Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dzeko,Barbarez,Spahic i sce i jedan balija koji cuti na ovo su gori od njih, dao Bog da sve i jednu zijanite ljudska bijedo.
Nista navijajte kao i do sad da ispadne Velež,pa nek uđe još jedna ekipa tipa Gošk i još jedan klub iz manjeg entiteta,pa će valjda onda Željinim forum navijačima biti zanimljiva borba za 6 mjesto u narednih 7-8 godina.
A Slobodu,Čelik,Jedinstvo,Travnik i dalje maksimalno ponizavajte,nemojte dopustit da vas prestignu sa uvredama ovi iz Banja Luke i lažni mostarci...
Nemate pravo da se žalite,bar ovih 90% ovih forumaša na temi koji podržavaju Željezničar...
A Slobodu,Čelik,Jedinstvo,Travnik i dalje maksimalno ponizavajte,nemojte dopustit da vas prestignu sa uvredama ovi iz Banja Luke i lažni mostarci...
Nemate pravo da se žalite,bar ovih 90% ovih forumaša na temi koji podržavaju Željezničar...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Sto se mene tice moze . Ionako uslov da budes u premijer ligi da imas stadion sa reflektorima .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Ljudino, FK Pijaca je potpuno nebitan faktor u ovim pricama oko kriminalnog suđenja. Bezveze okreces pricu u tom smjeru.rishovski je napisao/la: ↑22 sep 2025, 16:04Nista navijajte kao i do sad da ispadne Velež,pa nek uđe još jedna ekipa tipa Gošk i još jedan klub iz manjeg entiteta,pa će valjda onda Željinim forum navijačima biti zanimljiva borba za 6 mjesto u narednih 7-8 godina.
Svakakve gluposti sam čitao , ali sunce
Gasi ovaj cirkus.

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kad je meni čovjek iz FKS rekao: "Kole 8 godina će se Zrinjski i Borac mijenjati što se tiče titule. Dogovor Vice i Beusa."
Ja rekoh loži me frajer, jer inače je znao da me mezi.... Evo koju godinu kasnije vidiš da je čovjek shvatio davno šta se dešava. I da čovjek je davno iz fudbala otišao, eno radi u Raiffeisen banci... pametan čovjek... Čak i na utakmice ne ide...
Ja rekoh loži me frajer, jer inače je znao da me mezi.... Evo koju godinu kasnije vidiš da je čovjek shvatio davno šta se dešava. I da čovjek je davno iz fudbala otišao, eno radi u Raiffeisen banci... pametan čovjek... Čak i na utakmice ne ide...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Iduća je da je tamo neki u Var sobi moro ic srat tako da nije mogo vidjet tacno situaciju.Ja sam prvi reko da pitari izadju nakon onog smiješnog penala.Sad smo mi najebali pa onda ostali.
ma ja, najlakse je tako. de ih vi momci tucite, mi cemo da navijamo preko foruma.egocentrik je napisao/la: ↑22 sep 2025, 15:53Ne budite smijesni, navijacke grupe, koje su udruzenja, koja imaju svoj pecat, registrovana, iza kojih stoji neko imenom i prezimenom da poziva na nasilje sudija i određenih osoba.. pa to je autogol i to ne moze biti rjesenje, makar javno..
Onda najbolje u mraku, mislim da bi to savez objerucke prihvatio

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Kole pusti bankare nego kako bi na poslu danas? Po vremenu rekao bih da se nisi ni okupao ni ručao nego si odmah uletio na forumkolezeljovac je napisao/la: ↑22 sep 2025, 16:08Kad je meni čovjek iz FKS rekao: "Kole 8 godina će se Zrinjski i Borac mijenjati što se tiče titule. Dogovor Vice i Beusa."
-
- Kontakt:
Al brane ovi iz BL NSBIH prave patriote
.

Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 22 sep 2025, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ti si kao smiješan i zanimljiv sad ispao? Evo ti aplauz svečano i gledaj je li ti Petrovača istruhla u vrtu...Threeplanetrees je napisao/la: ↑22 sep 2025, 16:12Kole pusti bankare nego kako bi na poslu danas? Po vremenu rekao bih da se nisi ni okupao ni ručao nego si odmah uletio na forumkolezeljovac je napisao/la: ↑22 sep 2025, 16:08Kad je meni čovjek iz FKS rekao: "Kole 8 godina će se Zrinjski i Borac mijenjati što se tiče titule. Dogovor Vice i Beusa."
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Pa Azmir Husic je rekao, narednih 8-10 godina ce ta dva tima da vode politiku i kroje tabelu,kako on rece tad zapisite moje rijeci,covjek javno rekao i to je radio u savezu i nikom nista,nama kao da to nije ni rekao,sve nam je ok.kolezeljovac je napisao/la: ↑22 sep 2025, 16:08Kad je meni čovjek iz FKS rekao: "Kole 8 godina će se Zrinjski i Borac mijenjati što se tiče titule. Dogovor Vice i Beusa."
Cudno je da se oko vas citava liga vrti, kod nas je bar bilo domacinsko sudjenje, nije se niko klao kao sada ,da bi se drugi rezultati poklopili. Priznaj bar nesto, ali ni ne cudi me od cetalja da nema obraza.AvantiBL je napisao/la: ↑22 sep 2025, 14:13Pa da, je*iga, desi se greška u pravu si. "To nije radioaktivno, to je malo radioaktivno"![]()
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Ma nikad od kad je nastala liga,nikad od kad je pocela lopta prvi put u svijetu da se kotrlja nije vidjen ovaj kriminal,pliticari,Dodik javno kazu da osvajaju,Arena sjeverna Koreja sto rece Amar Osim,sudijske lakrdije kakve svijet nije vidio i ova drska,bezobrazna saopstenja saveza suludo je pricati da je bilo kad ovako bilo.Pablo11 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 16:32Cudno je da se oko vas citava liga vrti, kod nas je bar bilo domacinsko sudjenje, nije se niko klao kao sada ,da bi se drugi rezultati poklopili. Priznaj bar nesto, ali ni ne cudi me od cetalja da nema obraza.
- Hrammm1921
- Kontakt:
let3 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 16:00Ova sad vec antologijska izjava se jednostavno mora jos koji put ponoviti:
86. minuta – Gostujuća ekipa postiže pogodak. Evidentno je da se igrač gostiju br. 99 nalazio u ofsajdu (prilog slika iz VAR sobe), što je asistent sudija ispravno signalizirao, na način da je ispoštovao VAR Protokol i sačekao kraj akcije prije signala zastavicom. RO (operater snimka) nije mogao uraditi grafički prikaz linija kao potvrdu ispravnosti odluke, jer u tom trenutku linije nisu vidljive zbog sunca![]()
![]()
![]()
![]()
Na ovo treba da se suti? Kako god su je vukli, ocito nije bio ofsajd, zato nisu htjeli prikazivati
-
- Kontakt:
Nezgodno jer je linija 16 ustvari linija. Bas bi bilo glupo da su je ukrivo povukli. Mada iskreno cini se na ovoj slici da ima elemenata za offside. Nadalje znam ja sta vas boli sto se ovo nekim drugim ekipama ne bi ponisitlo nikad u zivotu a vama ce na svaku “sumnju” ponistiti go.Hrammm1921 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 16:40let3 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 16:00Ova sad vec antologijska izjava se jednostavno mora jos koji put ponoviti:
86. minuta – Gostujuća ekipa postiže pogodak. Evidentno je da se igrač gostiju br. 99 nalazio u ofsajdu (prilog slika iz VAR sobe), što je asistent sudija ispravno signalizirao, na način da je ispoštovao VAR Protokol i sačekao kraj akcije prije signala zastavicom. RO (operater snimka) nije mogao uraditi grafički prikaz linija kao potvrdu ispravnosti odluke, jer u tom trenutku linije nisu vidljive zbog sunca![]()
![]()
![]()
![]()
Na ovo treba da se suti? Kako god su je vukli, ocito nije bio ofsajd, zato nisu htjeli prikazivati
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Jeste rekao kad mu je istekao mandat u NFSBiH. Do tad je cutio i pio kafe sa Vicom, dolazio je i na dane FSRS u Banjaluku sa Hadzibegicem.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 16:29Pa Azmir Husic je rekao, narednih 8-10 godina ce ta dva tima da vode politiku i kroje tabelu,kako on rece tad zapisite moje rijeci,covjek javno rekao i to je radio u savezu i nikom nista,nama kao da to nije ni rekao,sve nam je ok.kolezeljovac je napisao/la: ↑22 sep 2025, 16:08Kad je meni čovjek iz FKS rekao: "Kole 8 godina će se Zrinjski i Borac mijenjati što se tiče titule. Dogovor Vice i Beusa."
Naknadno postenje.
Dakle, Savez nam je poručio sljedece:
Kada VAR ne može potvrditi da je sudijska odluka (kradja) ispravna, VAR se ne korisiti.
Kada VAR ne može potvrditi da je sudijska odluka (kradja) ispravna, VAR se ne korisiti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], egocentrik, Giuseppe1, kolezeljovac i 32 gosta.