Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Nek 2-3 nafakaška golabordo je napisao/la:Posrase mi se na vikned!!!! Doslo mi da bacim tv!!!! **** ih Frajburg!!!!!
Ogorcen sam!!! Sta ocekivati onda od srijede i LP!!![]()
![]()
Ma normala bolaCentre forward je napisao/la:@Higuain,To moRe je vise aproksimativno,nadam se da me nisi uzeo zaozbiljno
![]()
Šta reci, pitanje je da li se ovaj Bayern moze i kako vratit na pobjednicki kolosjek.Imam neki feeling da je milionerima nasim X-om samopouzdanje jako poraslo i yebi ga, nije dobro nikako.
i sut mullera u prvom pol na ubacivanje riberya, to je i bila najizglednija prilika bavaraca na tekmiMonolog je napisao/la:Pa Bayern nije ušao u protivnički šesnaesterac (izuzmemo li onu situaciju kada je Ribery simulirao penal). Mogao bi se Bayern i ove godine naći u kvalifikacijama za CL.
Nisam ti povjerovao da su zadnji, morao sam provjeritiribery je napisao/la:Moremo, al' u ku*cu. Pri rezultatu 0:0 protiv ekipe koja se nalazi na posljednjem mjestu u BL, ne samo da ne mozemo napraviti izglednu sansu, nego jos spasavamo vlastiti gol. Boateng nam je najbolji kreativac danas. Eto, toliko dobro igramo.
+1bordo je napisao/la:Posrase mi se na vikned!!!! Doslo mi da bacim tv!!!! **** ih Frajburg!!!!!
Ogorcen sam!!! Sta ocekivati onda od srijede i LP!!![]()
![]()
A kakvu ocjenu dati igracima koji nisu u stanju zabiti gol Freiburgu? Zar treba komentar, zar treba neka detaljna analiza... Eto, pogledaj pregled, i vidjet ces- da se nema sta vidjeti u cjelih 90 minuta.Centre forward je napisao/la:Mozel' neko ko je gled'o tekmu da bez predrasuda i u granicama realnosti ocijeni nase igrace(bar one kljucne).Ja nisam bio u mogucnosti da pogledam(haman i bolje),da vidimo Đe je zapelo, jer ne dat' gola najlosijoj odbrani je znak da fkt nesto golemo nije valjalo
Opravdanje za krila bih mogao "prozvakati" da smo igrali protiv BVB-a, il' protiv Milana, Reala, Barce u LP. Al' taman da sam im ja bio danas na mjestu Riberya, sta je sa ostalih 10 mudonja? Ako nisu u stanju napraviti gol sansu za 90 minuta protiv posljednje ekipe u ligi, onda je nesto truhlo. Mnogo vise truhlo od samih krila...Valencia je napisao/la:Nisam ti povjerovao da su zadnji, morao sam provjeritiribery je napisao/la:Moremo, al' u ku*cu. Pri rezultatu 0:0 protiv ekipe koja se nalazi na posljednjem mjestu u BL, ne samo da ne mozemo napraviti izglednu sansu, nego jos spasavamo vlastiti gol. Boateng nam je najbolji kreativac danas. Eto, toliko dobro igramo.. Ne znam kako su se nasli u ovakvoj situaciji, po meni su bolja ekipa od Augzburga, Herte, Kajzera, Nirnberga ili Kelna. Nadam se da ce se izvuci, uvijek sam ih volio gledati, posebno kada igraju na domacem terenu.
Bajern blijedo i bezidejno. Kada krila nisu u vrhunskoj formi Bajern je u velikom problemu. Oni su inspiracija i pokretacka snaga ove ekipe.
Jbg, imali su previse povreda u karijeri da bi mogli igrati konstantno na vrhunskom nivou. Zbog toga Bajern mora imati jos jednog vrhunskog krilnog igraca u ekipi.
Centre forward je napisao/la:Mozel' neko ko je gled'o tekmu da bez predrasuda i u granicama realnosti ocijeni nase igrace(bar one kljucne).Ja nisam bio u mogucnosti da pogledam(haman i bolje),da vidimo Đe je zapelo, jer ne dat' gola najlosijoj odbrani je znak da fkt nesto golemo nije valjalo
Jarane, stvarno si propustio najbolju moguću utakmicu (vjerujem da bi ti, kao navijač Bayerna, opsovao sve živo pri gledanju današnje patnje).Centre forward je napisao/la:Mozel' neko ko je gled'o tekmu da bez predrasuda i u granicama realnosti ocijeni nase igrace(bar one kljucne).Ja nisam bio u mogucnosti da pogledam(haman i bolje),da vidimo Đe je zapelo, jer ne dat' gola najlosijoj odbrani je znak da fkt nesto golemo nije valjalo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.