Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ali zato kada zijanimo prvu u kvalifikacijama ima sve da gori i da se pita zasto se nije prije reagovalo.
Ja znam da on nevoli novinare, ali sam je kriv za to. On je obecao ono sto sam gore nabrojao a sutra ujutro cemo vidjeti sta je uradio od toga.
Mi nemozemo nista dva mjeseca poslije mundijala a Hrvatska moze sve, njihove delgacije hodaju po svijetu i posjecuju igrace a nas savez cese jaja. A safet haman nema nikakvih zelja za novim igracima.
Ako su mu samo ta dvojica nova imena onda tesko nama.
Ja znam da on nevoli novinare, ali sam je kriv za to. On je obecao ono sto sam gore nabrojao a sutra ujutro cemo vidjeti sta je uradio od toga.
Mi nemozemo nista dva mjeseca poslije mundijala a Hrvatska moze sve, njihove delgacije hodaju po svijetu i posjecuju igrace a nas savez cese jaja. A safet haman nema nikakvih zelja za novim igracima.
- adriano_leite
- Kontakt:
Sta je to Hrvatska napravila nakon Mundijala, a da je vrijedno pomena? Eto Hrgota nece jos uvijek zaigrati za njih, rijesio se nekih starih igraca, doveo neke nove, konstantno prepucavanje po medijima i to je to sto su nasi susjedi uradili. Uostalom, oni su imali razloga za neke vece promjene jer su imali vise veterana nego mi. Koga su to od "stranaca" vratili pod svoju zastavu?dinoze je napisao/la:Ali zato kada zijanimo prvu u kvalifikacijama ima sve da gori i da se pita zasto se nije prije reagovalo.
Mi nemozemo nista dva mjeseca poslije mundijala a Hrvatska moze sve.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Vidi samo gdje su njihovi igraci presli i za koliko para a gdje nasi, oni nasim mladim igracima posalju pozive.
Njihove delegacije konstatno obilaze potecijalne igrace, do sada su oteli masu igraca.
Uostalom kako ce jedan Hrgota znati da mi zelimo da igra za nas ako ga nikada nismo zvali.
Isti slucaj je bio sa Tankovicem, nikada niko nije oficijelno dosao tom momku i rekao mu da zelimo da igra za nas.
Muamer je sam izjavio da ga oficijelno iz BiH Saveza nikada niko nije kontaktirao i on je iz toga zakljucio da ga mi netrebamo.
Safetova logika je ta, da igrac treba sam promjeniti papire i sportsko drzavljanstvo i onda preko novina poruciti da je sve to uradio i da ceka poziv.
Nikada nisam cuo ni jednog hrvatskog trenera da je tako nesto izjavio. Nego mu ljudi idu na noge i pruzaju svu pomoc i logistiku. Kod nas Juka ide na noge igracima.
Poserem ja takvog trenera i takav savez gdje se misli samo mjesec dana unaprijed, neke stvari su se trebale vec prije mundijala zarolati i da sada imas spremne igrace. Cuj cekati da se mundijal zavrsi pa ce onda na odmor pa ce onda vidjeti imaju li malo vremena da sta rade.
Njihove delegacije konstatno obilaze potecijalne igrace, do sada su oteli masu igraca.
Uostalom kako ce jedan Hrgota znati da mi zelimo da igra za nas ako ga nikada nismo zvali.
Isti slucaj je bio sa Tankovicem, nikada niko nije oficijelno dosao tom momku i rekao mu da zelimo da igra za nas.
Muamer je sam izjavio da ga oficijelno iz BiH Saveza nikada niko nije kontaktirao i on je iz toga zakljucio da ga mi netrebamo.
Safetova logika je ta, da igrac treba sam promjeniti papire i sportsko drzavljanstvo i onda preko novina poruciti da je sve to uradio i da ceka poziv.
Nikada nisam cuo ni jednog hrvatskog trenera da je tako nesto izjavio. Nego mu ljudi idu na noge i pruzaju svu pomoc i logistiku. Kod nas Juka ide na noge igracima.
Poserem ja takvog trenera i takav savez gdje se misli samo mjesec dana unaprijed, neke stvari su se trebale vec prije mundijala zarolati i da sada imas spremne igrace. Cuj cekati da se mundijal zavrsi pa ce onda na odmor pa ce onda vidjeti imaju li malo vremena da sta rade.
Kontaktirani su obojica i to vise puta....
A sto se tice Tankovica, njega nema ko nije molio....Njega, roditelje mu, onog supka od menadzera itd itd.... Nemojte molim vas, jeste mu citali izjave po svedskim medijima kako se zahvaljivao Zlatanu i uzdizao ga a Dzeku pokakio,..
A sto se tice Tankovica, njega nema ko nije molio....Njega, roditelje mu, onog supka od menadzera itd itd.... Nemojte molim vas, jeste mu citali izjave po svedskim medijima kako se zahvaljivao Zlatanu i uzdizao ga a Dzeku pokakio,..
- adriano_leite
- Kontakt:
Gdje je ko presao i za koliko para, nije posao Papeta da brine o tome.dinoze je napisao/la:Vidi samo gdje su njihovi igraci presli i za koliko para a gdje nasi, oni nasim mladim igracima posalju pozive.
Nikada nisam cuo ni jednog hrvatskog trenera da je tako nesto izjavio. Nego mu ljudi idu na noge i pruzaju svu pomoc. Kod nas Juka iden an oge igracima.
Poserem ja takvog trenera i takav savez gdje se misli samo mjesec dana unaprijed, neke stavri su se trebale vec prije mundijala zarolati i da sada imas spremne igrace. Cuj cekaki da se mundijal zavrsi pa ce onda na odmor pa ce onda vidjeti imaju li malo vremena da sta rade.
Njegov agent Dražen Gilja za švedske medije oštro je demantirao da je Hrgota odabrao Hrvatsku: "Branimir je igrač Borussije (M) i švedske U21 reprezentacije. Ranije je bilo poziva iz BiH i Hrvatske, ali ništa nije odlučio.
Znaci, ne lazi, jer je bilo poziva!!!
Sto se tice Tankovica, Fulham ga pustio kao slobodnog igraca, steta sto ne zaradise na novom Messiju. Uostalom, sam Tankovic je izjavio da se osjeca kao Svedjanin i da mu je drago da igra za Svedsku reprezentaciju, dakle nemamo nikakve sanse.
Safetova logika oko novih igraca je itekako ispravna logika. Neko iz Saveza (ili Pape) kontaktira igraca, kaze da smo zainteresovani za njega, na igracu je da trazi od Saveza pomoc oko papirologije i ostalog, a Savez ne moze pomagati nekome ko nece da trazi pomoc od njih. Eto, zasto mi ne odgovoris za Arslanagica? Ispast ce da i njega Pape otjerao od repke, ma hajde de...
Daj mi dokaze da Savez i Pape nisu nista radili povodom novih igraca i povjerovat cu u tu pricu, u suprotnom je to obicna laz i izmisljotina, jer evo svi smo svjedoci koliko novih igraca je doslo u nasu reprezentaciju, tako da lakse mi je vjerovati da se nesto radi, jer da se ne radi, igrali bi nam i dalje profili igraca kao sto je Mulina i slicni njemu.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Tankovic je izjavio da ga je samo Dzeko kontaktirano ali nista oficijelno i da mu je Juka oca zvao. Od saveza nikada ni rijeci nije cuo.
Savez nikada nije reako da su ga kontaktirali.
Za Hrgotu nikada ni jedna informacija nije izasla od strane naseg saveza. Susic tog igraca nikada nije spomenuo.
Nije stvar u tome dali neko hoce igrati za nas ili nego, nego da savez oficijelno kontaktira igraca i utvrdi stanje.
Za Hrgotu nikada ni jedna informacija nije izasla od strane naseg saveza. Susic tog igraca nikada nije spomenuo.
Nije stvar u tome dali neko hoce igrati za nas ili nego, nego da savez oficijelno kontaktira igraca i utvrdi stanje.
Ko ti je izvor informacija sto se tice Hrgote? Imas li ijednu oficijelnu informaciju naseg saveza da su ga oni zvali? Ili je Juka isao i zvao ga da igra za BiH pa onda ovaj rekao da ga je zvao neko da igra za BiH.adriano_leite je napisao/la:Gdje je ko presao i za koliko para, nije posao Papeta da brine o tome.dinoze je napisao/la:Vidi samo gdje su njihovi igraci presli i za koliko para a gdje nasi, oni nasim mladim igracima posalju pozive.
Nikada nisam cuo ni jednog hrvatskog trenera da je tako nesto izjavio. Nego mu ljudi idu na noge i pruzaju svu pomoc. Kod nas Juka iden an oge igracima.
Poserem ja takvog trenera i takav savez gdje se misli samo mjesec dana unaprijed, neke stavri su se trebale vec prije mundijala zarolati i da sada imas spremne igrace. Cuj cekaki da se mundijal zavrsi pa ce onda na odmor pa ce onda vidjeti imaju li malo vremena da sta rade.
Njegov agent Dražen Gilja za švedske medije oštro je demantirao da je Hrgota odabrao Hrvatsku: "Branimir je igrač Borussije (M) i švedske U21 reprezentacije. Ranije je bilo poziva iz BiH i Hrvatske, ali ništa nije odlučio.
Znaci, ne lazi, jer je bilo poziva!!!
Sto se tice Tankovica, Fulham ga pustio kao slobodnog igraca, steta sto ne zaradise na novom Messiju. Uostalom, sam Tankovic je izjavio da se osjeca kao Svedjanin i da mu je drago da igra za Svedsku reprezentaciju, dakle nemamo nikakve sanse.
Safetova logika oko novih igraca je itekako ispravna logika. Neko iz Saveza (ili Pape) kontaktira igraca, kaze da smo zainteresovani za njega, na igracu je da trazi od Saveza pomoc oko papirologije i ostalog, a Savez ne moze pomagati nekome ko nece da trazi pomoc od njih. Eto, zasto mi ne odgovoris za Arslanagica? Ispast ce da i njega Pape otjerao od repke, ma hajde de...
Daj mi dokaze da Savez i Pape nisu nista radili povodom novih igraca i povjerovat cu u tu pricu, u suprotnom je to obicna laz i izmisljotina, jer evo svi smo svjedoci koliko novih igraca je doslo u nasu reprezentaciju, tako da lakse mi je vjerovati da se nesto radi, jer da se ne radi, igrali bi nam i dalje profili igraca kao sto je Mulina i slicni njemu.
Mozes li ti meni dati dokaze da su oni uradili nesto oko tih igraca? Imas li ista ofcijelno od strane saveza gdje oni nesto kazu o tim igracima?
Sta su rekli za Arslanagica, nista? Nije promjenio papire i zdravo. A to da se momak kontaktira, vidi gjde je zapelo i ponudi pomoc nije nikome palo na pamet.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 21 avg 2014, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
Je8ote. Ti sto ne mozes procitati u Avazu ili SS, kao da nije bilo...... Moraju se uviejk slikati i posebno vam slati dokaze...dinoze je napisao/la:Tankovic je izjavio da ga je samo Dzeko kontaktirano ali nista oficijelno i da mu je Juka oca zvao. Od saveza nikada ni rijeci nije cuo.
Cudi me da si promasio intervju od Pirica, tu je pominjao Tankovica....
A ja cu ti reci ovako, na Tankovicu se toliko radilo, da nije na toliko ni na svim igracima zajedno, ali kad je lik gnjida i nije htio da igra za nas...
Nemora biti Avaz ili bilo sta drugo, ima savez svoju Slavicu i ona treba da objavi tacne informacije. Ovako niko od vas nema dokaze da se bilo sta radilo na tim igracima, nigdje nista oficijelno nije izaslo. U ovakvoj situaciji sada svako moze nagadzati dali se sta radilo ili ne. Uostalom da se sta radi oficijelno nebi Juka hodao i glumio maskotu saveza.Batko je napisao/la:Je8ote. Ti sto ne mozes procitati u Avazu ili SS, kao da nije bilo...... Moraju se uviejk slikati i posebno vam slati dokaze...dinoze je napisao/la:Tankovic je izjavio da ga je samo Dzeko kontaktirano ali nista oficijelno i da mu je Juka oca zvao. Od saveza nikada ni rijeci nije cuo.
Cudi me da si promasio intervju od Pirica, tu je pominjao Tankovica....
A ja cu ti reci ovako, na Tankovicu se toliko radilo, da nije na toliko ni na svim igracima zajedno, ali kad je lik gnjida i nije htio da igra za nas...
Tankovic je objavio svoju verziju price a savez nije imao nikakvu verziju,
Ne zaje8aji....Cuj oficijalno... Ti mislis da je sve za medijie....Hoces slike i izjavu za sve...
Da je tako i za HNS bi se moglo reci da nista ne rade, nigdje nijedan dokaz a svi igraci ih izabrase, ispade da ih niko ne kontaktira....
Nekada je neke stavri bolje krijuci raditi.... Kontas?
A ne nabacivati lopte na glavu u 16terac drugima,....
Da je tako i za HNS bi se moglo reci da nista ne rade, nigdje nijedan dokaz a svi igraci ih izabrase, ispade da ih niko ne kontaktira....
Nekada je neke stavri bolje krijuci raditi.... Kontas?

Zadnja izmjena: Batko, dana/u 21 avg 2014, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
- adriano_leite
- Kontakt:
Izvor informacija je menadzer samog Hrgote, a clanak se nalazi na jednoj stranici nasih susjeda. Citirao sam ti pasus iz tog clanka. Gdje ces pouzdaniji izvor od menadzera pomenutog igraca??dinoze je napisao/la:
Ko ti je izvor informacija sto se tice Hrgote? Imas li ijednu oficijelnu informaciju naseg saveza da su ga oni zvali? Ili je Juka isao i zvao ga da igra za BiH pa onda ovaj rekao da ga je zvao neko da igra za BiH.
Mozes li ti meni dati dokaze da su oni uradili nesto oko tih igraca? Imas li ista ofcijelno od strane saveza gdje oni nesto kazu o tim igracima?
Sta su rekli za Arslanagica, nista? Nije promjenio papire i zdravo. A to da se momak kontaktira, vidi gjde je zapelo i ponudi pomoc nije nikome palo na pamet.
Skontaj da Savez nece davati nikakve detalje ni izjave ni bilo sta, za svakog igraca kojeg kontaktiraju. A da se radi, evo ti dokazi:
1. Pricalo se da niko nije kontaktirao Hajrovica, pa Hajrovic zaigra za nas.
2. Pricalo se da niko nije kontaktirao Kolasinca, pa Kolasinac zaigra za nas.
3. Pricalo se da niko nije kontaktirao Bicakcica, pa Bicakcic takodjer zaigra za nas.
4. Lulic je bio jos uvijek u Svicarskoj kada je poceo igrati za nas. Dakle, da nije bilo kontakta iz Saveza, momak ne bi zaigrao za nas.
5. Besic je debitovao kod Papeta, da ga se nije pratilo i pricalo s njim, momak ne bi zaigrao za nas, zar ne?
6. Haris Medunjanin je bio clan mladjih kategorija Holandije, da ga se nije kontaktiralo, ne bi zaigrao za nas, zar ne?
7. Sead Hajrovic, isto kao i njegov brat, nema veze sto je propao k'o kauc, ali je bilo razgovora i za njim, pa je zaigrao za mladu repku.
To ti je samo onako par demanta iz glave, da ti ta prica ne pije vodu, jer igraci ne mogu sami sebe kontaktirati ni pozvati u repku

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Fullham je nudio novi ugovor Tankovicu ili ti znas bolje od njega kako je to bilo ( 0.55 min ). Prelazak u AZ je fenomenalan potez mladog igraca koji ce da igra a ne da igra kupove za Fullham. Isto tako Tankovic nije nikad rekao da se osjeca kao Svedjanin ( kao sto je npr. Ibrahimovic rekao ) i cak na dva konkretna pitanja dali zeli da igra za BiH ili Svedsku je izbjegao konkretan odgovor ( 1.40 min ) i rekao da je odigrao samo jednu utakmicu za Svedsku. Nije rekao samo Svedska. Daleko od toga. Isto tako taj momak iz kojega se sprdas ima 19 godina, prvotimac je jednog AZ-a koji je prosle sezone igrao grupe europa lige i jos ga trenira jedan od najboljih napadaca svijeta Marco van Basten. Mislim da ce imati stosta da nauci od van Bastena.adriano_leite je napisao/la: Sto se tice Tankovica, Fulham ga pustio kao slobodnog igraca, steta sto ne zaradise na novom Messiju. Uostalom, sam Tankovic je izjavio da se osjeca kao Svedjanin i da mu je drago da igra za Svedsku reprezentaciju, dakle nemamo nikakve sanse.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 avg 2014, 13:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Naravno da je to bolje krijuci raditi ali kada je vec sve zavrseno sa nekim igracima onda treba bjaviti da se pokusalo nije uspjelo i cao. Jer ovako se plasiraju neistine i poluistine.Batko je napisao/la:Ne zaje8aji....Cuj oficijalno... Ti mislis da je sve za medijie....Hoces slike i izjavu za sve...
Nekada je neke stavri bolje krijuci raditi.... Kontas?A ne nabacivati lopte na glavu u 16terac drugima,....
Laž.dinoze je napisao/la:Tankovic je izjavio da ga je samo Dzeko kontaktirano ali nista oficijelno i da mu je Juka oca zvao. Od saveza nikada ni rijeci nije cuo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajrovice i Kolasinca je 90% doveo Juka, savez samo na kraju poziv poslao. Da nije bilo Juke koji je odradio najveci dio posla imali bi mahanje kao od Seferovica. Iako mislim da bi Kolasinac u svakom slucaju zaigrao za nas ali ne ovako brzo kao sada, jer je Juka preko medija gurao.adriano_leite je napisao/la:Izvor informacija je menadzer samog Hrgote, a clanak se nalazi na jednoj stranici nasih susjeda. Citirao sam ti pasus iz tog clanka. Gdje ces pouzdaniji izvor od menadzera pomenutog igraca??dinoze je napisao/la:
Ko ti je izvor informacija sto se tice Hrgote? Imas li ijednu oficijelnu informaciju naseg saveza da su ga oni zvali? Ili je Juka isao i zvao ga da igra za BiH pa onda ovaj rekao da ga je zvao neko da igra za BiH.
Skontaj da Savez nece davati nikakve detalje ni izjave ni bilo sta, za svakog igraca kojeg kontaktiraju. A da se radi, evo ti dokazi:
1. Pricalo se da niko nije kontaktirao Hajrovica, pa Hajrovic zaigra za nas.
2. Pricalo se da niko nije kontaktirao Kolasinca, pa Kolasinac zaigra za nas.
3. Pricalo se da niko nije kontaktirao Bicakcica, pa Bicakcic takodjer zaigra za nas.
4. Lulic je bio jos uvijek u Svicarskoj kada je poceo igrati za nas. Dakle, da nije bilo kontakta iz Saveza, momak ne bi zaigrao za nas.
5. Besic je debitovao kod Papeta, da ga se nije pratilo i pricalo s njim, momak ne bi zaigrao za nas, zar ne?
6. Haris Medunjanin je bio clan mladjih kategorija Holandije, da ga se nije kontaktiralo, ne bi zaigrao za nas, zar ne?
7. Sead Hajrovic, isto kao i njegov brat, nema veze sto je propao k'o kauc, ali je bilo razgovora i za njim, pa je zaigrao za mladu repku.
To ti je samo onako par demanta iz glave, da ti ta prica ne pije vodu, jer igraci ne mogu sami sebe kontaktirati ni pozvati u repku.
Za Lulica iskreno nemam pojma kako se odigralo, ali nsiam siguran da je bio u kombinacijama za Svicu.
Medunjanin nas je odbijao godinama i kada je vido da nema sanse da zaigra sa Holandiju zaigrao je za nas, za njega savez uopste nije zasluzan nego je isao preko neke veze da bio dosao do savzea i zaigrao za nas, samoinicjativno.
Dokaz u suprotno?Virtu4l je napisao/la:Laž.dinoze je napisao/la:Tankovic je izjavio da ga je samo Dzeko kontaktirano ali nista oficijelno i da mu je Juka oca zvao. Od saveza nikada ni rijeci nije cuo.
Upravo ti to radis.....dinoze je napisao/la:Naravno da je to bolje krijuci raditi ali kada je vec sve zavrseno sa nekim igracima onda treba bjaviti da se pokusalo nije uspjelo i cao. Jer ovako se plasiraju neistine i poluistine.Batko je napisao/la:Ne zaje8aji....Cuj oficijalno... Ti mislis da je sve za medijie....Hoces slike i izjavu za sve...
Nekada je neke stavri bolje krijuci raditi.... Kontas?A ne nabacivati lopte na glavu u 16terac drugima,....
Nama je svima jasno da je Tankovic mogao igrati za nas, isto tako i Hrgota pa i Seferovic, samo da su htjeli, a tebi se treba sve crtati i dokazivati da bi ti bio siguran ko je skim i kada pio kafu..
- adriano_leite
- Kontakt:
Ajax je napisao/la:Fullham je nudio novi ugovor Tankovicu ili ti znas bolje od njega kako je to bilo. Prelazak u AZ je fenomenalan potez mladog igraca koji ce da igra a ne da igra kupove za Fullham. Isto tako Tankovic nije nikad rekao da se osjeca kao Svedjanin ( kao sto je npr. Ibrahimovic rekao ) i cak na dva konkretna pitanja dali zeli da igra za BiH ili Svedsku je izbjegao konkretan odgovor i rekao da je odigrao samo jednu utakmicu za Svedsku. Nije rekao samo Svedska. Daleko od toga. Isto tako taj momak iz kojega se sprdas ima 19 godina, prvotimac je jednog AZ-a koji je prosle sezone igrao grupe europa lige i jos ga trenira jedan od najboljih napadaca svijeta Marco van Basten. Mislim da ce imati stosta da nauci od van Bastena.adriano_leite je napisao/la: Sto se tice Tankovica, Fulham ga pustio kao slobodnog igraca, steta sto ne zaradise na novom Messiju. Uostalom, sam Tankovic je izjavio da se osjeca kao Svedjanin i da mu je drago da igra za Svedsku reprezentaciju, dakle nemamo nikakve sanse.
Da li ovo znaci da se osjeca kao Svedjanin ili ne?"Želim igrati za Švedsku, ovo je moja zemlja. Tu sam rođen i sve bih učinio za svoju zemlju", rekao je Tanković za tamošnje medije.
Ili mozda ovdje izbjegava odgovor?
Fulham mu nije nudio novi ugovor, dakle lazes!"Bio sam iznenađen pozivom Zlatana Ibrahimovića. On je najveći fudbaler Švedske. Kada vas on nazove, san se ostvaruje. Bilo je zanimljivo i zabavno pričati s njim, ali mi nije govorio mnogo o reprezentaciji. Samo mi je rekao da odaberem po osjećaju i da ne slušam šta mi drugi govore", govori Tanković, te dodaje:
"Švedska mi ništa nije obećavala. Rođen sam i odrastao sam ovdje i namjeravam dati sve od sebe za moju zemlju", završio je Tanković.
Felix Magath ga nije zelio u ekipi, a to je i Tankovic rekao da trener zeli sa iskusnijim igracima izboriti Premier ligu.The 19-year-old Swede featured in three Premier League games for Fulham, but was not offered a new contract when his original deal ran out.
"Nažalost, Fulham je u teškoj situaciji jer je ispao iz Premiershipa. U borbi za povratak u elitu trener Fulhama se odlučio na starije fudbalere, pa sam i ja odlučio potražiti novu sredinu", rekao je Tanković.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Po cemu nam je jasno da su mogli igrati za nas?Batko je napisao/la:Upravo ti to radis.....dinoze je napisao/la:Naravno da je to bolje krijuci raditi ali kada je vec sve zavrseno sa nekim igracima onda treba bjaviti da se pokusalo nije uspjelo i cao. Jer ovako se plasiraju neistine i poluistine.Batko je napisao/la:Ne zaje8aji....Cuj oficijalno... Ti mislis da je sve za medijie....Hoces slike i izjavu za sve...
Nama je svima jasno da je Tankovic mogao igrati za nas, isto tako i Hrgota pa i Seferovic, samo da su htjeli, a tebi se treba sve crtati i dokazivati da bi ti bio siguran ko je skim i kada pio kafu..
Ja tebi opet kazem da savez nikada nista oficijelno nije objavio, nikada nisu oficijelno rekli da su posjetili Hrgotu i da ih je odbio, da su posjetili Tankovica i da ih je odbio, da su posjetili Seferovica i da ih je odbio.
Odakle ti mladi igraci znaju da se racuna na njih i da imaju mjesto u repki?
Znamo ono sto nam plasira mahala, dnevni avaz i kojekakvi poratli. Oficijelna verzija ne postoji, samim ti moze pricati ko sta hoce jeli tako?
Vjerovatno su trazili garancije da ce igrati sto trazi vecina igraca i svi kvalitetniji igraci osim najvecih patriota kao naprimjer Seo ili nekad prije Hibic ( koji je mogao da igra za HR ali ih je odbio ) a takvi su rijetki i to znas i ti sam. Vjerovatno je tu zapelo kod Tankovica, Seferovica itd. Ma ta ce oni oni bi neke garancije. Sjesti i ljudski se ispricati nije dovoljno. Cak jedan Rakitic je mjesecima odlucivao gdje da zaigra jer mu je ipak Svica sve dala. I tada je tadasnji hr savez odradio fenomenalan posao oko tog igraca. Mada je ne generalizujem jer znam da je svaki igrac, poziv specifican ili drugaciji. Jedino nisam bas najsigurniji da se je kod bas svakog igraca uradio maksimum da ga se nagovori. Mislim da je bilo i ponekih propusta. Svi znamo da Pape bas ne voli da obilazi igrace i da ih nagovara. A ipak igrace najvise zanima njegovo misljenje jer on odlucuje a ne nekih drugih ljudi koji pregovaraju u njegovo ime.Batko je napisao/la: Nama je svima jasno da je Tankovic mogao igrati za nas, isto tako i Hrgota pa i Seferovic, samo da su htjeli, a tebi se treba sve crtati i dokazivati da bi ti bio siguran ko je skim i kada pio kafu..
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 avg 2014, 14:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, greenwood, HariTz, jasmin10 i 31 gost.