odlaze , nismo produzili s Duljom , nismo doveli zeljena pojacanja koja je trazio Janjos . sve mi ovo govori da ne stimaju stvari Semjon kaze da je struka bila zadovoljna radom skauta medjutim upravni odbor (Kencoo) misli drugacije i steze kais gdje god moze . ponosan sam na Calu i momke njima treba dati podrsku kako god da zavrsi ova sezona .
bordobijeli je napisao/la:Sta mislite o Crnovu ? Nisam insajder nikakav onako pitam .
bordobijeli je napisao/la:Cuj nije htio Zakarica :crazy: ?? Nama bi bio pojacanje a nije ni star sasvim ok za nase lige .
neofirno uletanje ;) :D

koliko plate kasne?
Neam pojma nit me interesuje , momci ginu za FKS ja sam zadovoljan Calom i ekipom . za Crnova sam pitao kad je napustio SB nije bilo pojma o prelasku u zelju . ako ces iskreno za mene su jako kvalitetni igraci za nase uslove ( ligu) . nema potrebe da me provjeravas volim FKS kao svoje najblize.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 mar 2017, 15:50

Evolution87 je napisao/la:
koalem je napisao/la:Majkle, kad ovo pisem, mislim da pisem ispred citavog foruma. Napusi nam se svima kite, poltronu yebeni.
:rol: :rol: :rol: :rol: :tokralju:
:tokralju:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 mar 2017, 15:51

Mi imamo utakmicu sutra, 10 pobjeda zaredom a vi o Majklu :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 14 mar 2017, 15:52

Majkl je napisao/la:
revolt je napisao/la:Malo ofiran pokusaj destabilizacije kluba i unosenja nemira kako bi nas izbacili iz kolosijeka. Ova "skauting" sluzba je raaformitana davno, a tek ovih dana se o ovom pise. Sto li Boze?

Ima jedno mjesec dana kako je rasformirana,posto su se bili umjesali pojedini menađeri i krenulo je bilo guranje nekih polovnjaka ala "Zakaric", i sl.Tako da je ovo na vrijeme presjeceno
imam istu informaciju.da je dosta polovnjaka sacekalo Calu po povratku iz Antalije.hladno u svlacionici i da su nogu dobili.nemojte nasjedati na provokacije.kritikujmo konstruktivno i da razlogom ali bez ovih depresija molim vas braco

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 mar 2017, 15:55

baboatif je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
revolt je napisao/la:Malo ofiran pokusaj destabilizacije kluba i unosenja nemira kako bi nas izbacili iz kolosijeka. Ova "skauting" sluzba je raaformitana davno, a tek ovih dana se o ovom pise. Sto li Boze?

Ima jedno mjesec dana kako je rasformirana,posto su se bili umjesali pojedini menađeri i krenulo je bilo guranje nekih polovnjaka ala "Zakaric", i sl.Tako da je ovo na vrijeme presjeceno
imam istu informaciju.da je dosta polovnjaka sacekalo Calu po povratku iz Antalije.hladno u svlacionici i da su nogu dobili.nemojte nasjedati na provokacije.kritikujmo konstruktivno i da razlogom ali bez ovih depresija molim vas braco

:tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 14 mar 2017, 15:55

slazem se.ovdje ne branim Majkla niti mi je to namjera.samo ljudi kritikujte kad treba ali ne padajte na opsjene i lazi

Svi u napad,jedan je HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: broj6, DzemoSmjecanin, Hajdeee, hazarder, sekac i 25 gostiju.