ni jaGuarin14 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da cemo pasti na Howardu..![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ni jaGuarin14 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da cemo pasti na Howardu..![]()
jos samo treba da ga ne ubaci do kraja cccccccccccGuarin14 je napisao/la:Hardena koji je ubjedlljivo najgori na parketu vraca u teren, a Howard naravno i dalje sjedi na klupi
Sad ce ga vratiti, nakon ovog timeout-a skinuo se Howard, spreman je za igruContentissimo je napisao/la:jos samo treba da ga ne ubaci do kraja cccccccccccGuarin14 je napisao/la:Hardena koji je ubjedlljivo najgori na parketu vraca u teren, a Howard naravno i dalje sjedi na klupi
Ajde u produzetkeEmirSioux89 je napisao/la:Ajde Nowitcki kad si kreno ubacivat ajde jos 6
nece ni trebati izgleda.. evo 21. jel vam dosta?EmirSioux89 je napisao/la:Ajde u produzetkeEmirSioux89 je napisao/la:Ajde Nowitcki kad si kreno ubacivat ajde jos 6
Jbg, išo under jer sam ga ja igrao under.EmirSioux89 je napisao/la:Nowitcki 21 poen treba mi 22 a 30 sekundi do kraja baca sloboda i jedno ubacuje da je oba ubacio pogodio bi, ne vjerujem.Da sam igro UNDER kad bi ovo on prebacio
I ja sam oko 40KM ulozio ali izvuce me NBA i u nekom malom sam minusu, loš dan juce.Imal' neko da je bas bio u plusu ?astra1922 je napisao/la:ode jucer oko 50 km uloga .nista nisam mogao proci valja odmoriti malo
durant overElLoco7 je napisao/la:Howard fol najbolji centar lige:lol:
Skoro sve underi bili vcrs. Bas me zanima da li je neko dobio sta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.