Jos veca dominacija ce biti zbog dolaska najboljeg CF svijeta

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
AlanSmith14 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 09:38ako se United stabilizuje i pocne konacno igrati neku bitniju ulogu u EPL i Evropi, transfer ce biti itekako uspjesan.
U ekipi koja se gradi i pokušava vratiti na vrh, je beskoristan i ustvari destruktivan (u ovom slučaju Unitedu je vise stete nanio nego sto je tih njegovih 20ak golova donijelo), ali u ekipi koja je na vrhu tipa Citya (Ronaldo od prošle godine) itekako bi bio koristan i mislim da je on sam pogriješio sto prošle godine nije izabrao City jer ovim transferom u United je ustvari zatvorio vrata svake oszbiljne ekipe u kojoj bi on zelio igrati - i naredna destinacija je mislim Amerika.
Samo budala ce reci da nije.
Evo post s druge teme. Nemoguće da je tako brzo počeo koristiti naše riječi.Madagaskar je napisao/la: ↑20 avg 2022, 10:24Aha![]()
Ta vremena su prosla, najveca imena u fudbalu igraju u NBA i u PSGu
Sto Barca ili Real nisu doveli Haalanda ili Mbappea?
Kvalitetan forumas sudeci po prvim upisima.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑20 avg 2022, 10:41Ma to je nečiji drugi acc
Evo post s druge teme. Nemoguće da je tako brzo počeo koristiti naše riječi.Madagaskar je napisao/la: ↑20 avg 2022, 10:24Aha![]()
Duze vrijeme citam forumCipiripiblicblic je napisao/la: ↑20 avg 2022, 10:41Ma to je nečiji drugi acc
Navijaci Citija su najkvalitetniji forumasi na ovom forumuJustin je napisao/la: ↑20 avg 2022, 10:46Kvalitetan forumas sudeci po prvim upisima.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑20 avg 2022, 10:41Ma to je nečiji drugi acc
Evo post s druge teme. Nemoguće da je tako brzo počeo koristiti naše riječi.Madagaskar je napisao/la: ↑20 avg 2022, 10:24
Aha![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.