FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma ovdje se vise neradi ni o Zelji ni o Borcu.Ovo je cisti lopovluk.Pa da finale igraju Pofalicki i Radnik iz Hajnehaja
treba se prenositi.To je NASE finale i NASA TV-e i nista normalnije nema vec da se ta utakmica prenosi direktno na DRZAVNOJ TV-e.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
SUŠIĆ ĆE POZVATI IBRAHIMA ŠEHIĆA
Piše: M. Dautbegović
Srijeda, 05.05.10. 11:16.
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić večeras će u Banja Luci pratiti duel finala Kupa BiH između Borca i Željezničara.
U centru Papetove pažnje naći će se nekoliko igrača, ali prije svih golman sarajevske ekipe i U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine Ibrahim Šehić, koji će najvjerovatnije praviti društvo Kenanu Hasagiću i Asmiru Begoviću na golu Zmajeva u narednim prijateljskim susretima koje BiH igra sa Švedskom i Njemačkom.
"Šehić će se najvjerovatnije naći na spisku. On je mlad golman, koji brani za U-21 reprezentaciju BiH i osim toga je kapiten ponajbolje ekipe u Bosni i Hercegovini. Posjeduje kvalitete, ali je i lider na terenu. Potreban nam je jedan takav igrač", rekao je Sušić u razgovoru za SportSport.ba.
Sušić planira objaviti spisak reprezentativaca BiH za susrete sa Švedskom i Njemačkom u narednoj sedmici.
"Biće tu još nekih novih imena. Barem se tako nadam. Čekam odgovore od još nekoliko igrača, ali će sve biti poznato naredne sedmice. Što se tiče nekih imena koja se provlače u medijima, još uvijek nije ništa sigurno. Kao što sam rekao osim volje i želje, potrebno mi je da imam uvid u formu i kvalitet igrača", dodao je Sušić, koji se sprema put Banja Luke, gdje će večeras na Gradskom stadionu posmatrati duel Borca i Željezničara.
ps: jos ako bude i bekric pozvan to ce biti veliko priznanje za nas klub
Piše: M. Dautbegović
Srijeda, 05.05.10. 11:16.
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić večeras će u Banja Luci pratiti duel finala Kupa BiH između Borca i Željezničara.
U centru Papetove pažnje naći će se nekoliko igrača, ali prije svih golman sarajevske ekipe i U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine Ibrahim Šehić, koji će najvjerovatnije praviti društvo Kenanu Hasagiću i Asmiru Begoviću na golu Zmajeva u narednim prijateljskim susretima koje BiH igra sa Švedskom i Njemačkom.
"Šehić će se najvjerovatnije naći na spisku. On je mlad golman, koji brani za U-21 reprezentaciju BiH i osim toga je kapiten ponajbolje ekipe u Bosni i Hercegovini. Posjeduje kvalitete, ali je i lider na terenu. Potreban nam je jedan takav igrač", rekao je Sušić u razgovoru za SportSport.ba.
Sušić planira objaviti spisak reprezentativaca BiH za susrete sa Švedskom i Njemačkom u narednoj sedmici.
"Biće tu još nekih novih imena. Barem se tako nadam. Čekam odgovore od još nekoliko igrača, ali će sve biti poznato naredne sedmice. Što se tiče nekih imena koja se provlače u medijima, još uvijek nije ništa sigurno. Kao što sam rekao osim volje i želje, potrebno mi je da imam uvid u formu i kvalitet igrača", dodao je Sušić, koji se sprema put Banja Luke, gdje će večeras na Gradskom stadionu posmatrati duel Borca i Željezničara.
ps: jos ako bude i bekric pozvan to ce biti veliko priznanje za nas klub
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
U BEOGRADU SASTANAK ECA-E
Piše: A. Beganović
Srijeda, 05.05.10. 11:19.
Sastanak Asocijacije evropskih klubova (Europian Club Association - ECA) čiji je punopravni član Željezničar biće održan 10. maja u Beogradu, a domaćin sastanka je Partizan.
Pored Željezničara koji je punopravni član ECA-e sastanku u Beogradu u svojstvu gostiju prisustvoće i predstavnici drugih naših klubova, Sarajeva, Zrinjskog i Širokog Brijega.
Sastanak će voditi Damir Vrbanović (Dinamo), a glavna tema razgovora biće unapređenje fudbala u regionu.
Asocijacija evropskih klubova je tijelo pri UEFA-i koje je formirano u januaru 2008. godine kao zamjena za G – 14 grupu i Forum evropskih klubova, koji su prestali sa radom onog trenutka kada je osnovana asocijacija, a u članstvu trenutno ima 144 evropska kluba. Predsjednik ECA-e je bivši njemački reprezentativac Karl Heinz Rummenigge. Cilj asocijacije je da klubove članove predstavlja na najbolji mogući način, kao i da štiti njihova prava pred UEFA-om.

Sastanak Asocijacije evropskih klubova (Europian Club Association - ECA) čiji je punopravni član Željezničar biće održan 10. maja u Beogradu, a domaćin sastanka je Partizan.
Pored Željezničara koji je punopravni član ECA-e sastanku u Beogradu u svojstvu gostiju prisustvoće i predstavnici drugih naših klubova, Sarajeva, Zrinjskog i Širokog Brijega.
Sastanak će voditi Damir Vrbanović (Dinamo), a glavna tema razgovora biće unapređenje fudbala u regionu.
Asocijacija evropskih klubova je tijelo pri UEFA-i koje je formirano u januaru 2008. godine kao zamjena za G – 14 grupu i Forum evropskih klubova, koji su prestali sa radom onog trenutka kada je osnovana asocijacija, a u članstvu trenutno ima 144 evropska kluba. Predsjednik ECA-e je bivši njemački reprezentativac Karl Heinz Rummenigge. Cilj asocijacije je da klubove članove predstavlja na najbolji mogući način, kao i da štiti njihova prava pred UEFA-om.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Opet ECA samo ovaj put u Bg. Vodimo i pitare da vide kako je to
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-35807.htm

http://sportsport.ba/ino_fudbalp-35807.htm
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
dobio sam odgovor od belmina
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
Ovo im Nijaz nastelio da prisustvujutanzla je napisao/la:U BEOGRADU SASTANAK ECA-E
Kako bi bilo lijepo gledati igrače koji igraju u Želji kako igraju u repki. 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
-
- Kontakt:
eh daj nek neko napise od ovog belmina e-mail i da mu svi masovno saljemo jos kad bi i broj njegov nabavili pa da ga prozivamo on je krivac
poslosam mu ja i dobio civilizovan odgovormanijak-kosevskob je napisao/la:eh daj nek neko napise od ovog belmina e-mail i da mu svi masovno saljemo jos kad bi i broj njegov nabavili pa da ga prozivamo on je krivac
marsej mali tim
marsej mali tim
evo jedna za belmina
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Sacekaj meni nije jasno zar englezi ikad igraju pod reflektorima nase poluvjeme ce bit pred kraju kad pocinje tothem a mi ce mo moci gledat citavo prvo a drugo ce biti kombinovano jeli 

Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 05 maj 2010, 11:54, ukupno mijenjano 4 puta.
svoj ti pos'o !
-
- Kontakt:
eh zamisli kad bi dobio bruku e-mailova mozda bi i promijenili odluku i prenosili samo naseg Zelju zato daj nam e-mail i svi da saljemoo a ja cu da pokusam da saznam njegov broj i pisem ovdje nek ga svi zivkaju nek vidi kako je kad zakine navijace Zelje
- plavimomak
- Kontakt:
Samo ce se prvo poluvrijeme prenosit a onda je ukljucenje u utakmicu engleske premier lige,ako padne go u Banja Luci onda ce se samo ukljucit
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli
Moratel' 150 stranica o Belminu i ostalim glupanima pisat...i onako koga briga sta ljudi misle
Sad da napisem samo da ocekujem da danas nasi igraci odigraju kako znaju, mozda nekome nece biti realno, ako kazem da ocekujem pobjedu danas, jer kvalitet je na nasoj strani. Mislim da bi trebali bit zadovoljni i sa porazom od 2 : 0 , jer u "Dolini" svakako mozemo dobiti svakoga. Puno sreće danas
Željezničar za život cijeli
Sad da napisem samo da ocekujem da danas nasi igraci odigraju kako znaju, mozda nekome nece biti realno, ako kazem da ocekujem pobjedu danas, jer kvalitet je na nasoj strani. Mislim da bi trebali bit zadovoljni i sa porazom od 2 : 0 , jer u "Dolini" svakako mozemo dobiti svakoga. Puno sreće danas
Željezničar za život cijeli
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Poštovani,
odgovor
Ne znam na osnovu čega tvrdite da vas BHT 1 “truje” Premier ligom Engleske, jer zvanična istraživanja gledanosti programa pokazuju da je engleski nogomet četiri i više puta gledaniji od utakmica domaćih nogometnih klubova. Što se tiče podrške domaćem fudbalu, BHT 1 godinama na tom planu pokušava uraditi sve što je u našoj mogućnosti, ali nažalost klubovi u BiH, ne žele prisustvo kamera na svojim stadionima, tako da smo, izuzev prenosa finala Kupa, odustali od te nemoguće misije.
Pozdrav,
Belmin Karamehmedović
odgovor
Ne znam na osnovu čega tvrdite da vas BHT 1 “truje” Premier ligom Engleske, jer zvanična istraživanja gledanosti programa pokazuju da je engleski nogomet četiri i više puta gledaniji od utakmica domaćih nogometnih klubova. Što se tiče podrške domaćem fudbalu, BHT 1 godinama na tom planu pokušava uraditi sve što je u našoj mogućnosti, ali nažalost klubovi u BiH, ne žele prisustvo kamera na svojim stadionima, tako da smo, izuzev prenosa finala Kupa, odustali od te nemoguće misije.
Pozdrav,
Belmin Karamehmedović
marsej mali tim
marsej mali tim
prvo poluvrijeme prenose i drugo isto sam kombinovano sa englezzima,no vecina drugog poluvremena ce bit nase a englezi upadaju ako budu sanse ili gogloviplavimomak je napisao/la:Samo ce se prvo poluvrijeme prenosit a onda je ukljucenje u utakmicu engleske premier lige,ako padne go u Banja Luci onda ce se samo ukljucit

Daj ba ne kolesajte više da nas ne ukinu skroz pa ćete Totenhema I Fulhama gledati kombinovano
.
Prvo cijelo, drugo kombinovano, od koga je dosta je. Budite realni, ko se uopšte nad'o ikakvom prenosu prije 10 dana.
Evo i pitari traže prenos tekme sa Slobodom za zelenim stolom. Zeleni sto fudbslski to je raj na njemu igra ....

Prvo cijelo, drugo kombinovano, od koga je dosta je. Budite realni, ko se uopšte nad'o ikakvom prenosu prije 10 dana.
Evo i pitari traže prenos tekme sa Slobodom za zelenim stolom. Zeleni sto fudbslski to je raj na njemu igra ....
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
tax je napisao/la:Poštovani,
odgovor
Pozdrav,
Belmin Karamehmedović
hahahahha, sto me nasmija, pa j..o mater sv... nek onda to finale kupa odrade kako treba. Neka klubovima daju cifru koju traze i nece biti problema, ako nije problem za eurosong sprdacinu potrociti blizu pola miliona maraka, zasto je problem dati sarajevo koliko trazi da da prenos derbija sad (navodim primjer)... I onda kaze mi mozemo samo raditi finale kupa, pa ne moze ni to, **** mu totenhem, jooooooj kako sam iznerviran. dabogda se zapalila ova zgrada u koju gledam.
HAHAHAHAHAHAHčamac je napisao/la:Daj ba ne kolesajte više da nas ne ukinu skroz pa ćete Totenhema I Fulhama gledati kombinovano.

TM '87
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.