Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Odeš i posadiš povrće, i onda ga gledaš dok ono raste pa daje plodove. Pa kako da ga ne voliš, prvo voliš ga jer si se namučio ko konj da naraste a drugo, već kad sam ga posadio i pojest ću ga pa makar crko. To je ta ljubav prema povrću 

I am coming
Ekipa,naročito ovi iz Sarajeva. Treba mi vaša preporuka za dobar restoran u Sarajevu gdje bih mogao izvesti dugogodišnju djevojku. Naravno najbitnije je da je dobra hrana da se može koliko toliko dobro vino popiti i da nije neko “roke-koke” mjesto. Dakle,nerado priznajem,ali mi treba neki urbano romantični restoran
Unaprijed zahvalan

Unaprijed zahvalan
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- ASD
- Kontakt:
Nikad mi nece biti jasno zasto cure koje su lijepe i koje poslije sminkanje ruznije izgledaju se stalno sminkaju.BIHfan je napisao/la:Ja ne znam da li postoji ijedno podrucje (exyu zemlje) gdje cure i zene toliko koriste sminku i da trose tolike pare na kozmetiku uljepsavanja. Rijetkost je da ce proc cura koja nema sminke danas, plus da dodam ma to i stikle. To se po Evropi rijetko nosi kad se izlazi dok kod nas se na kafu ide u stiklama.
a) trend,ASD je napisao/la:Nikad mi nece biti jasno zasto cure koje su lijepe i koje poslije sminkanje ruznije izgledaju se stalno sminkaju.BIHfan je napisao/la:Ja ne znam da li postoji ijedno podrucje (exyu zemlje) gdje cure i zene toliko koriste sminku i da trose tolike pare na kozmetiku uljepsavanja. Rijetkost je da ce proc cura koja nema sminke danas, plus da dodam ma to i stikle. To se po Evropi rijetko nosi kad se izlazi dok kod nas se na kafu ide u stiklama.
b) iskrivljena slika o sebi,
c) kompleksi
d) jednostavno voli da se šminka.
Btw ne znam kakve su to kod vas cure, al' ovdje 90% cura nosi tene na kafu. Štikle možeš vidjeti na djevojkama koje idu u klub, rijetkost ovako u svakodnevnom životu ili u nekom ležernom izlasku. Barem koliko sam ja mogla da primijetim.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- ASD
- Kontakt:
Ja iskren da budem, nikad nisam vidio da cura ide u stiklama na kafu, cak i u klub kad se ide vecina su one koje ne nose stikle, i to debela vecina.
Doduse, primijetio sam da se cure jednostavno vole sminkati, neke citav dan provedu u to.
Doduse, primijetio sam da se cure jednostavno vole sminkati, neke citav dan provedu u to.
Derdiyok je napisao/la:

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Mmm probao sam, eksplozija okusa koji mi se ne svidja mmm.LAZARUS2000 je napisao/la: Nisi jeo domaći paradajz. Kupovini je ko papir da jedeš. A domaći. Mmmm eksplozija ukusa.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Možeš u jedan od ova dva.samocelik je napisao/la:Ekipa,naročito ovi iz Sarajeva. Treba mi vaša preporuka za dobar restoran u Sarajevu gdje bih mogao izvesti dugogodišnju djevojku. Naravno najbitnije je da je dobra hrana da se može koliko toliko dobro vino popiti i da nije neko “roke-koke” mjesto. Dakle,nerado priznajem,ali mi treba neki urbano romantični restoran![]()
Unaprijed zahvalan
4 Sobe Gospođe Safije
Restoran Park Prinčeva
- Marsal
- Kontakt:
Ako si parali nema bolje nego kod onog Kibeta, mene sestra jednom vodila jbg može joj sesamocelik je napisao/la:Ekipa,naročito ovi iz Sarajeva. Treba mi vaša preporuka za dobar restoran u Sarajevu gdje bih mogao izvesti dugogodišnju djevojku. Naravno najbitnije je da je dobra hrana da se može koliko toliko dobro vino popiti i da nije neko “roke-koke” mjesto. Dakle,nerado priznajem,ali mi treba neki urbano romantični restoran![]()
Unaprijed zahvalan

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Uklonio mi admin avatar. Jel te podsjeća to na nešta ?SMR187 je napisao/la:![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Da barem sve nose stikle (nesto sto ih uljepsa), nego da se sminkaju satima i crtaju obrve. Sto manje sminke to bolje.BIHfan je napisao/la:Ja ne znam da li postoji ijedno podrucje (exyu zemlje) gdje cure i zene toliko koriste sminku i da trose tolike pare na kozmetiku uljepsavanja. Rijetkost je da ce proc cura koja nema sminke danas, plus da dodam ma to i stikle. To se po Evropi rijetko nosi kad se izlazi dok kod nas se na kafu ide u stiklama.
Ne mislim o onim stiklama za kurve.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ma brate, imaju moji bastu gdje siju to povrce i bude puno domaceg paradajza, ali ga ja jednostavno smisliti ne mogu.LAZARUS2000 je napisao/la: Nisi jeo domaći paradajz. Kupovini je ko papir da jedeš. A domaći. Mmmm eksplozija ukusa.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Jest da lošije zvuči, al puno bolja hrana u ovom prvom.arelinho je napisao/la:Možeš u jedan od ova dva.samocelik je napisao/la:Ekipa,naročito ovi iz Sarajeva. Treba mi vaša preporuka za dobar restoran u Sarajevu gdje bih mogao izvesti dugogodišnju djevojku. Naravno najbitnije je da je dobra hrana da se može koliko toliko dobro vino popiti i da nije neko “roke-koke” mjesto. Dakle,nerado priznajem,ali mi treba neki urbano romantični restoran![]()
Unaprijed zahvalan
4 Sobe Gospođe Safije
Restoran Park Prinčeva
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Zbog toga sam ja ban dobioDerdiyok je napisao/la:Admine, imam pitanje jedno. Jesi tu ?Ramiy je napisao/la:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Jednom avatar, par puta pitanja. Kaže trolovo.Derdiyok je napisao/la:Zbog pitanjaPenaltiky je napisao/la: Zbog toga sam ja ban dobio
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Da smo svi složni nista se od ovoga ne bi desavalo.Penaltiky je napisao/la: Jednom avatar, par puta pitanja. Kaže trolovo.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Derdiyok je napisao/la:Uklonio mi admin avatar. Jel te podsjeća to na nešta ?SMR187 je napisao/la:![]()

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.