Avatarom te podržavamPsajdak je napisao/la:Braćo nije aldin, naš je 100% !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jaludovolimte
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
- ultrassa1921
- Kontakt:
joj ako neko ima sliku naseg transa malog,msm ne transa,al uglavnom pise PSIHICKI LABILNI,imao sam al sam izbrisao greskom sve slike i sad je nema,pa ako neko ima nek stavi ovdje bio bih mu bas zahvalan
Manijaci Zeljini
Evo Joco na korak od Viteza.. Makar ga nece zabiti nama, nece imat priliku 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Gdje su ta pojacanja vise? Rece onaj @krajprice da ce biti jedno i prije nove godine.. Prosla magla, sad garant snijeg pravi probleme 

BUDI ŽELJO !!!
ja kako sam cuo na prozivci ce biti novih igraca

- jaludovolimte
- Kontakt:
Ja mislim da naši spremaju spektakl na prozivci. Iskreno se nadam da će Ibričić padobranom sletjeti, a Bekrić da će se maskirati u novinara i otkriti identitet na presici. Isto tako ocekujem Jocu Stokica sa osmijehom i parolom uprave: "NIJE MESSI NIJE ISCO, AL JE ZABIO, U 2016oj, KO ONI ISTO"
Ma izgleda da ce opet biti sa pojacanjima, tresla se gora rodio se mis [WHITE SMILING FACE]
Pa tek je 04.01. 
Čisto da znate, doći će sigurno bar jedan igrač do priprema, a možda neće ni on. Tačnost mojih informacija je 100%, ukoliko se neka od već najavljenih ili ova informacija izjalovi, objeručke ću prihvatit kaznu, koja bi u ovom slučaju bila trajni ban.

Čisto da znate, doći će sigurno bar jedan igrač do priprema, a možda neće ni on. Tačnost mojih informacija je 100%, ukoliko se neka od već najavljenih ili ova informacija izjalovi, objeručke ću prihvatit kaznu, koja bi u ovom slučaju bila trajni ban.
Ajzea je forumaš godine !
Jbg magla, pa snijeg, takvo podneblje, nemoguće je dovest pojacanja zbog ovih klimatskih razloga 

Znaci mozda ce neko doci ,ali mozda i nece ,a ako se to obistini ode ti ,a tek si dosaoPsajdak je napisao/la:Pa tek je 04.01.

- jaludovolimte
- Kontakt:
Šta mislite kada će se Štilić vratiti na Grbavicu?
-
- Kontakt:
Opusteno braco. Do 10 cemo dovesto 6 igraca kako je najavljano 

Sto se tice Ibricica on je dogovorio svoje uslove odnosno pristao je na ono sto mu nudimo.Ajzeaaa je napisao/la:Ibricic blizu dogovora sa nama
Medjutim opstrukcije od samog pocetka pravi njegov menadjer koji nije nikako za tu opciju sa nama te ga na sve nacine gure samo ne kod nas.
-
- Kontakt:
Procentualno Ibričić će doći 90%, a 100% da neće 

Također, naši ga neće čekati, koliko je ovima kurcu ćejfDANAN je napisao/la:Sto se tice Ibricica on je dogovorio svoje uslove odnosno pristao je na ono sto mu nudimo.Ajzeaaa je napisao/la:Ibricic blizu dogovora sa nama
Medjutim opstrukcije od samog pocetka pravi njegov menadjer koji nije nikako za tu opciju sa nama te ga na sve nacine gure samo ne kod nas.

Ajzea je forumaš godine !
Ako ne dode Ibra ja necu pisati vise 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.