FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Varijantas8
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja bi sad odma ubacio Julardziju, Chidia(ako je trkač) i Ristića. Treba odrzati tempo i snagu.
-
- Kontakt:
Netreba sada srati
Super prvo poluvrijeme, valja se dici poslije sedmica nereda!
Super prvo poluvrijeme, valja se dici poslije sedmica nereda!
Sta smo gledali zadnjih 5-6 kola, ovo ko i lici na nesto. Imali smo dobrih sansi, ali su nas mogli na kraju i kazniti. Ne znam zasto preskacemo sredinu terena kad Krdzalic potrefi kretnju. Mamas je spor i sporo razmislja, fali Cimirot da izadje po loptu i gurne je. Butic pokazuje znakove zivota, dosta prostora za Gulija i Keremeha.
Penal nije bio, bilo bi me stid da nam je ono svirao.
Dobro igramo, zrinjski nista nije napravio, iz prekida kad je jakovljevic sutiro nije bio faul..
Zrinjski mnogo konkretniji, treba probati Chidija umjesto Butića. Bio bi zadovoljan remijem s obzirom šta smo sve prošli. Ne znam šta je sa Gulyjem, igrač manje na terenu. Mlinarić ne može igrati ovo šta igra.
Guli je samo teret ovoj ekipi postao. Forma u slobodnom padu jos od povrede. Zmirilo se na njegove bezobrazluke dok je zabijao, ali ja ga ne mogu organski od derbija na grbavici 0:0 gdje je usro 3 100% sanse. Plus sto nije nikakav kapiten, sudije ga ne dozivljavaju ni 2%, a saigraci ga ne vide kao autoritet.
Zrinjski nemoze kroz igru nista, ici ce sad na prekide, cetnik jedva ceka da se neko cucne da svirne faul..
ZUTI KARTON CIST JE OPROSTIO IGRACU ZRINJSKOM KAD SMO TRCALI kontru pustio prednost a zuti nista
ZUTI KARTON CIST JE OPROSTIO IGRACU ZRINJSKOM KAD SMO TRCALI kontru pustio prednost a zuti nista
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 06 okt 2025, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Kako ovo mislis, ljudi imali sut jakovljevica nakon nepostojeceg faula? Mi se ispromasivali
Ono pod Husrefom je fakat bilo očajno, ovo već liči na nešto
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
- Varijantas8
- Kontakt:
- MokraKifla
- Kontakt:
Knap ofsajd situacija
-
- Kontakt:
Nemoj samo da ga kapiten puca ako ga i bude
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Pa kako ni zuti nije dobio jel moguce
-
- Kontakt:
Bravooooooooooooooo.
Trenutno korisnika/ca: galia95, Hajdeee, TheTruth34 i 21 gost.