FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
109
36%
Darko Milanič
35
11%
Miodrag Božović
7
2%
Fedja Dudić
51
17%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
31
10%
Samo stranac
74
24%

Ukupno glasova: 307

robertkosar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la robertkosar » 04 okt 2025, 11:46

bhfanatic14 je napisao/la:
04 okt 2025, 10:04
Sjever pamti te ... Istina za Vedrana! ❤️🇱🇻❤️
Istina za Vedrana :bih: :bih:
Samo da napisem: Kada su ubili pokojnog Vedrane u policiji u. Listici je bio Vlado Šantic ubica djece i civila u Ahmicima. Ovaj ujo je bio komandir polici je u Vitezu za vrijeme napada Ustasa na Bosnjake u Vitezu i okolini. Osudjen u Hagu . Odsluzio trecinu kazne i HDZ ga prebacio u Listicu iza glavnog inspektora u policiji :puke: :puke:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 04 okt 2025, 11:53

Vedrana je ubila policija!!!!
Istina za Vedrana
Pravda za Hz.
- FKS -

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 okt 2025, 12:11

slika

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 04 okt 2025, 12:21

Ne pisem od utakmice u banjoj luci nit imam namjeru dok cetnici vladaju savezom, morao sam uci na ovaj dan samo.

Sjever pamti te, Puljicu Vedrane!

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 04 okt 2025, 12:40

Strosmajer je napisao/la:
04 okt 2025, 11:14
Pendulum je napisao/la:
03 okt 2025, 22:24
03 okt 2025, 21:12
E zaboravih… čuj dopustio Gici da nas ****. A kako mu je trebao zabraniti? Kao pitao ga Gico mozel nas **** i mirva rekao da može.
Pa valjda uradiš nešto (šta god je potrebno) da zaštitiš svoj Klub tj. tu investiciju u koju lupaš milione? Nisam ja rekao da mu Mirvić "zabrani" da nas jebu gdje stignu nego da nas (samim tim sebe) zaštiti tj. da ako ništa imamo normalno suđenje a ne da nas kolju gdje stignu.

Fazon je što tu ima (vjerovatno) milion nekakvih "kamenja u džepovima" pa se ne smije zamjeriti gici. Zašto u onom intervjuu od jučer nije spomenuo borac i kako se sudi ako je već spomenuo kamenjare?

I ako može da se ne vrijeđamo, bilo bi lijepo za promjenu (mislim na forumu općenito ne na tebe konkretno).
Čekaj, znaci predlažeš da se kupuju sudije i titule? Zar nisu zbog takve price horde bojkotovale proslavu kupa?

To je bas ono sto govorim. Dajete neka rješenja koja biste sami pljuvali ako se primjene. Ili ako već ti ne bi pljuvao kupljenu titulu, drugih 59 forumasa sigurno bi.

Evo recimo ja ako ista iz onog intervjua mogu pročitati je da se Ismir dogovorio s vicom kontra Zrinjskog. Nije nam nas nacrtao, ali bolje od toga nije mogao reci nikako.

I ti bi da se riješi problem sto nas Gico guzi, al istovremeno pljuješ sto sve djeluje kao da se nešto dogovorio?
Gdje sam ja napisao da kupujemo sudije i titule? Rekao sam da Mirvić treba (a valjda on zna kako) zaštititi svoju investiciju, ili misliš da ne treba? Misliš da svi milioneri ulažu pare u nešto bez da urade sve što je u njihovoj moći (naglasak) da se ta investicija zaštiti? O čemu pričamo?

Horde Zla su se obrukale za sva vremena sa bojkotom proslave Kupa. Toliko na tu temu.

Ne znam na osnovu čega si zaključio da se Mirvić dogovorio nešto sa vicom - vrijeme će pokazati.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

pitar9876
Kontakt:

Post Postao/la pitar9876 » 04 okt 2025, 12:50

Ima li Mirvic jos koju zalbu da uputi ili planira za promjenu koji trofej da nam donese.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 04 okt 2025, 13:36

ISTINA ZA VEDRANA!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 04 okt 2025, 14:26

Mirvic ti ne moze donijeti trofeje, on moze stvorit uslove za iste, nista vise

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 04 okt 2025, 14:34

Istina za Vedrana!!!

Jel se moze bar danas ispostovat da se ne pise o Mirvicu i co.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 okt 2025, 14:54

ISTINA ZA VEDRANA…

Na koji nacin da zastiti MIRVIC svoju investiciju, kad jedino da bi je zastito i od cega je treba stitit jeste SUDJENJE.

Udruzenje klubova NECE BORAC NECE ZRINJSKI
STRANE SUDIJE NECE VICO NECE BEUS

JEDINO JE DA DIREKTNO IL KUPUJES UTAKMICE ILI PODPLACUJES SUDIJE..

Ako mislis da je Mirvic podplacen fingirano doveden da bi bmbam savez radio to sto radi to je nesto drugo

IGRACE PRODAJEMO AL ROSTER JE SVAKE GODINE JACI I JACI

Fouzi1
Kontakt:

Post Postao/la Fouzi1 » 04 okt 2025, 15:33

Srce ce moje kao i tvoje vjecno da kuca za bordo boje!

ISTINA ZA VEDRANA

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 04 okt 2025, 15:36

slika
....sve drugo će proći!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 okt 2025, 17:08

Istina za Vedrana!
You are someone else I am still right here

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 04 okt 2025, 17:49

Sjever pamti te, Puljiću Vedrane
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 04 okt 2025, 18:02

ErosViverosViv je napisao/la:
04 okt 2025, 12:21
Ne pisem od utakmice u banjoj luci nit imam namjeru dok cetnici vladaju savezom, morao sam uci na ovaj dan samo.

Sjever pamti te, Puljicu Vedrane!
Najpametniji brat ikad.

Sjever pamti te, Puljicu Vedrane.

Strosmajer
Kontakt:

Post Postao/la Strosmajer » 04 okt 2025, 18:48

Pendulum je napisao/la:
04 okt 2025, 12:40
Pendulum je napisao/la:
03 okt 2025, 22:24

Pa valjda uradiš nešto (šta god je potrebno) da zaštitiš svoj Klub tj. tu investiciju u koju lupaš milione? Nisam ja rekao da mu Mirvić "zabrani" da nas jebu gdje stignu nego da nas (samim tim sebe) zaštiti tj. da ako ništa imamo normalno suđenje a ne da nas kolju gdje stignu.

Fazon je što tu ima (vjerovatno) milion nekakvih "kamenja u džepovima" pa se ne smije zamjeriti gici. Zašto u onom intervjuu od jučer nije spomenuo borac i kako se sudi ako je već spomenuo kamenjare?

I ako može da se ne vrijeđamo, bilo bi lijepo za promjenu (mislim na forumu općenito ne na tebe konkretno).
Čekaj, znaci predlažeš da se kupuju sudije i titule? Zar nisu zbog takve price horde bojkotovale proslavu kupa?

To je bas ono sto govorim. Dajete neka rješenja koja biste sami pljuvali ako se primjene. Ili ako već ti ne bi pljuvao kupljenu titulu, drugih 59 forumasa sigurno bi.

Evo recimo ja ako ista iz onog intervjua mogu pročitati je da se Ismir dogovorio s vicom kontra Zrinjskog. Nije nam nas nacrtao, ali bolje od toga nije mogao reci nikako.

I ti bi da se riješi problem sto nas Gico guzi, al istovremeno pljuješ sto sve djeluje kao da se nešto dogovorio?
Gdje sam ja napisao da kupujemo sudije i titule? Rekao sam da Mirvić treba (a valjda on zna kako) zaštititi svoju investiciju, ili misliš da ne treba? Misliš da svi milioneri ulažu pare u nešto bez da urade sve što je u njihovoj moći (naglasak) da se ta investicija zaštiti? O čemu pričamo?

Horde Zla su se obrukale za sva vremena sa bojkotom proslave Kupa. Toliko na tu temu.

Ne znam na osnovu čega si zaključio da se Mirvić dogovorio nešto sa vicom - vrijeme će pokazati.
Ispod tvog, tri posta kako treba kupiti. Kaže lik 4 koverte po milju…

Mislim da treba da zaštiti investiciju, ali ne mislim da zna kako. Kako zastititi bilo šta bosansko od dodika i kompanije? Ako ko skonta, nek nam javi svima, valjalo bi nam i mimo fudbala.

Evo kako sam zaključio da je dogovorio s vicom. Živimo u državi u kojoj je sve na tri. Znaci uvijek trebaju dvojica, pa oni naguze trećeg. Trenutna situacija je da vico i beus guze Ive naše klubove a Zrinjski i Borac hladno prolaze kroz ligu. Očigledno je da Mirvic treba da proba dobiti jednog od te dvojice, vjerovatno je procijenio da je Beus veća opasnost, da je postao opasan i po vicu i da ima šansu da se s vicom udruzi protiv beusa. Jel dogovorio, ili je ovaj intervju poziv na dogovor, to ja ne mogu znati. Ali ako čitaš izmedju redova, to jasno piše.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 04 okt 2025, 19:04

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 okt 2025, 19:15

04 okt 2025, 18:48
Pendulum je napisao/la:
04 okt 2025, 12:40

Ispod tvog, tri posta kako treba kupiti. Kaže lik 4 koverte po milju…

Mislim da treba da zaštiti investiciju, ali ne mislim da zna kako. Kako zastititi bilo šta bosansko od dodika i kompanije? Ako ko skonta, nek nam javi svima, valjalo bi nam i mimo fudbala.

Evo kako sam zaključio da je dogovorio s vicom. Živimo u državi u kojoj je sve na tri. Znaci uvijek trebaju dvojica, pa oni naguze trećeg. Trenutna situacija je da vico i beus guze Ive naše klubove a Zrinjski i Borac hladno prolaze kroz ligu. Očigledno je da Mirvic treba da proba dobiti jednog od te dvojice, vjerovatno je procijenio da je Beus veća opasnost, da je postao opasan i po vicu i da ima šansu da se s vicom udruzi protiv beusa. Jel dogovorio, ili je ovaj intervju poziv na dogovor, to ja ne mogu znati. Ali ako čitaš izmedju redova, to jasno piše.
Kakva milja, toliko uzimaju u kantonalnim ligama.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 okt 2025, 20:09

U ponedjeljak svi moramo biti na sjeveru.
Rodjendan je grupe kojoj smo svi pripadali u nekom djelu naseg zivota.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 04 okt 2025, 20:43

Istina za Vedrana!!!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, plisek, r3m1, skoJaa, WeekendOffender i 31 gost.