Drugi put mijenja reprezentacijunewton_heath_lyr je napisao/la:Sta ce u Svedskoj?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sreća, propali talenat

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Drugi put mijenja reprezentacijunewton_heath_lyr je napisao/la:Sta ce u Svedskoj?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Malo mi to poglupo jer imam je na FB u prijateljima i mogu reci da je Jasmina rijetko vidjeni fanatik BiH drzave i BiH sporta. Zato sam malo zbunjen.Forster je napisao/la:Drugi put mijenja reprezentacijunewton_heath_lyr je napisao/la:Sta ce u Svedskoj?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Sreća, propali talenat
Sta je dobila?Heller je napisao/la:Tinjicka izgleda dobila.
Curi jojbhsport je napisao/la:Sta je dobila?Heller je napisao/la:Tinjicka izgleda dobila.
Zbog toga i pitamHeller je napisao/la:Curi jojbhsport je napisao/la:Sta je dobila?Heller je napisao/la:Tinjicka izgleda dobila.
Hahaha, ne daj se, to je nas mentalitetHeller je napisao/la:ja igro da uzima svoje gemove, gubi cura lagano 5:0, ja igro manje od 8.5 poce se vracat, yebe ne vadi![]()
![]()
ja glupan zaboravio nas mentalitet gubis kad vodis 5:0, dobijas kad gubis
EDIT: J.Tinjic se plasirala u glavni zdrijeb turnira u Belgiji. Blago nama kad nam teniserke sa par godina profi iskustva moraju igrati kvale za turnir od $10.000oldtown1990 je napisao/la:Setkic prosao 1.kolo Ankare ($10,000).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.