Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

harden
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la harden » 27 avg 2018, 14:36

uNbx je napisao/la: Kod mene baš kontra, prvi dan je toliko mekana i opuštena da nekad frustrira. :D Zato dan poslije mogu raditi šta hoću sa njom, a ne umasti se i ne uprlja sekunde. Inače mi se brzo kosta masti i prlja, što je vjerovatno posljedica toga da sam je prao bukvalno svako jutro dok sam imao dugu kosu, pa je izgubila rezistentnost na to. Sad je perem svaki treći dan, eventualno četvrti. :D Nisam fan nikakvih gelova i krema, ponekad stavim onaj sprej poslije pranja da mi koliko toliko frizura zadrži konture. :D
Blago tebi... meni toliko čvrsta bude da je nemoguće išta učiniti, a nije mi baš ni duga kosa. Ja sam je prije prao baš svaki dan i to me syebalo skroz, sad svaki drugi, eventualno treći i zdravija mi je kosa. Mada mislim da ću biti ćelav sa 35 :lol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 27 avg 2018, 14:47

Donnie Darko je napisao/la:Bilo mi je prvo samo oko kose, nije mi baš mnogo bilo, samo po rubovima kuda hairline ide naprijed, al jedva da je primjetno bilo. Nije perut bila vec suho tjeme.

Prije par godina (ne sjecam se ni kad tacno, dvije mozda) se pojavila flekica pored nosa mozda cenat duga, mazao sam dugo neku divlju kremu za kozu, nestane, pa se vrati za par sedmica i tako. Uglavnom malo je, al mi ide na zivce jer ne mogu kontrolisati :rol: Ove godine odem dermatologu, kao sto rekoh sampon je odradio posao nema vise ni traga ovome bukvalno, ali krema je zakazala skroz. Nije mi kratka kosa btw.

Nisam primjetio da utice konzumiranje necega specificnog. Stres sa druge strane... to sam definitivno primjetio.
Ja sam primijetio da mi kreće reakcija na licu prilikom malo većeg unosa šećera. Al' baš kad pretjeram. :mrgreen:

A i kod mene je većinom nešto malo oko nosa, većina to i ne vidi, al' ja kad se pogledam, baš me nervira, iako je maltene beznačajno.

Djelotvoran je Rekonazol. Kad sam imao skroz kratku kosu, fkt je brzo pomogao. Al' kod duže kose ne pomaže, valjda što mi je baš gusta. A i bude mi suha nakon pranja. :puke:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 27 avg 2018, 14:56

Ima li kakav šampon da se popije pa kad mi opadne koja dlaka više sa glave da me ne pucaju kompleksi ili da nemam neke traume od toga.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 27 avg 2018, 14:59

uNbx je napisao/la: Nisam ni provalio taj. :shock: Koje je boje i jel miriše bolje? :shifty:
Meni kosa premekana nakon pranja s njim. :D Zelen je i on, ali vjeruj ne znam kakav je miris u poređenju sa koprivom, ne obraćam pažnju na to jer svakako koristim regenerator/masku + regenerator u spreju za kosu pa više to ostavi traga. Žensko, jbg. :lol:
sljivo je napisao/la:Ima li kakav šampon da se popije pa kad mi opadne koja dlaka više sa glave da me ne pucaju kompleksi ili da nemam neke traume od toga.
Ima onaj u narandžastoj boci, tad ti je sve ravno do mora. :mrgreen:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Kanye
Kontakt:

Post Postao/la Kanye » 27 avg 2018, 15:02

sljivo je napisao/la:Ima li kakav šampon da se popije pa kad mi opadne koja dlaka više sa glave da me ne pucaju kompleksi ili da nemam neke traume od toga.
Ne mozes protiv biologije. Zapravo mozes presaditi kosu, povecati sise, i slicno.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 27 avg 2018, 15:04

Aerials je napisao/la:Ima onaj u narandžastoj boci, tad ti je sve ravno do mora. :mrgreen:
Može i u zelenoj klipači, onoj sarajevskoj. Pošto ima kvasca, a kvasac je dobar za kosu ona se može koristiti i sa unutrašnje i vanjske strane.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 27 avg 2018, 15:06

sljivo je napisao/la: Može i u zelenoj klipači, onoj sarajevskoj. Pošto ima kvasca, a kvasac je dobar za kosu ona se može koristiti i sa unutrašnje i vanjske strane.
Ne znam na šta si ti pomislio, ali ja sam na ovo mislila:
slika
Mada podržavam i ovo tvoje.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 avg 2018, 15:10

Aerials je napisao/la:
uNbx je napisao/la: Nisam ni provalio taj. :shock: Koje je boje i jel miriše bolje? :shifty:
Meni kosa premekana nakon pranja s njim. :D Zelen je i on, ali vjeruj ne znam kakav je miris u poređenju sa koprivom, ne obraćam pažnju na to jer svakako koristim regenerator/masku + regenerator u spreju za kosu pa više to ostavi traga. Žensko, jbg. :lol:
Taman mi je nestalo koprive, malo kasnije ću maksuz do DM-a da kupim taj. Izradiš li da je bolji, počet će ti brada rast! :kafa:
Btw, ja sam sve u tripu da ti regeneratori i ta čuda štete dugoročno kosi, zato ih nisam smio koristit dok sam nosio dugu kosu. :mrgreen:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

High

Post Postao/la High » 27 avg 2018, 15:13

U šta se ovo forum preinači, brate slatki?!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 avg 2018, 15:16

High je napisao/la:U šta se ovo forum preinači, brate slatki?!
Estrogen puca na sve strane bruda moi.

Hajmo vratiti ove hudnike na pravi put!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 27 avg 2018, 15:17

uNbx je napisao/la: Taman mi je nestalo koprive, malo kasnije ću maksuz do DM-a da kupim taj. Izradiš li da je bolji, počet će ti brada rast! :kafa:
Btw, ja sam sve u tripu da ti regeneratori i ta čuda štete dugoročno kosi, zato ih nisam smio koristit dok sam nosio dugu kosu. :mrgreen:
Čekaj, misliš da je nemam? Kako divno od tebe.
Nema u svakom, provjeri u Konzumu ako ne nađeš tamo.
Ma ne znam, meni se bez njih kosa elektriše na sve živo, bukvalno prstima da prođem kroz nju naelektriše se. Čak mi i ne odgovara svaki regenerator baš iz tog razloga. Inače, nije pametno stavljati ih na korijen jer dodatno masti i spljošti kosu, nego samo od polovine glave do vrhova, da malo zagladi oštećeno i da se lakše raščešlja. :D
Bosniacum Lilium je napisao/la:
High je napisao/la:U šta se ovo forum preinači, brate slatki?!
Estrogen puca na sve strane bruda moi.

Hajmo vratiti ove hudnike na pravi put!
Vas dvojica počnite priču o njegovanju brade.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 avg 2018, 15:27

Brada je tako 2013.

Ja se sad brijem :kafa:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 avg 2018, 15:57

:mrgreen:
slika
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 27 avg 2018, 16:03

harden je napisao/la::mrgreen:
slika
Podsjeti me na mog starog. :lol:
Šiša njega brat skoro mašinicom, i hajde završio sve, ja gledam u oca i u smijeh, jedna jedina dlaka ostala na vrhu glave ovako gdje je čep ovaj, znači jedna samo uspravila se k'o strijela, a on tu nema pet dlaka. De mu reko' ovo ošišaj da ne hoda čupav. :mrgreen:
Ima otac inače običaj tako da govori kako je čupav kad mu kosa malo naraste. :lol:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 27 avg 2018, 16:08

Aerials je napisao/la:
ASD je napisao/la: S kakvim se to onda curicama zabavljas? :D
Ma ima tome par godina, imali 18. Nije u moje doba bilo tako puno momaka koji su bili bradonje sa 18, k'o što je danas situacija. :mrgreen:
Što se stvari okrenu za godinu.
uNbx je napisao/la:Ma promijeni malo, uvijek je dobar osjećaj, pogotovo kad godinama jedno te isto furaš. Ja sam nosio baš dugu kosu jedno pet godina, nenormalno bio vezan, par puta sanjao da me šišaju, u goloj vodi se budio. :D Nisam se mogao zamislit sa kratkom, onda jedan dan iz čista mira se ošišam i preporodim se. :D Poslije sam nosio duže vrijeme skroz kratku, kec-dvica. Zadnje dvije godine čuvam na jedno 8-10cm otprilike.
I ja sam te noćne more imo, il je kosa kratka il nemam brade :rol: I onda se ošišam, i evo opet narasla. :mrgreen:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 avg 2018, 16:13

Aerials je napisao/la:
harden je napisao/la::mrgreen:
slika
Podsjeti me na mog starog. :lol:
Šiša njega brat skoro mašinicom, i hajde završio sve, ja gledam u oca i u smijeh, jedna jedina dlaka ostala na vrhu glave ovako gdje je čep ovaj, znači jedna samo uspravila se k'o strijela, a on tu nema pet dlaka. De mu reko' ovo ošišaj da ne hoda čupav. :mrgreen:
Ima otac inače običaj tako da govori kako je čupav kad mu kosa malo naraste. :lol:
Moj stari tako, kaže jesam začupo, kosa mu cenat, ja gledam u njega sa ovom vjevericom na glavi :rol:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 avg 2018, 16:20

Aerials je napisao/la: Čekaj, misliš da je nemam? Kako divno od tebe.
Nema u svakom, provjeri u Konzumu ako ne nađeš tamo.
Ma ne znam, meni se bez njih kosa elektriše na sve živo, bukvalno prstima da prođem kroz nju naelektriše se. Čak mi i ne odgovara svaki regenerator baš iz tog razloga. Inače, nije pametno stavljati ih na korijen jer dodatno masti i spljošti kosu, nego samo od polovine glave do vrhova, da malo zagladi oštećeno i da se lakše raščešlja. :D
Mislio sam da će narast brezovača ki u Fenan-efendije. :urnebes:

Kakva hava napolju! :bow: Zrak miriše na prelaz oktobra u novembar. :ljepota:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 27 avg 2018, 16:22

joj šta ja sada sve sa svoje glave radim :lol:

prije dvije sedmice odem se ošišati, kažem brici sa strane obrij, gore kosu ostavi i iza da je mogu podići gelom. A pustio i bradu da mi jača bude, ma hej isto kakav mafijaš bio :rol: :rol:
sutradan pod pritiskom majke i sestre otišao da mi ovo kose što je bilo skrati na dvicu hahah

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 avg 2018, 16:25

jedinica svakih 20 dana :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 27 avg 2018, 16:55

anell je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:
anell je napisao/la: Koji šampon ti je pomagao?
Sta je buraz, dotukao te Venger?

Ili pitas za prijatelja? :lol:
Unistio me profa, mada se više nerviram odkad je Emerik preuzeo... Mogu misliti kako je aa17, taj nema nikako kose :lol:
Pusti se sampona, juhu promijeni. :urnebes:
Derdiyok je napisao/la: Pita za prijatelja Emeryja. :mrgreen:
Hajde sto cemo ocelaviti, nego i cireve fasovati. :lol:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.