Ne smijem ništa napisati Seamen čeka samo da jednu grešku napravimbega_afc je napisao/la:
Pusti se sampona, juhu promijeni.![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne smijem ništa napisati Seamen čeka samo da jednu grešku napravimbega_afc je napisao/la:
Pusti se sampona, juhu promijeni.![]()
hmm, imam i ja to sranje, ali samo oko nosa, ponekad na celu gdje je hairline, najvise me j3be kad je hladnije vrijeme, ljeti slaboDonnie Darko je napisao/la:imam ja ovo što sam napisao. flekice se crvene pojave po licu, tj pored nosa (kod mene je, ne znam jel svima tako), i nekad zna bit po bradi, i na tjemenu kose što se manifestira kao perut. šampon mi je riješio skroz problem sa kosom, ali krema mi nije baš pretjerano djelovala.ASD je napisao/la: Moguce, vjeruj da nemam pojma kako se zove, slab sam ja sa medicinskim pojmovima.
Uglavnom mi se pojavljuju neke vrste rana po glavi, najvise po bradi, nekad se pojavi na obrazu i kao perut po glavi.
Zna izlaziti i kao perut po bradi, samo u manjoj kolicini naravno.
žlijezde slabo loj izlučivaju ako se dobro sjećam, ako sam pofato dobro
Ima mnogo ljudi to, neki manje neki više. Haman mi doktorica reče 1 od 5 ili 10 ljudi.Aerials je napisao/la: Ti izgleda imaš isti problem kao moj bivši. Povremeno crvenilo i perutanje, svrbi?
Zvuci k'o da je Homer Simpson.Aerials je napisao/la:Podsjeti me na mog starog.harden je napisao/la:![]()
![]()
Šiša njega brat skoro mašinicom, i hajde završio sve, ja gledam u oca i u smijeh, jedna jedina dlaka ostala na vrhu glave ovako gdje je čep ovaj, znači jedna samo uspravila se k'o strijela, a on tu nema pet dlaka. De mu reko' ovo ošišaj da ne hoda čupav.![]()
Ima otac inače običaj tako da govori kako je čupav kad mu kosa malo naraste.
Ozbiljno ti salje pp?anell je napisao/la:Ne smijem ništa napisati Seamen čeka samo da jednu grešku napravimbega_afc je napisao/la: Pusti se sampona, juhu promijeni.![]()
Samo brkovi.Bosniacum Lilium je napisao/la:Brada je tako 2013.
Ja se sad brijem
Svega mi šalje, neki dan sam dobio drugi minus. Ne znam šta će se desiti kad dobijem treći ako je dobar sa kakvim moderatorom najebo sambega_afc je napisao/la:Ozbiljno ti salje pp?anell je napisao/la:Ne smijem ništa napisati Seamen čeka samo da jednu grešku napravimbega_afc je napisao/la: Pusti se sampona, juhu promijeni.![]()
Prvo ih upozori, ako neće zovi policija.Mokroguz je napisao/la:Kako mi idu na zivce gornje komsije, trebaju iseliti, prodali stan, ali valjda dogovorili prelazni rok na par mjeseci, a vec su makli haman sve iz stana. Prosle godine uselili, i cijelu godinu skacu, vriste, lijenguze nece ici vani da trce ni u teretanu da se iskacu i treniraju, nego neke vjezbe rade u kuci gdje skakucu k'o neki skakavci, i imaju neko retardirano djete koje stalno trci. Probudi me ujutru, u toku dana ne mogu studirati, izmori me toliko dodje mi da odem gore i bacim im to malo g0vno kroz prozor, u njihovom slucaju nije nikad kasno za abortus, ni njihovim roditeljima.
Uradio sam to, kazu "ne mozes nam ti reci sta cemo raditi sa svojim zivotom", policija se naljutila sto sam ih "bezveze ometao", kazem "pa sta cu?", kazu "rijesi sam". Trazio sam neke organizacije koje vode taj postupak ali kazu trebam prvo uclaniti kod njih pa onda se mora dokazati svaki prekrsaj tako da dodje neki njihov reprezentativac na licu mjesta kad god se desi, i treba tako najmanje cetiri prekrsaja proci prvo prije nego sto nesta urade, ja nisam imao vremena za to sve u toku godine, kontam iselit ce uskoro valjda, a vec su razvukli.Captain4 je napisao/la:Prvo ih upozori, ako neće zovi policija.Mokroguz je napisao/la:Kako mi idu na zivce gornje komsije, trebaju iseliti, prodali stan, ali valjda dogovorili prelazni rok na par mjeseci, a vec su makli haman sve iz stana. Prosle godine uselili, i cijelu godinu skacu, vriste, lijenguze nece ici vani da trce ni u teretanu da se iskacu i treniraju, nego neke vjezbe rade u kuci gdje skakucu k'o neki skakavci, i imaju neko retardirano djete koje stalno trci. Probudi me ujutru, u toku dana ne mogu studirati, izmori me toliko dodje mi da odem gore i bacim im to malo g0vno kroz prozor, u njihovom slucaju nije nikad kasno za abortus, ni njihovim roditeljima.
anell je napisao/la: Svega mi šalje, neki dan sam dobio drugi minus. Ne znam šta će se desiti kad dobijem treći ako je dobar sa kakvim moderatorom najebo sam
Pa tu su negdje.Mokroguz je napisao/la: Zvuci k'o da je Homer Simpson.
Možda mu je krivo što ću dobiti moderatora.bega_afc je napisao/la:anell je napisao/la: Svega mi šalje, neki dan sam dobio drugi minus. Ne znam šta će se desiti kad dobijem treći ako je dobar sa kakvim moderatorom najebo sam![]()
Bila mi je cast poznavati te.
Moj stari usao u penziju, polahko gubi kosu, imao malo duzu od Paula McCartneya kad je bio u mojim godinama, sad mu grozno kad ja pustim kosu. Tipicni "get a job & a haircut you hippie" tip. A ja jednom pustio do ramenima k'o roker, nije mu se nimalo svidjelo.Aerials je napisao/la:Pa tu su negdje.
Uh i to sam furao jedno vrijeme. Trebe vole kad žareKanye je napisao/la:Samo brkovi.Bosniacum Lilium je napisao/la:Brada je tako 2013.
Ja se sad brijem
Tačno. Ja se jednom prilikom ni vode nisam mogla napiti, odmah povratim, od jutra do mraka povraćala. Dantes mi je tablete neke preporučio tad, Klometol, i prošlo je odmah, nakon jedne samo.Captain4 je napisao/la:Cijeli dan ništa jeo ni pio nisam. Ovo povraćanje je najgora stvar na svijetu
A ko ce mjeriti?Derdiyok je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.