Ekrema

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
moustapha je napisao/la:Oj, Ha'.
..eto te ko BatkoAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Dobar jutar
hahahahahmuhovic je napisao/la:..eto te ko BatkoAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Dobar jutar
Imam ja jedan dobar lijek....Turimtidol to sve rijesava...fera je napisao/la:joj sto me boli glavaaaaa
Hej TalibanRomaigenk je napisao/la:Imam ja jedan dobar lijek....Turimtidol to sve rijesava...fera je napisao/la:joj sto me boli glavaaaaa
molim vas banujte ovog likaRizah je napisao/la:Hej TalibanRomaigenk je napisao/la:Imam ja jedan dobar lijek....Turimtidol to sve rijesava...fera je napisao/la:joj sto me boli glavaaaaa
Poslano: 07 feb 2011, 09:23
Od: Romaigenk
Za: Rizah
Hej Taliban
**** li ti mamu u picku, **** li vam Bin Laden mater u usta....Ti ces meni pricati o Islamu, picko kukavicka..Gdje si bio 92. godine, ti ili tvoj "babo"....Pizda li vam materina..**** li vam Alija sve mrtvo...
Zamolio bih admina ili bilo koga iz administracije da banuje spomenutog gospodina zbog sadržaja privatne poruke koju sam primio od momka iznad mene. Ja vjerujem da je ovo dupli account, jer sa prvog mi nije smio poslati poruku. Nije se valjda registrovao da bi samo meni poslao ovu privatnu poruku. Ove psovke su upućene zbog teme toerije zavjere i zanimljivosti i posta kojeg sam tamo postavio.
Da sam taliban provjeri kod Monologa, Bosca, Megamona, YNWA, OTS YNWA, Fere, Omerbavarca, Adisa.P, Tarikaz, Emira Zenica, Naila for Real, Lily, Jasmine lfc,Reedsa, Scoursa, Carla, Juventusa 044, Anfielda ... koji me imaju u prijateljima na fb.
Dalje, babo i brat su mi poginuli 95. u Srebrenici.
dobro, ali sta sam ja trebo pisat, samo ga ignoriroMonolog je napisao/la:Nadam se da će stati na ovome, te da nećete više upotrebljavati takav rječnik.
@Rizah, žao mi je zbog ovoga i u njegovo ime ti se izvinjavam.
@RomaiGenk - prevršio si svaku mjeru. Ne'a smisla tako se ophoditi prema drugim forumašim, nebitno što ste neistomišljenici kada su određene stvari u pitanju.
@Analitičar-Ahmo,
Ne mora se svaka poruka iznositi u javnost(odnosno, ne bi trebala niti jedna), a ovo što je napisano je već proslijeđeno nadležnim.
ne bi bas ne privlace me gay muskarciRomaigenk je napisao/la:Imam ja jedan dobar lijek....Turimtidol to sve rijesava...fera je napisao/la:joj sto me boli glavaaaaa
Nemam rijeci da opisem ljude kao sto si ti, jesi ti covjek uopste !? ili zivotinja i sta se ceka vise ocel ovaj dobit ban !?Romaigenk je napisao/la:ma dajte mi BAN, sta me brijga, boli me kita, nije ni prvi ni zadnji kojeg sam dobio...
A ovo nije forum za Islam i prosvjetiteljstvo nego za sport i zajebanciju.....
legendo ma samo ga iskuliraj pusti ove niske provokacije. **** ga zao mi je za ovo zadnje i meni je stari u ratu poginuo nemoj da te pogađa kad ti neki padobranac ovdje gluposti pise...Rizah je napisao/la:Hej TalibanRomaigenk je napisao/la:Imam ja jedan dobar lijek....Turimtidol to sve rijesava...fera je napisao/la:joj sto me boli glavaaaaa
Poslano: 07 feb 2011, 09:23
Od: Romaigenk
Za: Rizah
Hej Taliban
**** li ti mamu u picku, **** li vam Bin Laden mater u usta....Ti ces meni pricati o Islamu, picko kukavicka..Gdje si bio 92. godine, ti ili tvoj "babo"....Pizda li vam materina..**** li vam Alija sve mrtvo...
Zamolio bih admina ili bilo koga iz administracije da banuje spomenutog gospodina zbog sadržaja privatne poruke koju sam primio od momka iznad mene. Ja vjerujem da je ovo dupli account, jer sa prvog mi nije smio poslati poruku. Nije se valjda registrovao da bi samo meni poslao ovu privatnu poruku. Ove psovke su upućene zbog teme toerije zavjere i zanimljivosti i posta kojeg sam tamo postavio.
Da sam taliban provjeri kod Monologa, Bosca, Megamona, YNWA, OTS YNWA, Fere, Omerbavarca, Adisa.P, Tarikaz, Emira Zenica, Naila for Real, Lily, Jasmine lfc,Reedsa, Scoursa, Carla, Juventusa 044, Anfielda ... koji me imaju u prijateljima na fb.
Dalje, babo i brat su mi poginuli 95. u Srebrenici.
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 14 gostiju.