Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Poznato mi je da ste ko Dubravci zato i govorim. Al haj Kiwiju objasni Sandžak i Dubrave. I šnjima je imo zanimljiv susret
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ima li nas gore u TK?Penaltiky je napisao/la:Poznato mi je da ste ko Dubravci zato i govorim. Al haj Kiwiju objasni Sandžak i Dubrave. I šnjima je imo zanimljiv susret
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Slabo skroz. Slabo, Šabovići (bivši predsjednik Slobode), ima poznat advokat Radončić ja ih više ne znam.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ima li nas gore u TK?Penaltiky je napisao/la:Poznato mi je da ste ko Dubravci zato i govorim. Al haj Kiwiju objasni Sandžak i Dubrave. I šnjima je imo zanimljiv susret
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
pa gdje su ljudi na ratistu kojima sam krv direktno davao iz moje vene u njih posto sam nulta pozitivna
Srdjan Stanic pitarski ker
Ovo je normalno očekivati od Dantesa, ali zar i ti sine BruteuNbx je napisao/la:Ima i dobrih insana iz Raške, Derdo npr.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Flipam coin prije nego spomenem tu regiju, pa šta ispadne.Derdiyok je napisao/la:Ovo je normalno očekivati od Dantesa, ali zar i ti sine BruteuNbx je napisao/la:Ima i dobrih insana iz Raške, Derdo npr.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Baciš li tako kad je u pitanju smederevski sandžakuNbx je napisao/la: Flipam coin prije nego spomenem tu regiju, pa šta ispadne.Vazda politički korektan bio.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nekad pašaluk, nekad sandžak.Derdiyok je napisao/la:Baciš li tako kad je u pitanju smederevski sandžakuNbx je napisao/la: Flipam coin prije nego spomenem tu regiju, pa šta ispadne.Vazda politički korektan bio.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
FGR alertDerdiyok je napisao/la:Baciš li tako kad je u pitanju smederevski sandžakuNbx je napisao/la: Flipam coin prije nego spomenem tu regiju, pa šta ispadne.Vazda politički korektan bio.
Ono što je došlo do mene preko Pewdsa mi govori da su plavušani manja ****.Sarmelino je napisao/la:Neka ih. UK braca definitivno manji ljigavci od ovih plavušana.Nerminovic je napisao/la:Sve je to impresivno ali najjace sto su kupili Michael Buffera za tog eventaSarmelino je napisao/la: Pa brate streamovi, sponzori, karte, kasnije ad revenue od yt, svi klipovi sto su o ovome napravili. Kakvo zgrtanje kesa.Valjda crnje uzmu.
![]()
![]()
![]()
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- ASD
- Kontakt:
Kucevici.Penaltiky je napisao/la:Slabo skroz. Slabo, Šabovići (bivši predsjednik Slobode), ima poznat advokat Radončić ja ih više ne znam.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ima li nas gore u TK?Penaltiky je napisao/la:Poznato mi je da ste ko Dubravci zato i govorim. Al haj Kiwiju objasni Sandžak i Dubrave. I šnjima je imo zanimljiv susret
U Banovicima jedan biznismen je Sandzaklija, ima dobru kcerku.
Znao sam da imaju neki krimosi a da su Sandžaklije al nisam se mogo sjetit prezimena.
Trolejbus uletio u stanicu na Trgu Austrije u Sarajevu, ima i povrijeđenih
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ja sam jedini Sandzaklija koji nije pokrenuo biznis.
Kod nas ili si krimos ili doktor nauka. Nema izmedju
- ASD
- Kontakt:
Prije je dolazilo dosta studenata da studira u Tuzli, u zadnje vrijeme ih i nema.Penaltiky je napisao/la:Znao sam da imaju neki krimosi a da su Sandžaklije al nisam se mogo sjetit prezimena.
Mislim da je u Tuzli bio jos jedan funkcioner nekog kluba Sandzaklija, ali ne mogu se sjetiti kojeg.
Ti ono reče da si odustao od nauke?Bosniacum Lilium je napisao/la:Ja sam jedini Sandzaklija koji nije pokrenuo biznis.
Ti si previše Sarajlija.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ja sam jedini Sandzaklija koji nije pokrenuo biznis.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Da pokreneš mrzili bi i tebe, forumaši prvi.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ja sam jedini Sandzaklija koji nije pokrenuo biznis.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kod nas je i pola doktora nauka lažno. O magistrima da ne govorim.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.