IMResurrected je napisao/la: ↑22 sep 2025, 12:34
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:55
denimen99 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:22
Hahahha, najviše je ovih postova, gdje neki lik poziva na jedinstvo i reakciju i onda završi sa "bošnjo ko te yebe" hahahahahahaha. Po meni bi bilo najbolje da u derbiju jedna ekipa sjedne na teren, a ovi drugi im gol zabiju. E to je fudbal
Ocito se odnosilo na moj post,pa imam potrebu odgovoriti iako mi nisi direktno replicirao.
O kakvom ti jedinstvu govoris?
Ne radi se o jedinstvu bilo koje vrste nego o saglasnosti da se nesto ucini,napravi taj prvi korak u odstranjivanju ovog tumora koji je zahvatio BH fudbal.
A ko ce to drugi i ciji bi takav potez imao veci domet od Sarajeva i Zelje zajedno,kao dva najveca kluba u drzavi,i vjeciti koji imaju?
Navijacka prepucavanja,rivalska netrpeljivost,neslaganja itd..,ostavljas po strani,nakon toga navijacka klaonica neka se nastavi,jer to i jeste rivalstvo,a ovako nemas ligu,nemas ravnopravno takmicenje,nemas taj derbi jer ce se i preko derbija potkusurivati neki racuni iz listice ili ne znam kojeg grada ili selendre…
Ali kako znamo da to nismo u stanju,zato i kazem,poklopi se i trpi…
Bilbija je neki dan izjavio za ono ruku protiv Veleza "Sta sam trebao reci, da ga ponisti?"
Koliki god smrad Nemanja bio to mu je jako iskrena, haman pa postena, izjava.
Kada iduci put nekome bude navucen penal, pa igrac namjerno doda golmanu ili je gurne pored stative, onda ce se moci pricati o sudjenju i postenju. Eto neka to bude prvi korak, ko god ga napravio.
Naravno. Bilo bi dobro malo porazmisliti zasto je bas sad dao takvu izjavu,a nije morao?
Iole normalan igrac,a svi oni i kompletna liga odlicno znaju sta je ovo i sta se radi,ali jbg svako radi za svoj gros,logicno.
Bilbija kao igrac je prvi napravio taj iskorak,i predocio neke stvari jer zna i on da se navlaci njima kao i ovim iz genocidne tvorevine i da uzivaju poseban tretman i da niko osim njih nema tu privilegiju.
Pricat ce se kasnije o ovome godinama,i doci ce kraj tome neminovno. Pitanje je samo ko ce izdrzati sve ovo.