FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

čamac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la čamac » 05 maj 2010, 09:54

Pregled'o sam prvo poluvrijeme protiv Veleža. Velež nije bio svjestan šta ih je snašlo, komotno je moglo biti 4:1. Mirso poludio, mogli bi ga opet prodati, ali ovaj put da Željo uzme lovu :D Višća zna lopte, ali mu još fali samopouzdanja i iskustva, ono nije smio mašit' nikako. Onaj mi se Kerla čini kiksali igrać, strah me da večeras ne uj.eb.e šta. Ukratko, sve i nekako, ali nam brate fali centarfor. Da imamo centarfora dali bi dosad preko 6 banki golova sigurno. Večeras da je dati go pa tamam i zijanili 3:1.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 05 maj 2010, 10:10

Kup BiH: Borac - Željezničar
Na Grbavici žele duplu krunu

Borac i Željezničar danas će odigrati prvu finalu utakmicu Kupa BiH u Banjoj Luci. Ono što je najvažnije oba kluba već su obezbijedila evropske utakmice. Tim sa Grbavice nakon šest, a Borac nakon osamnaest godina. Atmosfera u Dolini ćupova je izvanredna, svi podvlače da je došlo vrijeme "plavih“.

"U glavi je samo naslov. No, kada bolje razmislim blizu smo i duple krune. Zašto to ne iskoristiti? Što se tiče prvog dvoboja Kupa BiH, mislim da je prioritetno da ne primimo gol. Odlučit će nijanse. Svaku utakmicu pripremamo se na isti način, uvijek se nadamo pobjedi“, najavio je Samir Bekrić prvu finalnu utakmicu.

Ko će nakon večerašnjeg dvoboja sa više šansi krenuti u uzvrat? Hoće li Zoran Marić nadmudriti Amara Osima?

"Predviđam zanimljivu utakmicu. Mi ćemo dati sve od sebe za pobjedu.Važno je ne primiti gol. Međutim, bez obzira kako završilo ukupan pobjednik se sigurno neće znati nakon večerašnje utakmice“, kaže Vule Trivunović.

O sarajevskom klubu govori sa puno respekta: "Naš suparnik ima kvalitetnu ekipu. To pokazuju rezultati. Mi smo nedavno poraženi na Grbavici. No, iz te utakmice izvukli smo pouke. Vjerujem da ćemo igrati mudrije i pametnije“.

Forma zadnjih pet utakmica:

Borac

POBJEDA 1-0 (kući) Slavija (Kup BiH 14. april)
PORAZ 4-2 (vani) Željezničar (Premijer liga BiH 17. april)
POBJEDA 1-0 (kući) Rudar P. (Premijer liga BiH 21. april)
POBJEDA 1-0 (kući) Travnik (Premijer liga BiH 25. april)
PORAZ 2-0 (vani) Sloboda (Premijer liga BiH 30. april)

Željezničar

REMI 1-1 (vani) Zrinjski (Kup BiH 14. april)
POBJEDA 4-2 (kući) Borac (Premijer liga BiH 17. april)
PORAZ 1-0 (vani) Sloboda (Premijer liga BiH 21. april)
POBJEDA 3-0 (kući) Modriča (Premijer liga BiH 24. april)
POBJEDA 2-0 (vani) Velež (Premijer liga BiH 1. maj)

Utakmica u Banjoj Luci počinje u 20:15 sati uz prenos na BHT1.

rajvosa-x 8-)
Borac se patio zadnje 3 svoje domaće utakmice, sve su dobili sa po 1:0, i to protiv objektivno lošijih odbrana nego je naša. Na tome temeljim optimizam, i na našoj savršenoj fizičkoj pripremljenosti. Pogledajte samo gore što je neko postavio kontru u 80. i kusur minuti u Mostaru, kako se trči :D
Bio bih zadovoljan i minimalnim porazom uz postignut gol.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 05 maj 2010, 10:15

Sto se tice vecerasnje utakmice nekako sam uvjeren i da ako izgubimo mozemo na grbavici anulirati taj minus i osvojiti kup! i da primimo 3 gola na grbavici cemo dati 4,zar ne!? :mrgreen:
...nisu mogli da te ugase!!!

Faruk TM´87
Kontakt:

Post Postao/la Faruk TM´87 » 05 maj 2010, 10:42

zlaya_tm87 je napisao/la:e raja, danas mi je rodjendan i ubjedljivo bi mi najdrazi poklon bio da igraci Zelje utrpaju 2 gola u mrezu Borca, po svaki za jednu deceniju :)
sretan rodjendan pasa...a veceras 2 komada u njihovoj mrezi bio bi zadovoljan...

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 05 maj 2010, 10:50

Nadam se da ce momci veceras izboriti dobar rezultat za revans utakmicu. I da se onda polahko pripremamo za veliku festu na Grbavici. Naprijed Plavi!
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 05 maj 2010, 10:52

Evo samo da javim da sam poslao e-meil Belminu Karamehnedovicu u vezi kombinovanoga prenosa utakmice finala KUP-a i utakmice PL.I gle cuda covjek mi odgovori.A sta rece pogledaj te sami

Poštovani,

Prije svega ne radi se o "tamo nekoj utakmici PL”, nego o susretu koji direktno odlučuje o plasmanu u Ligu evropskih prvaka naredne sezone. Osim toga, istraživanja gledanosti programa TV kuča u BiH pokazuju da su utakmice Engleske Premier lige, koje emitiramo na svom program, četiri i više puta gledanije od utakmica domaćeg nogometa.

Pozdrav,

Belmin Karamehmedović

Nevjerovatno...............
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 05 maj 2010, 10:56

A ovdje se radi o "finalu tamo nekog kupa, tamo neke države BiH, čiji je BHT javni servis, i čiju pretplatu plaćamo".
I onda se čude što raja masono i kućne telefone odjavljuje, samo da ih ne mora plaćati. Pa normalno da će biti EPL 4 puta gledanija, kad je 12 puta više prikazuju. Umjesto da večeras naprave uvodnu emisiju, barem pola sata prije tekme, da dovedu goste, bivše asove i Želje i Borca, da spomenu uspjehe ovih timova, da spomenu sva poslijeratna finala, da kažu kako su Borac i Željo najposjećeniji timovi u bivšoj jugi, kako igramo dobar nogomet, oni će nam pustiti utakmicu tamo neke Engleske, za koju 90% nas zaboli neka stvar. :evil:

p.s. sad stvarno mrzim "vatrene" navijače velikih timova iz inostranstva. Pa gdje je taj lokalpatriotizam, gdje je "kupujmo domaće"?? Gdine Karamehmedović nek vam je na čast ako večeras propustimo i jednu sekundu finala kupa DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE! Ne možemo svi danas put Banjaluke. :evil:
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 05 maj 2010, 11:01, ukupno mijenjano 2 puta.

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 05 maj 2010, 10:56

123456 je napisao/la:Evo samo da javim da sam poslao e-meil Belminu Karamehnedovicu u vezi kombinovanoga prenosa utakmice finala KUP-a i utakmice PL.I gle cuda covjek mi odgovori.A sta rece pogledaj te sami

Poštovani,

Prije svega ne radi se o "tamo nekoj utakmici PL”, nego o susretu koji direktno odlučuje o plasmanu u Ligu evropskih prvaka naredne sezone. Osim toga, istraživanja gledanosti programa TV kuča u BiH pokazuju da su utakmice Engleske Premier lige, koje emitiramo na svom program, četiri i više puta gledanije od utakmica domaćeg nogometa.

Pozdrav,

Belmin Karamehmedović

стварно невјероватно, па & " наставе са & ? ? " $ - " $ ? ?, ' $ " % $, " ? $ $
"" ПУТ ""

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 05 maj 2010, 10:57

Bas nevjerovatno...pa naravno da to stoji sto se tice gledanosti ako se prenosi utakmica nase lige i to neka osrednja,ali mi nije jasno da cisto logicno razmisli i skonta da ovde imajuutakmicu finala kupa i to dvije najbolje ekipe,igra se za trofej i on zakljucuje da bi raja u svakom gradu radije gledali englesku ligu i to utakmicu za cetvrto mjesto...zar nisu mogli pustiti u vecernjem terminu snimak engleza,ko voli sigurno ce gledati...ovim potezom se jasno ponidastava i sve ono sto znaci BiH i sport u BiH,i borba za trofej nase drzave...i to od koga...od BH televizije...jadno da jadnije ne moze biti...sami sebi smo najveci neprijatelj
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 05 maj 2010, 11:01

Kakav moron!!!Znaci gadi mi se vise ova BHT,sunce li im njihovo...Ajde shvatam da se subotom prenosi engleska liga,to svi gledamo i neka,kad vec nece ligu BiH,ali pored finala kupa Bosne i Hercegovine,u kome igraju Borac i Zeljeznicar,finala koje hoce da gleda cijela drzava,da gleda dva trenutno najbolja kluba,oni mi prenose engleze...E moj boze,nema nama napretka...Ograniceni smo kao balkon.
Treci put castimo

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 05 maj 2010, 11:02

Bice gusto bice 0:2 :D :D :D
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 05 maj 2010, 11:04

123456 je napisao/la:Evo samo da javim da sam poslao e-meil Belminu Karamehnedovicu u vezi kombinovanoga prenosa utakmice finala KUP-a i utakmice PL.I gle cuda covjek mi odgovori.A sta rece pogledaj te sami

Poštovani,

Pozdrav,

Belmin Karamehmedović

znaci oni ce prenositi 1. poluvrijeme Borac-Zeljeznicar a drugo poluvrijeme one engleske lige? ili ce se ono pomalo ukljucivat u svaku utakmicu????? :D

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 05 maj 2010, 11:07

Sve poštujem. Međutim, uspjeh je da ta televizija uopšte postoji obzirom ko je vodi i kako se prema njoj odnose prije svega kadrovi iz manjeg bh entiteta. Nije da ih branim, ali znate dobro da se svemu što radi na državnom nivou poturaju trojanski konji i želi se uništiti. Dobro je da ikako ima prenosa pa taman i kombinovani :D
Naravno, nisam zadovoljan i ja bih volio da to bude spektakl, uvodna emisija, gosti, šuplja, ali šuti dobro je pa ima ovo kakva nam mraka o glavi radi.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 05 maj 2010, 11:07

E eto tako ta gospoda misli na nasoj TV-e.Odgovorio sam ponovo gospodinu Belminu pa cemo vidjeti sta sad ima reci.evo moga odgovora

Zahvaljujem se na vasem odgovoru u vezi kombinovanoga prenosa Finala KUPA-a BiH i utakmice LP.Ali i dalje mislim da je utakmica finala KUP-a BiH puno vaznija od borbe dva tima iz PL za LP.Znam ja da je gledanost PL ogromna ali Finale KUP-a BiH treba i mora imati svoje mjesto na drzavnoj TV-e.Mislim da ovim sto se sad radi inako srozan kvalitet ove nase lige srozava jos vise a vas vidim kao jednoga od krivaca za to.Da se radi o prvenstvenoj utakmici PL BiH nebi mi smetalo ali jedno finale i to dva trenutno najbolja tima u drzavi to nezasluzuju sigurno.Ali sta mi obicni smrtnici mozemo vec placati TV pretplatu i gledati ono sto odluci gospoda koja zivi od te nase pretplate.

Pozdrav i zivi i zdravi vi nama bili .

R.... K.... Sarajevo.

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 05 maj 2010, 11:09

amer_zeljoo je napisao/la:

Poštovani,

Pozdrav,

Belmin Karamehmedović

znaci oni ce prenositi 1. poluvrijeme Borac-Zeljeznicar a drugo poluvrijeme one engleske lige? ili ce se ono pomalo ukljucivat u svaku utakmicu????? :D
BELMINE KARAMEHMEDOVICU SELJACINO ORTODOKSNA STIDI SE ......
Za zivot cijeli!

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 05 maj 2010, 11:13

amer_zeljoo je napisao/la:

Poštovani,

Pozdrav,

Belmin Karamehmedović

moze li mi neko odg plz?????

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 05 maj 2010, 11:15

čamac je napisao/la:Sve poštujem. Međutim, uspjeh je da ta televizija uopšte postoji obzirom ko je vodi i kako se prema njoj odnose prije svega kadrovi iz manjeg bh entiteta. Nije da ih branim, ali znate dobro da se svemu što radi na državnom nivou poturaju trojanski konji i želi se uništiti. Dobro je da ikako ima prenosa pa taman i kombinovani :D
Naravno, nisam zadovoljan i ja bih volio da to bude spektakl, uvodna emisija, gosti, šuplja, ali šuti dobro je pa ima ovo kakva nam mraka o glavi radi.
Ovdje ti nisi daleko od istine, ali nemojmo o tome sad, ne vjerujem da se BILO KO miješa u uređivačku politiku sportske redakcije. Sramota je i pomenuti, našaliti se o nekakvom kombinovanom prenosu kad je jedna ovako bitna utakmica naših timova u pitanju. Ja predlažem da im svi šarnemo po jedan mail, naravno bez vulgarnosti, i zamolimo ih da KONAČNO stanu u SLUŽBU građana koji ih plaćaju. Zamislite koliku lovu izlete za EPL, ovamo nemaju da plate neku siću koju bh. klubovi traže za prenos. Ne znam za vas, ali ja ću biti baš frustriran ako propustim i jedan sekund naše utakmice na račun Totenhema.

Ili da jednostavno u mailu pošaljemo link ovog foruma, iako sam ja gotovo siguran da nas Belmin čita. Ipak je ovo najjači sportski community u državi. :twisted:
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 05 maj 2010, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 05 maj 2010, 11:15

e Amere to ti moze odgovoriti jedino Belmin Karamehmedovic nazalost. :evil: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 05 maj 2010, 11:15

Nije problem ni to sto nisu pravili uvodne emisije i pokusali stvarno napraviti spektakl na tv od ova dva susreta,nego bespotrebno ubacuju dvije utakmice u kombinovani prenos i na kraju krajeva ni od jedne utakmice necemo vidjeti nista...skontajte samo da gledamo deset minuta Zelju,pa deset minuta engleze,nigdje veze,ne mogu se naloziti ni na jednu utakmicu kako treba...to se moze raditi kada se emituju dvije utakmice koje su neutralne sto se tice navijaca iz ove zemlje,npr. dvije utakmice engleske lige koje se igraju u istom terminu,pa onda gledam fudbal i sta me briga,a ovako zakidaju dvije velike navijacke skupine u nasoj drzavi,a sigurno ce i iz svih drugih navijackih gradova posebna paznja da se usmjeri na ovu utakmicu i umjesto da se popularisu sa ovakvim potezima uz tv prenos,oni rade nakaradno...sad ja trebam da razmisljam sta se desava na Borac-Zeljo u vremenu kada na tv igraju englezi i da brojim minute da se ponovo ukljuce...Boze sacuvaj kakvi smo to idioti u ovoj drzavi
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 05 maj 2010, 11:17

123456 je napisao/la:e Amere to ti moze odgovoriti jedino Belmin Karamehmedovic nazalost. :evil: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
papak retardirani :D kako on ne shvata da navijaca zelje i borca ima sirom BiH i da ce imadu daleko bolji gledanost nego na nekim drugim utakmicama PL BiH :S

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo i 57 gostiju.