Igrao je za Milsami, jednom bio na klupi - nije ulazio i za ovu Kerkyru upisao 2 nastupa. Mislim da problema nema (govorim prema ovome na soccerwayu)HenryLloyd je napisao/la:????HenryLloyd je napisao/la:Koje su šanse da se Lendrić ne može registrovati jer smo mu četvrti klub u ovoj godini a pravilo glasi da se igrač može registrovati samo za tri kluba a nastupiti za dva u toku jedne takmičarske sezone. Inače ako može, dobar igrač svakako.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jaludovolimte
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
-
- Kontakt:
Imamo bez to n, ki n tufedeltafrotta je napisao/la:imamol kakvu kintu od behrama ?

-
- Kontakt:
fanaticZeljin je napisao/la:Imamo bez to n, ki n tufedeltafrotta je napisao/la:imamol kakvu kintu od behrama ?

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Tiago je rekao da ce uzeti nas pasos, ali da treba da provede jos 8 mjeseci u Bosni.Rekao je i da zeli da igra za nasu repkuDooVe je napisao/la:Šta je potrebno igračima da dobiju naše državljanstvo? Ima ja mislim ona caka ukoliko živi na području BiH određeno vrijeme može dobiti državljanstvo. Moglo bi se to možda Blagojeviću izganjati

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
Bravo za upravu, poprilicno dobar igrac prema dosadasnjoj karijeri, ali to nista ne mora da znaci. Mora se dokazati ali ne sumnjam da hoce. Kako god, dobro dosao i puno srece i nama i tebi Ivane! 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
S obzirom da je polusezona meni je ovo dosada više nego dobro odradjeno ako jos uzmemo u obzir da će sigurno još neko doći. Puno je ozbiljniji pristup i "pojačanja" su ciljano dovodjena koliko su to uslovi dozvoljavali. Imaju priliku sve ovo povezati i dodatno igrače povezati na pripremama a posebno u Turskoj gdje ne sumjam neće nedostajati dobrih utakmica (Ipe zavidim ti
).
Najveći će problem a i umijeće biti sve ovo posložiti u jednu cjelinu i da napokon svi igraju svoje pozicije jer egzibicije koje smo radili prošle godine nigdje nisu vodile a interesantno svi treneri su pravili iste greške.
Ja sam zadovoljan jer nešto previše nisam očekivao, volio bih da Ibričić ne potpiše jer smo se jedne dvorske budale riješili, druga nam ne treba. Imam osjecaj da bi igrao preko qrca a i ne bi potpisao na više od pola godine sigurno. Ipak je mač sa dvije oštrice, kakve smo sreće...

Najveći će problem a i umijeće biti sve ovo posložiti u jednu cjelinu i da napokon svi igraju svoje pozicije jer egzibicije koje smo radili prošle godine nigdje nisu vodile a interesantno svi treneri su pravili iste greške.
Ja sam zadovoljan jer nešto previše nisam očekivao, volio bih da Ibričić ne potpiše jer smo se jedne dvorske budale riješili, druga nam ne treba. Imam osjecaj da bi igrao preko qrca a i ne bi potpisao na više od pola godine sigurno. Ipak je mač sa dvije oštrice, kakve smo sreće...
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
fali još par igrača i pozicija, ali nikad dosad nije iko dolazio ovako rano, prije početka priprema. mislim da lendriću motivacije ne bi trebalo faliti, jer mu je nakon vrlo velikih očekivanja karijera otišla stranputicom...ali je još mlad i ima vremena da se vadi. nek' to bude kod nas.
Još da Siniši dodamo Uglješu, pa da imamo najseksikastiju ekipu ulizi.
Ajzea je forumaš godine !
Dobrodosao Ivane, mene si vec kupio izjavom. Jos desetka, zadnji vezni i da Djelmic ostane, to bi bila strasna ekipa, bas strasna.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Ukrade mi rijecPsajdak je napisao/la:Još da Siniši dodamo Uglješu, pa da imamo najseksikastiju ekipu ulizi.

-
- Kontakt:
Evo i Stana se vraca, bujrum svi, samo upadajte
Evo citam na ovom portalu da smo dogovorili sve i sa Stanićem samo treba da se sad dogovorimo sa Olimpicom. Stanić je dosta stagnirao, mada dobar bi bio njegov dolazak jer bi konkurencija bila paklena na desnoj strani..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
ako memija nije prodan mislim da bi sad bio suvišan.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Možda i jest, ako Đelmić ostane, al ako ne ostane onda bi dobro dosao (imo)ChWilla je napisao/la:ako memija nije prodan mislim da bi sad bio suvišan.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Niko nije suvisan.
Antolovic - Kramaric, Kosoric, Hodzurda, Stevanovic - Amir, Blagoje, Mailson, Thiago, Memija - Lendric
ako nam je ovo prvih 11 trenutno, na klupi su Dzenis, Dado, Mujagic, Kjosevski, Hasanovic...tanko skroz...zato bujrum i Stanicu, Djelmicu, Bekricu... trpaj dok ima mjesta hahhaa...
Antolovic - Kramaric, Kosoric, Hodzurda, Stevanovic - Amir, Blagoje, Mailson, Thiago, Memija - Lendric
ako nam je ovo prvih 11 trenutno, na klupi su Dzenis, Dado, Mujagic, Kjosevski, Hasanovic...tanko skroz...zato bujrum i Stanicu, Djelmicu, Bekricu... trpaj dok ima mjesta hahhaa...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Gdje ti je Nedo, Enis, Hiros cccexbabilon je napisao/la:Niko nije suvisan.
ma stanić je ubjedljivo najbolje partije davao na desnom beku. gurnuo ga je adžem kad je tek došao na krilo naprijed pa se sjećamo kako je to kilavo bilo. kad je bio u top formi prije povrede bio je najbolji desni bek lige, sve van te pozicije bilo je dosta slabije. a ne mislim da je stevanović doveden za klupu. treba nama još igrača i biće sigurno još igrača, ali ne mislim da nam treba još jedan primarno desni bek ako memija ne ide.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ako cemo tako tu su i Midzic, Osmankovic, Ceman... al neozbiljno je od tih igraca ocekivati prevagu ako zapne. Valja i klupu izborit u Zelji.fanaticZeljin je napisao/la:Gdje ti je Nedo, Enis, Hiros cccexbabilon je napisao/la:Niko nije suvisan.
- themaniaks
- Kontakt:
Sumnjam za Stanu jer je i sam govorio da nema nista od tog a citam maloprije da Djelmic nece produziti
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Re: Odg: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Cuj Nedo hahaexbabilon je napisao/la:Ako cemo tako tu su i Midzic, Osmankovic, Ceman... al neozbiljno je od tih igraca ocekivati prevagu ako zapne. Valja i klupu izborit u Zelji.fanaticZeljin je napisao/la:Gdje ti je Nedo, Enis, Hiros ccc"exbabilon" je napisao/la:Niko nije suvisan.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Cwirek, enterofuryl, Google Adsense [Bot], imekorisnicko, MoSaZeLjo1921, Orvel, Pact1921 i 66 gostiju.