FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FC BAYERN
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la FC BAYERN » 18 feb 2012, 20:23

:oops: :oops: :oops:

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 18 feb 2012, 20:24

Posrase mi se na vikned!!!! Doslo mi da bacim tv!!!! **** ih Frajburg!!!!!
Ogorcen sam!!! Sta ocekivati onda od srijede i LP!! :oops: :oops: :oops:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 feb 2012, 20:24

Najlosijoj odbarni u ligu nismo uspjeli zabiti gol, dalje nema definitivno. :evil:

Sramotna igra sa jos sramotnijim pristupom. Reklo bi se, bez ikakve ideje, bez imalo hrabrosti da se krene u napad, jednom rijeci, pi..asto postupanje. :x
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 feb 2012, 20:25

bordo je napisao/la:Posrase mi se na vikned!!!! Doslo mi da bacim tv!!!! **** ih Frajburg!!!!!
Nek 2-3 nafakaška gola :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 18 feb 2012, 20:26

Pu hebem ti sezonu kad mi igramo bolje u LP nego u bundesligi i to protiv najjadnijih ekipa :evil: :evil:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 18 feb 2012, 20:26

@Higuain,To moRe je vise aproksimativno,nadam se da me nisi uzeo za :arrow: ozbiljno :?

Šta reci, pitanje je da li se ovaj Bayern moze i kako vratit na pobjednicki kolosjek.Imam neki feeling da je milionerima nasim X-om samopouzdanje jako poraslo i yebi ga, nije dobro nikako.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Klare

Post Postao/la Klare » 18 feb 2012, 20:26

a u sto materina šta im je ovo, pas im mater, šta su mislili danas, ha,
bez trke do gola, izaći ko kakva gospoda,
golovi će sami doći, i što meni ovo treba,
što da se u ove dane nerviram zbog jedne gluposti,
ovo nije ni loš dan, ni slučajnost, ovo je čisti bezobrazluk,
ovakav pristup nismo imali ni pred odlazak Gaala, znali bi oni kod mene,
sad bi pješke kući do Minhena,
apsolutno bez želje, bez htijenja,
bez ikakve nad u bolji rezultat,
ovo nimalo nevalja,
ovakav pristup na gostovanjima,
nešto se mora mijenjati, ekipa odavno ne igra kao što zna...
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 18 feb 2012, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 feb 2012, 20:27

Katastrofalan nastup, nisam mogao vjerovati da mogu ponoviti lošu igru kao onu protiv HSV ali izgleda sam se prevario :evil:

Ovo večeras je ravno porazu. :twisted:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 feb 2012, 20:28

Centre forward je napisao/la:@Higuain,To moRe je vise aproksimativno,nadam se da me nisi uzeo za :arrow: ozbiljno :?

Šta reci, pitanje je da li se ovaj Bayern moze i kako vratit na pobjednicki kolosjek.Imam neki feeling da je milionerima nasim X-om samopouzdanje jako poraslo i yebi ga, nije dobro nikako.
Ma normala bola :D

Vjeruj da ni sam ne mogu da vjerujem da ne možete gol Freiburgu zabiti :evil:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 feb 2012, 20:28

Monolog je napisao/la:Pa Bayern nije ušao u protivnički šesnaesterac (izuzmemo li onu situaciju kada je Ribery simulirao penal). Mogao bi se Bayern i ove godine naći u kvalifikacijama za CL. :mrgreen:
i sut mullera u prvom pol na ubacivanje riberya, to je i bila najizglednija prilika bavaraca na tekmi :mrgreen:
Breisgau-Brasilianer-i slave bod kao pobjedu :mrgreen: sa pjesmom "We go down, we go up, we go into the UEFA Cup!" :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 feb 2012, 20:29

ma vi od pocetka ove polusezone prikazujete lose predstave,tj sramne u odnosu na vas renome... :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 18 feb 2012, 20:29

uprava mora reagovati
pod hitno dovesti pojacanje iz Koblenca ili Braunsvajga
Thomas Müller - Fußballgott

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 18 feb 2012, 20:31

ribery je napisao/la:Moremo, al' u ku*cu. Pri rezultatu 0:0 protiv ekipe koja se nalazi na posljednjem mjestu u BL, ne samo da ne mozemo napraviti izglednu sansu, nego jos spasavamo vlastiti gol. Boateng nam je najbolji kreativac danas. Eto, toliko dobro igramo.
Nisam ti povjerovao da su zadnji, morao sam provjeriti :o . Ne znam kako su se nasli u ovakvoj situaciji, po meni su bolja ekipa od Augzburga, Herte, Kajzera, Nirnberga ili Kelna. Nadam se da ce se izvuci, uvijek sam ih volio gledati, posebno kada igraju na domacem terenu.

Bajern blijedo i bezidejno. Kada krila nisu u vrhunskoj formi Bajern je u velikom problemu. Oni su inspiracija i pokretacka snaga ove ekipe.

Jbg, imali su previse povreda u karijeri da bi mogli igrati konstantno na vrhunskom nivou. Zbog toga Bajern mora imati jos jednog vrhunskog krilnog igraca u ekipi.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 18 feb 2012, 20:34

Mozel' neko ko je gled'o tekmu da bez predrasuda i u granicama realnosti ocijeni nase igrace(bar one kljucne).Ja nisam bio u mogucnosti da pogledam(haman i bolje :roll: ),da vidimo Đe je zapelo, jer ne dat' gola najlosijoj odbrani je znak da fkt nesto golemo nije valjalo :x
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 18 feb 2012, 20:34

bordo je napisao/la:Posrase mi se na vikned!!!! Doslo mi da bacim tv!!!! **** ih Frajburg!!!!!
+1 :oops:
24.04.1991.
Stern des südens

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 18 feb 2012, 20:35

Ove tekme u gostima se moraju dobivati!!! Inace titula spava!!!!
Stomak me zaboli od sekiracije koji mi **** ovo treba!!!
Oni primaju miljijone i kurce se!!!! Po dzepu bi ja njih!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 18 feb 2012, 20:41

Centre forward je napisao/la:Mozel' neko ko je gled'o tekmu da bez predrasuda i u granicama realnosti ocijeni nase igrace(bar one kljucne).Ja nisam bio u mogucnosti da pogledam(haman i bolje :roll: ),da vidimo Đe je zapelo, jer ne dat' gola najlosijoj odbrani je znak da fkt nesto golemo nije valjalo :x
A kakvu ocjenu dati igracima koji nisu u stanju zabiti gol Freiburgu? Zar treba komentar, zar treba neka detaljna analiza... Eto, pogledaj pregled, i vidjet ces- da se nema sta vidjeti u cjelih 90 minuta.
Valencia je napisao/la:
ribery je napisao/la:Moremo, al' u ku*cu. Pri rezultatu 0:0 protiv ekipe koja se nalazi na posljednjem mjestu u BL, ne samo da ne mozemo napraviti izglednu sansu, nego jos spasavamo vlastiti gol. Boateng nam je najbolji kreativac danas. Eto, toliko dobro igramo.
Nisam ti povjerovao da su zadnji, morao sam provjeriti :o . Ne znam kako su se nasli u ovakvoj situaciji, po meni su bolja ekipa od Augzburga, Herte, Kajzera, Nirnberga ili Kelna. Nadam se da ce se izvuci, uvijek sam ih volio gledati, posebno kada igraju na domacem terenu.

Bajern blijedo i bezidejno. Kada krila nisu u vrhunskoj formi Bajern je u velikom problemu. Oni su inspiracija i pokretacka snaga ove ekipe.

Jbg, imali su previse povreda u karijeri da bi mogli igrati konstantno na vrhunskom nivou. Zbog toga Bajern mora imati jos jednog vrhunskog krilnog igraca u ekipi.
Opravdanje za krila bih mogao "prozvakati" da smo igrali protiv BVB-a, il' protiv Milana, Reala, Barce u LP. Al' taman da sam im ja bio danas na mjestu Riberya, sta je sa ostalih 10 mudonja? Ako nisu u stanju napraviti gol sansu za 90 minuta protiv posljednje ekipe u ligi, onda je nesto truhlo. Mnogo vise truhlo od samih krila...

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 18 feb 2012, 20:41

Centre forward je napisao/la:Mozel' neko ko je gled'o tekmu da bez predrasuda i u granicama realnosti ocijeni nase igrace(bar one kljucne).Ja nisam bio u mogucnosti da pogledam(haman i bolje :roll: ),da vidimo Đe je zapelo, jer ne dat' gola najlosijoj odbrani je znak da fkt nesto golemo nije valjalo :x

Rukvas moj!!! Bolje sto nisi gledao!!! Toliko sam ogorcen da mozda necu biti realan!!!
Ali Frajburg je svojom borbom i trkom, izborio cist bod!!!! Dobro su stajali
i pokrivali svaki dio terena!! A uz to vrsili non stop presing na zadnju liniju!!!
Jos dosao ZUCO trener Basela da gleda tekmu!!!! Samo nek preslika taktiku,
i uz zalaganje kao protiv MUN!!! Mozemo se pusiti u LP!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 feb 2012, 20:42

Jarane, stvarno si propustio najbolju moguću utakmicu (vjerujem da bi ti, kao navijač Bayerna, opsovao sve živo pri gledanju današnje patnje). :mrgreen:
Iskreno, ja ne bih nikog mogao izdvojiti. Nikog. Dobro je neko napisao da je Boateng kreirao napade. Kroos kao da je bježao od lopte, krila danas nisu apsolutno ništa uradila, Gomez nije imao 10 dodira s loptom i to je to. :mrgreen:
Mogao je Bayo na kraju i izgubiti, al' je Neuer odbranio šut Kaliđurija. Inače, Neuer je još jednom pokazao tu dozu nespretnosti kada je poklonio korner Freiburgu. :mrgreen: Mislim da je lopta išla od Freiburgovih 30 metara pa do njega, al' on je nogom izbio u korner (neuspješan pokušaj štopanja). Imao je sreće što lopta nije išla u okvir gola. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 feb 2012, 20:42

Jedino raduje cinjenica da smo ponovo poceli briljirati u odbrani.
180 minuta bez primljenog gola. :lol:

Napadom se dobijaju utakmice a odbrana osvaja prvenstvo. 8-)
To Juppi, ova tvoja ce zauvije ostati zapamcena.

AUF GEHTS DIE ROTEN!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.