kako to fino sa unfollow rješavam

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa trebo si dosad bradu imatiRaonffa je napisao/la:Pa dvaesitri, jesi ćorav tilegenda reala je napisao/la:Pa Faraone kolisan si to.pa ni bradu nemas
Ma imam, al' nije gusta, a plus je još svijetla pa se ni ne vidi dobro.legenda reala je napisao/la:Pa trebo si dosad bradu imatiRaonffa je napisao/la:Pa dvaesitri, jesi ćorav tilegenda reala je napisao/la:Pa Faraone kolisan si to.pa ni bradu nemas
Ma gadno haos. Ja jadna uzela preko dana da pojedem makar dva tri ona štapića, ma jok, ne prođe pet minuta hajmo povraćat'. Voda isto, pa gutljaj i gotovo. Spasile me tablete, pola sata nakon jedne tablete sam tanjir supe pojela, kasnije normalno sve jela i pila.Captain4 je napisao/la: Još sam maksimalno slab. PROlife sam mlatnuo oko 5 i nisam povraćao, al opet nista ne mogu jesti. Samo da izbjegnem dehidraciju i infuzije.
Nema je legendo ni moj brat sa 29, jbg.legenda reala je napisao/la:Pa trebo si dosad bradu imatiRaonffa je napisao/la:Pa dvaesitri, jesi ćorav tilegenda reala je napisao/la:Pa Faraone kolisan si to.pa ni bradu nemas
feel your painRaonffa je napisao/la: Edit: A yebo majku, na ostalim dijelovima tijela, noge, pazuh, ova bikini![]()
zona, šuma nad šumama, stalno se moram brijati. Al' brada i ruke (djelimično) skoro ništa
![]()
Baš tako, sranje nad sranjimaharden je napisao/la:feel your painRaonffa je napisao/la: Edit: A yebo majku, na ostalim dijelovima tijela, noge, pazuh, ova bikini![]()
zona, šuma nad šumama, stalno se moram brijati. Al' brada i ruke (djelimično) skoro ništa
![]()
![]()
noge katastrofa, šumetina haos .... gore bejbi fejs i tri dlake na licu, ruke ko da brijem
ASD je napisao/la:Kod mene po nogama dlaka nije gusta, a bradu moram brijati svaka 3 dana. Ono dan izdrzim bez brade.
Ono totalno obrnuto od vas.
Ja kad bi obrijao noge mislim da bi mi bile manje za jedno 30%Mokroguz je napisao/la:Arapi s kojima sam ponekad igrao fudbal briju noge.
Hvala Bogu i ja sam bolje. Prije par sati sam čuo zvukove prađeda da mu se pridružim.Aerials je napisao/la:Ma gadno haos. Ja jadna uzela preko dana da pojedem makar dva tri ona štapića, ma jok, ne prođe pet minuta hajmo povraćat'. Voda isto, pa gutljaj i gotovo. Spasile me tablete, pola sata nakon jedne tablete sam tanjir supe pojela, kasnije normalno sve jela i pila.Captain4 je napisao/la: Još sam maksimalno slab. PROlife sam mlatnuo oko 5 i nisam povraćao, al opet nista ne mogu jesti. Samo da izbjegnem dehidraciju i infuzije.![]()
Ma malo skroz, nešto malo brkova i malo na samoj bradi, na obrazima haman ništa, a inače je sav čupav.ASD je napisao/la: Nikako?
Captain4 je napisao/la: Hvala Bogu i ja sam bolje. Prije par sati sam čuo zvukove prađeda da mu se pridružim.
Uh cojce to je bas punoAnonjimus je napisao/la:Ja kad bi obrijao noge mislim da bi mi bile manje za jedno 30%Mokroguz je napisao/la:Arapi s kojima sam ponekad igrao fudbal briju noge.![]()
Prica meni davno jedan radni kolega, nekako na tu temu dodjosmo, kaze... "Bio kod nas jedan u Samcu I ocelavio. Svi ga zvali celo. Onda on pusti brkove, pa ga poceli zvati brko"Donnie Darko je napisao/la:pusti bradu obri glavuSarmelino je napisao/la:Pa jel moguce da mi je krenula kosa opadati![]()
come home
Momake nemoj politike da te ne prijavljujem dzabaBosniacum Lilium je napisao/la:Neo-nacisti u Svedskoj trenutno vagaju na oko 19.5% glasova
Znas kako je Aristotel nazivao apoliticne osobe?Ramiy je napisao/la:Momake nemoj politike da te ne prijavljujem dzabaBosniacum Lilium je napisao/la:Neo-nacisti u Svedskoj trenutno vagaju na oko 19.5% glasova
Ne znam pitaj admina on je zabranio politikuBosniacum Lilium je napisao/la: Znas kako je Aristotel nazivao apoliticne osobe?