Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
MA DAJ BA !!!!!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Papak promasi kad mu Mirza dade loptu
Hajde Mirza otimaj lopte svojim igracima, vidis da ti je nedaju

Hajde Mirza otimaj lopte svojim igracima, vidis da ti je nedaju

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Neće Mirza da puca, predaje loptu drugima. U 9min ima 3 rebounds, i 2 personalne. Izgleda se zapio sa Begovićem i Dzekom prije meča. 

pao sam za 400 past cu opet na teletovicu...
JJ sve pogađa ali kad mu Mirza da fuli 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mrzim kad igra ove alibi-utakmice... Izvuci se, trazi loptu
ne mozes pogoditi, ako ne sutas!

ne mozes pogoditi, ako ne sutas!
- Aanonymous
- Kontakt:
Sad ce Dzeko i Asmir skinut dres od Teletovica xD
realno slab je veceras, mora ovo stvarno puno bolje u drugom poluvremenu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
zyka je napisao/la:Neće Mirza da puca, predaje loptu drugima. U 9min ima 3 rebounds, i 2 personalne. Izgleda se zapio sa Begovićem i Dzekom prije meča.
Hahahahah moguce je smuljiv mi je dzeko na onoj sliki sa begovicem

- BenjooJutub
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

A i on stoji u napadu isto nista,dobit ces loptu al jucer

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nema nista bez bezobrazluka.
katastrofalna kretnja u napadu ,dobro je neko rekao pa slobodno podigni ruku zatrazi loptu . Valjda bude bolje u drugom poluvremenu . Ajmo Mirza trgni se
Nije da pametujem ali za pocetak, Mirza treba da baci pumpfake pa da udje u prodor prema kosu i lijepo stane pa skok sut za pocetak. Zasto mu taj segment igre ne ide? Zasto to vise ne radi i sve mu se svodi na sut za tricu.grgr je napisao/la:To stoji stvarno ,al kako ce ista uradit kad blatche svaki napad ima lopt u rukama 10 sec. Terry igra playa to znaci daj da dodam prvom do sebe obicno blatche ili pierce koji napadaju kos... MIrza mi ponovo djeluje sterilno , nezainteresovano i ponovo se bojim za njegove minute.Mkey4nba je napisao/la:Ne znam, Mirza treba popraviti onaj kako to vec Amerikanci kazu "in between game". Nedostaje mu taj pull up sut, stop an pop ili jednostavno floater sa jednom rukom. Da se mene pita, to bi trebao usavrsiti a ne samo biti suter sa distance. On je previse dobar da bi se skoncentrisao samo na to...
Ne znam, djeluje mi nekako ukoceno i u nekom grcu uvijek. Izgleda da nije nikako prebolio tu tranziciju od igraca sa poptunom slobodom koju je imao u Evropi za razliku od sada kad je igrac sa klupe. Imam osjecajj i kad udje u igru previse sam sebe analizira a par promasaja mu ubije samopouzdanje.
- ZlatniLjiljan92
- Kontakt:
Previse passivan, mora se otvarati...samo pravi screen-ove, nije to kosarka jbga. Nisu valjda Dzeko i Begovic dzaba platili ulaznice 

Koja napacenost u tri lijepeBenjooJutub je napisao/la:[youtube][/youtube]

Zadnja izmjena: Luminary, dana/u 16 jan 2014, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
- Aanonymous
- Kontakt:
Ovo ratna zastava i u Londonu xD
Ova turneja igracima sluzi za licnu promociju,tako da je ovo samo gubljenje vremena i zivaca
Do Amerike

Do Amerike

- BenjooJutub
- Kontakt:
Not meLuminary je napisao/la:Koja napacenost u tri lijepeBenjooJutub je napisao/la:[youtube][/youtube]
Mislim na ovog budalu sto jedva doceka ovako nesto

mrtav je u napadu, valja se po blokovima i ne trazi loptu, danas djeluje isto kao da je mu je dosta samo na terenu, ruzno ga je gledati, odbrana i nije toliko losa, istina imao je par losih preuzimanja (nesto je on kriv nesto drugi) ali sve u svemu nije dobro, ni blizu, trgnuti se treba hitno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.