pisi sta hoces

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nije mene pogodilo samo kad sam vidio sta pises ljudima....Romaigenk je napisao/la:ovaj Rizah neka ide na forum od Talibana i istomisljenika ali neka meni ovdje ne prica o Islamu, pogotovo o njegovoj modernoj vrsti Islama..Jako sam alergican na ove "nove muslimane"..Mrzim ih kao i cetnike....
Ti Ahmo si glup i necu da trosim rijeci na tebe
A ti Fera, ja se samo zajebavo sa tobom a tebe to bas pogodilo....
na tvoje neznanje i mrznju covjek je ( Rizah " teorije zavjere ..." ) odgovorio na istinit i argumentiran nacin i ti se ne mozes s time pomiriti i cijeli forum uzurpiras svojim uvredama i govorom neprimjerenim za normalna i zdrava insana , sram te bilo !!Romaigenk je napisao/la:Ma nisam znao ali i bez obzira, ne volim da mi ti takvi pricaju o Islamu. Brate ima Dzamija, ima Hodza i imaju knjige za takve stvari i to (vjera) je INDIVIDUALNO, i ne treba niko nikome soliti pamet, a pogotovo ne na sportskom forumu..
Neka ide na takve forume i tamo neka se moralno i duhovno uzdisu, a ja znam ko je kakav i sta misli, pogotovo znam ove Nove Muslimane....Odmah se najezim od nervoze..Odmah bi pusko zaduzio i u rat protiv njih, jednom za sva vremena, da se zna ko je u BiH i sta su Bosanci i BIH muslimani
Sposoban si!Romaigenk je napisao/la:I umjesto sto siris vjerska predavanja po sportskom forumu, ako si vec nekog izgubio u ratu, idi prodaj sve sto imas, kupi oruzja i pravac Srebrenica i postroji tamo cijeli grad.....Ja bi tako uradio da sam u ne daj Boze tvojoj situaciji....Postojio bi ih tamo u Srebrenici pa im drzao predavanja.....
dobar ti avatarEmir_ZENICA je napisao/la:Ja lijepog vremena,popio sam najmanje 4 kafe od jutros
Koji je novi gunnersov i bosančevEdinTM87 je napisao/la:e, a sto kvaziforumasi nakon nekog vremena promjene nick![]()
primjer, wolwerine, gunners, bosanac itd..
da bi se takvi kao ti mogli zanimati.EdinTM87 je napisao/la:e, a sto kvaziforumasi nakon nekog vremena promjene nick![]()
GoalGetter i muhovicLBJ MVP je napisao/la:Koji je novi gunnersov i bosančevEdinTM87 je napisao/la:e, a sto kvaziforumasi nakon nekog vremena promjene nick![]()
Imas neki problem sto se ja zanimam?Donnie Darko je napisao/la:da bi se takvi kao ti mogli zanimati.
i nije wolwerine nego wolverine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.