Stones mora igrati. Stones i Laporte najjači stoperski par.Barbarossa je napisao/la:Dva mrmoljka poslije hrpe poljskih piviKanye je napisao/la:Ja sam se više udebljao.
Kako podnosiš teške dane dok Pep nije prvi?
Lose zbog sastava, ne zbog bodova. Ne svidja mi se klupacija Džesusa i Sanea
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- Barbarossa
- Kontakt:
Kompany krampa slozio bih se
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- Nerminovic
- Kontakt:
i vi ste u zadnje vrijeme postali opasni, prije ste znali biti civiliziran narod, kulturni a gledaj vas sadJackTheStripper je napisao/la:
Pocijepase ih Poljaci k'o cigo napolitanku. I oni (Wisemeni GBG) su kao neki Ultrasi, smijesno. Glume face na Ulleviju.

Jacksonville shooting: Several killed at video game tournament

pa jel moguce

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Moraju se ovi Ameri početi više moliti a i slati više misli. Da su to radili mozda bi izbjegli koje ubojstvo. Ali nisu oruzja kriva. Pa lakše dobiti oruzje, nego ujutro otici pisati. A i vjerovatno brze.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
But equality...Kanye je napisao/la:Košarka je sport koji nije za žene. Ko što ni cijepanje drva nije za žene. Ko što umjetničko klizanje nije za muškarce. Ko što rađanje djece nije za muškarce.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kupljeno, 307 66kw 2.0BelminM23 je napisao/la:Kakvo auto uzeti za 4.000-5.000, a ne zajebati se puno?
Nek mi je Bog na pomoći. Nisam skoro od polaganja vozio, a neki dan pocijepao P.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Leave USA alone.Otelo je napisao/la:Moraju se ovi Ameri početi više moliti a i slati više misli. Da su to radili mozda bi izbjegli koje ubojstvo. Ali nisu oruzja kriva. Pa lakše dobiti oruzje, nego ujutro otici pisati. A i vjerovatno brze.
Wage gap is a myth.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Lijep autić.BelminM23 je napisao/la: Kupljeno, 307 66kw 2.0
Nek mi je Bog na pomoći. Nisam skoro od polaganja vozio, a neki dan pocijepao P.

Da se navozaš.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Jel' to gledaš 13RW opet?Aerials je napisao/la:![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jok, al' mi došlo.harden je napisao/la:Jel' to gledaš 13RW opet?Aerials je napisao/la:![]()

Another day another shooting
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Nerminovic
- Kontakt:
Sad kad pocinje prica...''Gaming in general is to blame for this tragedy....''Sarmelino je napisao/la:Another day another shooting

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nekad je donie bio dobar forumas sad samo stavi neku glupu pjesmu i ovog lika kako se klanja
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Savjet: kad već kopiraš avatare, kopiraj i način pisanja.Ramiy je napisao/la:Nekad je donie bio dobar forumas sad samo stavi neku glupu pjesmu i ovog lika kako se klanja

Kako će sad biti prelijepo spavati po ovoj prijatnoj temperaturi.

Bolji je sad nego kad je titulu uzeoRamiy je napisao/la:Nekad je donie bio dobar forumas sad samo stavi neku glupu pjesmu i ovog lika kako se klanja
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Giuseppe1 i 8 gostiju.