Ne jedu meso, pa polude. Mozak im propada. Kakav bi ti bio ili ja da samo jedemo travu po čitav dan. Pa ja bih ujedaoKanye je napisao/la:Mene fascinira da takvi ne shvataju da bi vecina tih zivotinja bila ubijena da ne rade to, jer onda nemaju nikakvu svrhu, i zasto bi ih iko hranio.AshburtonG je napisao/la:Pa brate ovde svako malo imas proteste tih fanatika. Ja jos nisam vidio lutalicu u Becu za evo skoro 4 godine. To su uglavnom vegani i vegetarijanci, kojima se gadi prije svega iskoristavanje zivotinja u samom centru grada, pa tek onda uzasan smrad. Onaj dio lijevo od Stephansdoma je bas uzasan sto se toga tice, jer im je tu glavna ta stanica. Bas jucer pricam sa kolegicom na poslu, i pola sata mi govori kako je to sramota za jednu modernu drzavu, da se jadne zivotinje tako iskoristavajuKanye je napisao/la:Cuj organizacije za zastitu zivotinja.
Bio sam i na drugim mjestima s kocijama i konjima i nigdje nije smrdilo. Doduse, mozda sam tamo dobre dane uhvatio. Al je bas neugodno. Smuci ti se sve.
.ja kontam daj nama te probleme u Bosnu majke ti haha
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Re: Chat
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Mogu misliti šta se dešava mozgu u takvoj situaciji.LAZARUS2000 je napisao/la: Ne jedu meso, pa polude. Mozak im propada. Kakav bi ti bio ili ja da samo jedemo travu po čitav dan. Pa ja bih ujedao
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Znamo da je termički obrađeno meso imalo veliki uticaj na evoluciju. Pošto ga ne jefu vjerovatno idu u rikverc
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Vegetarijanac - indijanska riječ za loš lovac...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Primati su svaštojedi, zašto bi čovjek bio drugačiji.
Ima i onaj da nemamo fizicke osobine lovaca, a veci dio ljudske historije posvecen pravljenju efikasnijih oruzja za lov i ubijanje.Aerials je napisao/la:Najgluplji razlog koji sam čula od vegetarijanaca vezan za to zašto ne trebamo jesti meso je taj da nam zubi nisu napravljeni za jedenje mesa.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Očnjaci su za kupusa.Aerials je napisao/la:Najgluplji razlog koji sam čula od vegetarijanaca vezan za to zašto ne trebamo jesti meso je taj da nam zubi nisu napravljeni za jedenje mesa.
Lakse meso jesti nego mrkvu haha
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Što si zapeo za kupus, šta fali kupusu? Ja ga baš volim, bio onako "sirov" ili ne.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Nemam pojma. Ja volim uz kuhanje kupus al ne kiseli. Al najviše volim mesinu.
Dok drugo sirovo povrće ne mogu.

Ja bas sad kupus jeo
Malo limuna malo maslinovo ulje i dobra salata
Ali ko bi jeo sam kupus haha ovako uz grah s mesom ide glat
Pa to, i ja sam jutros na poslu grah s mesom i kupus.Ramiy je napisao/la:Ja bas sad kupus jeo

HahahaPenaltiky je napisao/la:Pa to, i ja sam jutros na poslu grah s mesom i kupus.Ramiy je napisao/la:Ja bas sad kupus jeo
Ali ko bi jeo sam kupus haha ovako uz grah s mesom ide glat![]()
još tri pive i pritisak opadne nisi nizašta.
A ne treba rijeci trositi da grah bez mesa gori od corbe od krompira
Ma nema teorije da bi vegan mogao da budem
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Strasno je ovo sto se desilo u Banja Luci
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sad će neki tražiti ban, ali moram reći nešto, grah bez mesa mi je draži od graha s mesom.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Od povrća podnosim samo krompir i mrkvu. Ostalo ne mogu ni smisliti 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ASD
- Kontakt:
Aerials je napisao/la:Sad će neki tražiti ban, ali moram reći nešto, grah bez mesa mi je draži od graha s mesom.

Lubenica?harden je napisao/la:Od povrća podnosim samo krompir i mrkvu. Ostalo ne mogu ni smisliti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.