FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Tryg
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Tryg » 05 jan 2016, 13:34

Meni je jos uvijek muka, kad sam procitao imena.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 05 jan 2016, 13:35

Ma smijesno je i pomisliti da su clanovi birali bilo koga u ovoj skupstini, al eto kako god..
BUDI ŽELJO !!!

Ajzeaaa
Kontakt:

Post Postao/la Ajzeaaa » 05 jan 2016, 13:36

Tryg je napisao/la:Meni je jos uvijek muka, kad sam procitao imena.
Bruda nemoj povracat prati zvanicnu samo :)

Adis ce biti prekretnica svega najboljeg. Svaka cast za Adisa najbolji izbor od novinara jedino je tu bio bolji Surkovic ali je pitar. #podrskazaAdisa

A tek Melisa kakve ce fazone da pravi. Uuu raja opasnu ekipu!!

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 05 jan 2016, 13:43

Dosta je pravih navijača Kluba upalo što je najbitnije.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 05 jan 2016, 13:45

Ipee je napisao/la:Dosta je pravih navijača Kluba upalo što je najbitnije.
Nije samo to, nisu upali neki "biznismeni", bivši direktori itd...a ekipa u skupštini će biti za 10! Bar ove što ja znam.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 05 jan 2016, 13:46

:tokralju: boccaccio sretno razabu
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 05 jan 2016, 13:46

Čestitam boccaccio :)
Ajzea je forumaš godine !

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 05 jan 2016, 13:47

Kad bokaco svojim govorom rasplace pola skupstine :P

Ajzeaaa
Kontakt:

Post Postao/la Ajzeaaa » 05 jan 2016, 13:47

Una i Melisa najbolji izbor. Velike navijacice nema sta # rispekt

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 05 jan 2016, 13:48

kenan_tm87 je napisao/la:Kaze, svoje mjesto ce zauzeti i 3 zene. Kompetencije njihove su samo te sto su zene ili ima nesto vise? Emir Muhamedagic, momcic koji je PR kluba, po cemu on moze doprinijeti radu skupstine, osim da poslusno dize ruku? Da ne govorim o ovim stalnim ublehama, koje po nekom pravilu moraju biti tu, tipa Biscevic, ali eto on je SDA pa mozda idu na tu kartu.

Volio bih kad bi clanovi kluba dobili kratke biografije svih clanova skupstine.
Emir je momak koji je prije svega veliki Željovac i jako cijenjen u svom poslu. Momak je uvijek tu za Želju, i radi veliki posao za klub. Ne vidim po čemo bi neko drugi mogao više doprinijeti od njega. Baš me zanima ko je to trebao proći umjesto nega.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 jan 2016, 13:49

Ajzeaaa je napisao/la:I od mene cestitke posebno Bukiji. Bulent Biscevic jedan je od nas :njanjanja:
Trebao se mozda i prijaviti i za Hajdukovu skupstinu...

Cestitke svima,nakon Joce treba biti oprezan cak i sa igracima za koje znam da su kvalitet u PLBIH. Hajde sad zadnji vezni i krilo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 05 jan 2016, 13:50

Za razliku od prošle skupštine ovi će barem dolaziti, zadnje dvije, tri sjednice se lažirao kvorum, telefonom se završavao itd. Polovinu delagata novih znam, i raduje me da su baš oni tu.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 jan 2016, 13:55

od ovih koje znam ja nemam razloga ni u koga da sumnjam da voli klub. a znam i jače od pola.

drago mi je što nekih nema.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 05 jan 2016, 13:55

ublehas je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:Kaze, svoje mjesto ce zauzeti i 3 zene. Kompetencije njihove su samo te sto su zene ili ima nesto vise? Emir Muhamedagic, momcic koji je PR kluba, po cemu on moze doprinijeti radu skupstine, osim da poslusno dize ruku? Da ne govorim o ovim stalnim ublehama, koje po nekom pravilu moraju biti tu, tipa Biscevic, ali eto on je SDA pa mozda idu na tu kartu.

Emir je momak koji je prije svega veliki Željovac i jako cijenjen u svom poslu. Momak je uvijek tu za Želju, i radi veliki posao za klub. Ne vidim po čemo bi neko drugi mogao više doprinijeti od njega. Baš me zanima ko je to trebao proći umjesto nega.
Upravo tako @ublehas. Cilj ovih izbora je da što više ljudi iz skupštine bude uključeno u rad kluba. Emir je jedan od tih ljudi. A biće ih još jako puno.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 05 jan 2016, 13:57

A gdje je Joco na ovoj listi? :nedam:
Ajzea je forumaš godine !

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 05 jan 2016, 13:58

Najjače mi je ovo kad se kaže pravi navijači upali :) Ko može reći ko je pravi a ko krivi navijač :)
Meni smeta recimo mali broj članova skupštine iz drugi mjesta van Sarajeva. Trebalo je to malo podebljati, ali ko zna jel ih i bilo prijavljenih, kad ne znamo ko je sve aplicirao.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 05 jan 2016, 14:01

Cestitke boccaccio, koji je on od ovih?
Sport je lijek za tijelo i duh.

Ajzeaaa
Kontakt:

Post Postao/la Ajzeaaa » 05 jan 2016, 14:01

zaboljisportuBiH je napisao/la:Najjače mi je ovo kad se kaže pravi navijači upali :) Ko može reći ko je pravi a ko krivi navijač :)
Meni smeta recimo mali broj članova skupštine iz drugi mjesta van Sarajeva. Trebalo je to malo podebljati, ali ko zna jel ih i bilo prijavljenih, kad ne znamo ko je sve aplicirao.
Ima aparat za mjerenje ko je navijac ali moras kod Pekica na pregled i onda u skupustinu. #pravdazaljubavpremaskupstini :wave: :njanjanja:
Zadnja izmjena: Ajzeaaa, dana/u 05 jan 2016, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 05 jan 2016, 14:02

vrbanjusa je napisao/la:
ublehas je napisao/la:

Upravo tako @ublehas. Cilj ovih izbora je da što više ljudi iz skupštine bude uključeno u rad kluba. Emir je jedan od tih ljudi. A biće ih još jako puno.
Ma **** to. Najbolje je srati. Nama niko ne valja. Koga briga što ljudi odvajaju svoje vrijeme da pomognu Želji. Što pored toga redovno idu na utakmice. Što su još i školovani. Ko može reći da su pravi navijači. Vjerovatno su bolji ovi što sjede za tastaturom i naprđuju. :thumbdown:

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 05 jan 2016, 14:04

Generalno mi se sviđaju delegati koji su izabrani za skupštinu, ima tu finih imena, drago mi je da se Amar aktivirao, tu je i Kosorić, Dino Đurbuzović, Mišo Smajlović, ekipa 1921tv, Adis Hadžić, Misimović itd.. Ono što mi se ne sviđa je to da su u skupštinu opet ušli ljudi poput Landže koji je bio grobar kluba, onda Telibecirevica koji je godinu dana besplatno reklamirao svoju firmu preko našeg kluba, mada je uradio i dobrih stvari za klub, Biscevica koji mi je bio omiljen lik dok je bio fudbaler zbog svoje borbenosti, kasnije mi se zgadio zbog svoje nesposobnosti dok je obnašao poziciju u klubu, onda Zaimovića itd.. Uglavnom za razliku od delegata iz prethodne skupštine i onih silnih parazita ova je zlatna :D
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, avalPacidoroP i 32 gosta.