Ni paradajz?harden je napisao/la:Od povrća podnosim samo krompir i mrkvu. Ostalo ne mogu ni smisliti

Šta ću, meni ukusnije.ASD je napisao/la:![]()
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ni paradajz?harden je napisao/la:Od povrća podnosim samo krompir i mrkvu. Ostalo ne mogu ni smisliti
Šta ću, meni ukusnije.ASD je napisao/la:![]()
U got me there, i zaboravio sam da se ubraja u povrce iskrenoASD je napisao/la:Lubenica?harden je napisao/la:Od povrća podnosim samo krompir i mrkvu. Ostalo ne mogu ni smisliti
Ne.Aerials je napisao/la:Ni paradajz?harden je napisao/la:Od povrća podnosim samo krompir i mrkvu. Ostalo ne mogu ni smisliti![]()
Pa paradajz je nešto najbolje na svijetu.harden je napisao/la: Ne.
Nisam 195 i 105 zato sto sam povrce jeo sigurnoharden je napisao/la:Kad roditelji kazu djeci ' jedi povrce pa ces biti velik i jak, bez toga nema nista '
Možda je samo Sandžačka svadba.Bosniacum Lilium je napisao/la:Strasno je ovo sto se desilo u Banja Luci
Vidis greske, da si jeo povrce, bio bi 205 i 125Marsal je napisao/la:Nisam 195 i 105 zato sto sam povrce jeo sigurnoharden je napisao/la:Kad roditelji kazu djeci ' jedi povrce pa ces biti velik i jak, bez toga nema nista '
dvije kile pečenja, tri deca rakije, sedam piva, po kile mladog sira, par feferona, ajvara, uravnotežen obrokMarsal je napisao/la:Treba svasta jest u umjerenim kolicinama i nece bit problema.
Uravnotezen ako je nekom cilj infarkt do 30-tePenaltiky je napisao/la:dvije kile pečenja, tri deca rakije, sedam piva, po kile mladog sira, par feferona, ajvara, uravnotežen obrokMarsal je napisao/la:Treba svasta jest u umjerenim kolicinama i nece bit problema.
Meni je i ona draža bez.sljivo je napisao/la:Ne vjerujem ni ja sam zasto tako ali i ja vise volim grah bez mesa. Buranija ide sa mesom, ovo ne mogu.
Ma ispereš masnoću rakijom i sve pet.Marsal je napisao/la:Uravnotezen ako je nekom cilj infarkt do 30-tePenaltiky je napisao/la:dvije kile pečenja, tri deca rakije, sedam piva, po kile mladog sira, par feferona, ajvara, uravnotežen obrokMarsal je napisao/la:Treba svasta jest u umjerenim kolicinama i nece bit problema.
I ja grah bez mesa ali zato kila luka uz to, mogu vampire 3 mjeseca poslije graha od sebe tjerat.