ps
ma danto je stari lisac ko ga ne zna..
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vristi mu incest iz ociju.madridist je napisao/la:
ps
ma danto je stari lisac ko ga ne zna..
To se sluša od Gileta - PromjenaDerdiyok je napisao/la:E čuj
Kakanj Vice City
Prvih 10 sekundi samo. Pročitao taj komentar i napustio "sobu".FoSte95 je napisao/la:To se sluša od Gileta - PromjenaDerdiyok je napisao/la:E čuj
Kakanj Vice City
Šta to impliciraš?LAZARUS2000 je napisao/la:Ja čudnih imena nekih. Te Radoje, te ovaj te onaj. Te neki hrišćani sve. Niđe Jasmina, Mehmeda.Derdiyok je napisao/la:Zaljubio sam se maloprije. Jos je iz SandzakaSarmelino je napisao/la: Ja ban bosanski Kulin prisezaju tebja kneze Krvasu i svijem gradjam Dubrovcam da vami priupitaju imal kakijeh pickijeh dobrijeh, a?
Sve neke provokacije.
press konferencija sutra 12:00 u prostorijama savezaOsim13 je napisao/la:anell je napisao/la: Znaš li kad izlazi spisak pozvanih igrača za Ligu nacija?Momak ima pitanje, kad se skupljamo?Moggi je napisao/la:0
Mogu li ja da ne dođem na okupljanje sutra ? Imam adekvatan razlog.Moggi je napisao/la: press konferencija sutra 12:00 u prostorijama saveza
sve je uredu, samo ces ti da izneses prljavi veš javnostiDerdiyok je napisao/la:Mogu li ja da ne dođem na okupljanje sutra ? Imam adekvatan razlog.Moggi je napisao/la: press konferencija sutra 12:00 u prostorijama saveza
Mrsko mi.
Nije loša pjesma, nemoj tako kolegaDerdiyok je napisao/la:
Prvih 10 sekundi samo. Pročitao taj komentar i napustio "sobu".
Evo ga Big Ben.
tuzlak1987 je napisao/la:I ovaj Miki neki lazni Tuzlak, ko i onaj Anell.
anell je napisao/la:Ne bih ga mjenjo ni za šta na svijeu.
tuzlak1987 je napisao/la:I ovaj Miki neki lazni Tuzlak, ko i onaj Anell.
Pa, da se naslutitiRigoletto je napisao/la: Šta to impliciraš?
Kad hoces nesto aploudovati, posalji goluba da raznese, brze ce.anell je napisao/la:Ne bih ga mjenjo ni za šta na svijeu.
Meni je ovo topbega_afc je napisao/la:Kad hoces nesto aploudovati, posalji goluba da raznese, brze ce.anell je napisao/la:Ne bih ga mjenjo ni za šta na svijeu.
I proslijedi Simenu kontakt tih iz Telekoma, nek im napise pp u tvoje ime.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.