FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Meni je jos uvijek muka, kad sam procitao imena.
-
- Kontakt:
Ma smijesno je i pomisliti da su clanovi birali bilo koga u ovoj skupstini, al eto kako god..
BUDI ŽELJO !!!
Bruda nemoj povracat prati zvanicnu samoTryg je napisao/la:Meni je jos uvijek muka, kad sam procitao imena.

Adis ce biti prekretnica svega najboljeg. Svaka cast za Adisa najbolji izbor od novinara jedino je tu bio bolji Surkovic ali je pitar. #podrskazaAdisa
A tek Melisa kakve ce fazone da pravi. Uuu raja opasnu ekipu!!
Dosta je pravih navijača Kluba upalo što je najbitnije.
Nije samo to, nisu upali neki "biznismeni", bivši direktori itd...a ekipa u skupštini će biti za 10! Bar ove što ja znam.Ipee je napisao/la:Dosta je pravih navijača Kluba upalo što je najbitnije.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Kad bokaco svojim govorom rasplace pola skupstine 

Una i Melisa najbolji izbor. Velike navijacice nema sta # rispekt
Emir je momak koji je prije svega veliki Željovac i jako cijenjen u svom poslu. Momak je uvijek tu za Želju, i radi veliki posao za klub. Ne vidim po čemo bi neko drugi mogao više doprinijeti od njega. Baš me zanima ko je to trebao proći umjesto nega.kenan_tm87 je napisao/la:Kaze, svoje mjesto ce zauzeti i 3 zene. Kompetencije njihove su samo te sto su zene ili ima nesto vise? Emir Muhamedagic, momcic koji je PR kluba, po cemu on moze doprinijeti radu skupstine, osim da poslusno dize ruku? Da ne govorim o ovim stalnim ublehama, koje po nekom pravilu moraju biti tu, tipa Biscevic, ali eto on je SDA pa mozda idu na tu kartu.
Volio bih kad bi clanovi kluba dobili kratke biografije svih clanova skupstine.
- bistrikboy
- Kontakt:
Trebao se mozda i prijaviti i za Hajdukovu skupstinu...Ajzeaaa je napisao/la:I od mene cestitke posebno Bukiji. Bulent Biscevic jedan je od nas
Cestitke svima,nakon Joce treba biti oprezan cak i sa igracima za koje znam da su kvalitet u PLBIH. Hajde sad zadnji vezni i krilo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Za razliku od prošle skupštine ovi će barem dolaziti, zadnje dvije, tri sjednice se lažirao kvorum, telefonom se završavao itd. Polovinu delagata novih znam, i raduje me da su baš oni tu.
od ovih koje znam ja nemam razloga ni u koga da sumnjam da voli klub. a znam i jače od pola.
drago mi je što nekih nema.
drago mi je što nekih nema.
Upravo tako @ublehas. Cilj ovih izbora je da što više ljudi iz skupštine bude uključeno u rad kluba. Emir je jedan od tih ljudi. A biće ih još jako puno.ublehas je napisao/la:Emir je momak koji je prije svega veliki Željovac i jako cijenjen u svom poslu. Momak je uvijek tu za Želju, i radi veliki posao za klub. Ne vidim po čemo bi neko drugi mogao više doprinijeti od njega. Baš me zanima ko je to trebao proći umjesto nega.kenan_tm87 je napisao/la:Kaze, svoje mjesto ce zauzeti i 3 zene. Kompetencije njihove su samo te sto su zene ili ima nesto vise? Emir Muhamedagic, momcic koji je PR kluba, po cemu on moze doprinijeti radu skupstine, osim da poslusno dize ruku? Da ne govorim o ovim stalnim ublehama, koje po nekom pravilu moraju biti tu, tipa Biscevic, ali eto on je SDA pa mozda idu na tu kartu.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
-
- Kontakt:
Najjače mi je ovo kad se kaže pravi navijači upali
Ko može reći ko je pravi a ko krivi navijač
Meni smeta recimo mali broj članova skupštine iz drugi mjesta van Sarajeva. Trebalo je to malo podebljati, ali ko zna jel ih i bilo prijavljenih, kad ne znamo ko je sve aplicirao.

Meni smeta recimo mali broj članova skupštine iz drugi mjesta van Sarajeva. Trebalo je to malo podebljati, ali ko zna jel ih i bilo prijavljenih, kad ne znamo ko je sve aplicirao.
- storm_raider
- Kontakt:
Ima aparat za mjerenje ko je navijac ali moras kod Pekica na pregled i onda u skupustinu. #pravdazaljubavpremaskupstinizaboljisportuBiH je napisao/la:Najjače mi je ovo kad se kaže pravi navijači upaliKo može reći ko je pravi a ko krivi navijač
![]()

Zadnja izmjena: Ajzeaaa, dana/u 05 jan 2016, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ma **** to. Najbolje je srati. Nama niko ne valja. Koga briga što ljudi odvajaju svoje vrijeme da pomognu Želji. Što pored toga redovno idu na utakmice. Što su još i školovani. Ko može reći da su pravi navijači. Vjerovatno su bolji ovi što sjede za tastaturom i naprđuju.vrbanjusa je napisao/la:Upravo tako @ublehas. Cilj ovih izbora je da što više ljudi iz skupštine bude uključeno u rad kluba. Emir je jedan od tih ljudi. A biće ih još jako puno.ublehas je napisao/la:Emir je momak koji je prije svega veliki Željovac i jako cijenjen u svom poslu. Momak je uvijek tu za Želju, i radi veliki posao za klub. Ne vidim po čemo bi neko drugi mogao više doprinijeti od njega. Baš me zanima ko je to trebao proći umjesto nega.kenan_tm87 je napisao/la:Kaze, svoje mjesto ce zauzeti i 3 zene. Kompetencije njihove su samo te sto su zene ili ima nesto vise? Emir Muhamedagic, momcic koji je PR kluba, po cemu on moze doprinijeti radu skupstine, osim da poslusno dize ruku? Da ne govorim o ovim stalnim ublehama, koje po nekom pravilu moraju biti tu, tipa Biscevic, ali eto on je SDA pa mozda idu na tu kartu.

Generalno mi se sviđaju delegati koji su izabrani za skupštinu, ima tu finih imena, drago mi je da se Amar aktivirao, tu je i Kosorić, Dino Đurbuzović, Mišo Smajlović, ekipa 1921tv, Adis Hadžić, Misimović itd.. Ono što mi se ne sviđa je to da su u skupštinu opet ušli ljudi poput Landže koji je bio grobar kluba, onda Telibecirevica koji je godinu dana besplatno reklamirao svoju firmu preko našeg kluba, mada je uradio i dobrih stvari za klub, Biscevica koji mi je bio omiljen lik dok je bio fudbaler zbog svoje borbenosti, kasnije mi se zgadio zbog svoje nesposobnosti dok je obnašao poziciju u klubu, onda Zaimovića itd.. Uglavnom za razliku od delegata iz prethodne skupštine i onih silnih parazita ova je zlatna 

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Trenutno korisnika/ca: Argentina, avalPacidoroP i 32 gosta.