Onda 90% populacije bi bilo ćelavoLAZARUS2000 je napisao/la: Puno drkaš valjda..

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Onda 90% populacije bi bilo ćelavoLAZARUS2000 je napisao/la: Puno drkaš valjda..
Zavisi od genetikeAnonjimus je napisao/la:Onda 90% populacije bi bilo ćelavoLAZARUS2000 je napisao/la: Puno drkaš valjda..
Ma genetika, al ovo je preranoLAZARUS2000 je napisao/la:Meni još nije a stariji sam. Puno drkaš valjda..Sarmelino je napisao/la:Pa jel moguce da mi je krenula kosa opadati![]()
Pa sad si rekao čo'eku da je do "bacanja malog u trans"LAZARUS2000 je napisao/la:Zavisi od genetikeAnonjimus je napisao/la:Onda 90% populacije bi bilo ćelavoLAZARUS2000 je napisao/la: Puno drkaš valjda..
E pa baš ti hvala.kobe24 je napisao/la: Cuvaj se migranata, upravo sam vidio grupicu od 7-8 tu u blizini Mosnika. Ne zna se koji opasnije izgleda.
Ako opada ono u krugovima ima i lijek za to, al' su terapije na koje se mora ići doktoru. Možda ti je i od stresa, ishrane, a možda i do proizvoda koje koristiš, ako si šta skoro mijenjao, izbaci.Sarmelino je napisao/la:Pa jel moguce da mi je krenula kosa opadati![]()
Pa genetski je predodređen da zbog drkanja gubi kosu.Anonjimus je napisao/la:
Pa sad si rekao čo'eku da je do "bacanja malog u trans"Odluči se, il je genetika ili nuspojave
pusti bradu obri glavuSarmelino je napisao/la:Pa jel moguce da mi je krenula kosa opadati![]()
Moze biti iz mnogo razloga. Koliko godina imas? Moze biti do ishrane i stresa, moze biti jednostavno do genetike. Ona opada kada se pocne prljati, tako da sacuvaj sto moze redovnim odrzavanjem. I do apoteke probaj sa tabletama i onim vichy samponima.Sarmelino je napisao/la:Pa jel moguce da mi je krenula kosa opadati![]()
Ma ne stoji joj ta jer kosa opada kada se masti, nekom se kosa brze masti, a nekom sporije.ASD je napisao/la:Meni jedna doktorica u Tuzli rekla kad sam isao da treba kosu maksimum jednom sedmicno prati.
Izuzetak je ako se bavi sportom ili se radi neki fizicki posao gdje se glava oznoji, ali maksimum jednom sedmicno.
Ne pridrzavama se toga, ali mi onako u glavu uvijek kad su ove teme u pitanju.
Bas zbog toga, ona kaze da kad se kosa cesce pere onda se sve vise masti.tuzlak1987 je napisao/la:Ma ne stoji joj ta jer kosa opada kada se masti, nekom se kosa brze masti, a nekom sporije.ASD je napisao/la:Meni jedna doktorica u Tuzli rekla kad sam isao da treba kosu maksimum jednom sedmicno prati.
Izuzetak je ako se bavi sportom ili se radi neki fizicki posao gdje se glava oznoji, ali maksimum jednom sedmicno.
Po meni je to vise do organizma, postoje muske osobe koje jednostavno imaju bolju kosu i osobe kojima se prirodno kosa masti vise i brze..ASD je napisao/la:
Bas zbog toga, ona kaze da kad se kosa cesce pere onda se sve vise masti.
Pa jeste do organizma, ali svakome se to desava, nekome brze i nekome krace, ali svaki covjek treba jednom sedmicno da pere kosu, plus izuzeci.tuzlak1987 je napisao/la:Po meni je to vise do organizma, postoje muske osobe koje jednostavno imaju bolju kosu i osobe kojima se prirodno kosa masti vise i brze..ASD je napisao/la:
Bas zbog toga, ona kaze da kad se kosa cesce pere onda se sve vise masti.
Meni je doktorica rekla da perem svakih 5 dana. I da ne isperem ni slučajno više od dva puta.ASD je napisao/la:Meni jedna doktorica u Tuzli rekla kad sam isao da treba kosu maksimum jednom sedmicno prati.
Ova doktorica je za kozne bolesti, isao sam kod nje prije 3-4 godina, pa se dotakli kose jer je kozna bolest koju imam ima posljedice i na glavi u vidu peruti. Znaci, to mi je rekla nevezano sa problemom opadanja kose.Aerials je napisao/la:Svi to kažu, i frizeri čak. Ma nek' se masti i opada, ne mogu ja sedmicu dana neoprane kose hodati, nema šanse. Kad mi je kosa prljava, k'o da sam sva prljava.
jel to imas seboroicni dermatitisASD je napisao/la:Ova doktorica je za kozne bolesti, isao sam kod nje prije 3-4 godina, pa se dotakli kose jer je kozna bolest koju imam ima posljedice i na glavi u vidu peruti. Znaci, to mi je rekla nevezano sa problemom opadanja kose.Aerials je napisao/la:Svi to kažu, i frizeri čak. Ma nek' se masti i opada, ne mogu ja sedmicu dana neoprane kose hodati, nema šanse. Kad mi je kosa prljava, k'o da sam sva prljava.
Samo da se rupe popune.Donnie Darko je napisao/la:pusti bradu obri glavuSarmelino je napisao/la:Pa jel moguce da mi je krenula kosa opadati![]()
come home
Otac mi je sa 19, bar sam duze od njega izdrzao. 21, najprije da je genetika. Otisao se sisati neki dan, bolje da nisam.tuzlak1987 je napisao/la:Moze biti iz mnogo razloga. Koliko godina imas? Moze biti do ishrane i stresa, moze biti jednostavno do genetike. Ona opada kada se pocne prljati, tako da sacuvaj sto moze redovnim odrzavanjem. I do apoteke probaj sa tabletama i onim vichy samponima.Sarmelino je napisao/la:Pa jel moguce da mi je krenula kosa opadati![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.