Pendulum je napisao/la: ↑04 okt 2025, 12:40
Strosmajer je napisao/la: ↑04 okt 2025, 11:14
Pendulum je napisao/la: ↑03 okt 2025, 22:24
Pa valjda uradiš nešto (šta god je potrebno) da zaštitiš svoj Klub tj. tu investiciju u koju lupaš milione? Nisam ja rekao da mu Mirvić "zabrani" da nas jebu gdje stignu nego da nas (samim tim sebe) zaštiti tj. da ako ništa imamo normalno suđenje a ne da nas kolju gdje stignu.
Fazon je što tu ima (vjerovatno) milion nekakvih "kamenja u džepovima" pa se ne smije zamjeriti gici. Zašto u onom intervjuu od jučer nije spomenuo borac i kako se sudi ako je već spomenuo kamenjare?
I ako može da se ne vrijeđamo, bilo bi lijepo za promjenu (mislim na forumu općenito ne na tebe konkretno).
Čekaj, znaci predlažeš da se kupuju sudije i titule? Zar nisu zbog takve price horde bojkotovale proslavu kupa?
To je bas ono sto govorim. Dajete neka rješenja koja biste sami pljuvali ako se primjene. Ili ako već ti ne bi pljuvao kupljenu titulu, drugih 59 forumasa sigurno bi.
Evo recimo ja ako ista iz onog intervjua mogu pročitati je da se Ismir dogovorio s vicom kontra Zrinjskog. Nije nam nas nacrtao, ali bolje od toga nije mogao reci nikako.
I ti bi da se riješi problem sto nas Gico guzi, al istovremeno pljuješ sto sve djeluje kao da se nešto dogovorio?
Gdje sam ja napisao da kupujemo sudije i titule? Rekao sam da Mirvić treba (a valjda on zna kako) zaštititi svoju investiciju, ili misliš da ne treba? Misliš da svi milioneri ulažu pare u nešto bez da urade sve što je u njihovoj moći (naglasak) da se ta investicija zaštiti? O čemu pričamo?
Horde Zla su se obrukale za sva vremena sa bojkotom proslave Kupa. Toliko na tu temu.
Ne znam na osnovu čega si zaključio da se Mirvić dogovorio nešto sa vicom - vrijeme će pokazati.
Ispod tvog, tri posta kako treba kupiti. Kaže lik 4 koverte po milju…
Mislim da treba da zaštiti investiciju, ali ne mislim da zna kako. Kako zastititi bilo šta bosansko od dodika i kompanije? Ako ko skonta, nek nam javi svima, valjalo bi nam i mimo fudbala.
Evo kako sam zaključio da je dogovorio s vicom. Živimo u državi u kojoj je sve na tri. Znaci uvijek trebaju dvojica, pa oni naguze trećeg. Trenutna situacija je da vico i beus guze Ive naše klubove a Zrinjski i Borac hladno prolaze kroz ligu. Očigledno je da Mirvic treba da proba dobiti jednog od te dvojice, vjerovatno je procijenio da je Beus veća opasnost, da je postao opasan i po vicu i da ima šansu da se s vicom udruzi protiv beusa. Jel dogovorio, ili je ovaj intervju poziv na dogovor, to ja ne mogu znati. Ali ako čitaš izmedju redova, to jasno piše.