"Gotovo sam siguran da je Konee igrao rukom nakon onog centarsuta".... neutralni spiker
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Iako sudija vidi sve .....
"Gotovo sam siguran da je Konee igrao rukom nakon onog centarsuta".... neutralni spiker
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ali mi nije jasna vasa realizacija.....
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 02 nov 2011, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Čestitke Ronaldu na stotom golu.
Kakav je ovo penal.
I onda kazu pet sudija pun pogodak.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
101 po MarciOTNYS_YNWA je napisao/la:Čestitke Ronaldu na stotom golu.
I onda kazu pet sudija pun pogodak
Di Maria
.. Stvarno je lik večeras smiješan. Šta ga koji k... drži u igri a vamo bi Altintop griz'o da se dokaže. fuj
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Igrate dobro ali vam je realizacija drugoligaska. Ovo bas bez uvrede, ali ovo bas nije na nivou.... Cudno 
Altintop griz'oToxicity je napisao/la:Di Maria.. Stvarno je lik večeras smiješan. Šta ga koji k... drži u igri a vamo bi Altintop griz'o da se dokaže. fuj
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa cekaj, onda je pogrijesio kada je ruku Konea okarakterisao kao igru glavom. Pitam se odakle Koneu dvije glaveDevil je napisao/la:Kakav je ovo penal.![]()
Vrlo lako se mogao ponoviti rezultat iz Madrida, falio je cesto ili zadnji pas ili jednostavno precizniji sut.
Lyon se otvorio od pocetka utakmice i to smo morali bolje iskoristiti.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Jesam ja negde nesta napisao za ruku Konea.Nail for Real je napisao/la:Pa cekaj, onda je pogrijesio kada je ruku Konea okarakterisao kao igru glavom. Pitam se odakle Koneu dvije glaveDevil je napisao/la:Kakav je ovo penal.![]()
I onda kazu pet sudija pun pogodak..
Vrlo lako se mogao ponoviti rezultat iz Madrida, falio je cesto ili zadnji pas ili jednostavno precizniji sut.
Lyon se otvorio od pocetka utakmice i to smo morali bolje iskoristiti.
Zasto trazimo u smesnoj da ne kazem tragicnoj odluci,opravdanje za nesta ranije.
- Nail for Real
- Kontakt:
Zasto ne spominjemo losu odluku za Real da bi raspravili o losim sudijskim odlukama? Nebitno sad.Devil je napisao/la:Jesam ja negde nesta napisao za ruku Konea.Nail for Real je napisao/la:Pa cekaj, onda je pogrijesio kada je ruku Konea okarakterisao kao igru glavom. Pitam se odakle Koneu dvije glaveDevil je napisao/la:Kakav je ovo penal.![]()
I onda kazu pet sudija pun pogodak..
Lyon se otvorio od pocetka utakmice i to smo morali bolje iskoristiti.Rekao bih da nisam.
Zasto trazimo u smesnoj da ne kazem tragicnoj odluci,opravdanje za nesta ranije.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
Madridista18
- Kontakt:
Lagana pobjeda,kao da igraju protiv Gijona.Ronaldo odlican,mogao je upisati i koju asistenciju pred kraj utakmice ali dobro je
Pa ja osim ovoga nisam nista pisao o utakmici,nemam volje,ali mi je itekako smesno da se ono svira,ako je bila kompenzacija jos gore po sudiju.
Jos jedna potvrda o mojim visemesecnim navodima da je pet sudija najveca glupost u istoriji fudbala.
Jos jedna potvrda o mojim visemesecnim navodima da je pet sudija najveca glupost u istoriji fudbala.
Ovakvu kontru nisam vidio od Hajberia i dobrih dana..
Napredak ekipe je ocigledan,pogledati zadnja 3 godine i gostovanja na Gerlandu
6x uzastopnih pobjeda je bilo najvise pod Mourinhom..
do ove serije,ovo je vec osma uzastopna pobjeda..
strasna igra,popraviti malo igru na malom prostoru a realizacija? do sada nije bilo problema,vec ce neko biti kaznjen za ovo..
Možda Osasuna nakon sto Karim se vrati s namaza
sjajno,super,odlicno,strasno...
Napredak ekipe je ocigledan,pogledati zadnja 3 godine i gostovanja na Gerlandu
6x uzastopnih pobjeda je bilo najvise pod Mourinhom..
do ove serije,ovo je vec osma uzastopna pobjeda..
strasna igra,popraviti malo igru na malom prostoru a realizacija? do sada nije bilo problema,vec ce neko biti kaznjen za ovo..
Možda Osasuna nakon sto Karim se vrati s namaza
sjajno,super,odlicno,strasno...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Nail for Real
- Kontakt:
Sve kako treba, brada tu, brkove obrijao. Ima onaj killerski pogledRaul_64 je napisao/la: Možda Osasuna nakon sto Karim se vrati s namaza
Ne brinem ja uopste za napadace. Los dan i to je to. Cek', Ronaldo postigao stoti gol. Pitam se gdje je fanboy dosad
- anonymousHD
- Kontakt:
Zar nije 9 uzastopna pobeda?
REAL MADRID CE OVE SEZONE OSVOJITI SVE STO SE MOZE OSVOJITI U JEDNOJ SEZONI AKO BOG DA
evo napisah prije 3 sata i zamalo pogodihPuma je napisao/la:Valjda najveci klub na svijetu moze do pobjede i trasiranja puta ka drugoj fazi![]()
0-2 Ronaldo i Benzema
Real igra fantasticno
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Dobra igra ali Benzema je mogao dati jos 2 gola, onaj slobodnjak opet dobro djelo Ronalda koji veceras isto nije bio sebican. I Ozil je imao priliku 100% ali sta je tu je onog Di Mariu treba izbacit jer je stvarno sebican bolesnik.
-
nanek
Di maria se nije mogo prepoznati,mogo je dodati dvije ,tri ciste lopte

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.