Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Re: Chat
Brat mu poginuo kao partizan. Imam spomenicu kući.Penaltiky je napisao/la:Šta bi ti deda rekao da čuje da navijaš za Partizan

Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Eh da znaš kako si u krivu.ASD je napisao/la:
Ti za vrijeme radnog vremena vise potrosis nego zaradis.

@Dantes
Sad nam još reci da ga je on ubio.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Dino mi lici na nekog lika iz nekog sitcoma ali se ne mogu sjetiti na koga...kontam na nekog iz Mucki...Derdiyok je napisao/la:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Pucanje na Ferhadiju. Ponovo djelo pijanih pojedinaca, nikako teroristicki akt o kojem bi se pricalo br sami po reonu nego i sire
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Jok, heroj SutjeskePenaltiky je napisao/la:Eh da znaš kako si u krivu.ASD je napisao/la:
Ti za vrijeme radnog vremena vise potrosis nego zaradis.
@Dantes
Sad nam još reci da ga je on ubio.
Nesto gledam fb i kontam da li iko od ljudi koji pisu u komentar el-fatiha, uzme abdest i prouci je fakat.
Bacam hejt na ljude.
Bacam hejt na ljude.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Svakako hejt na sve koji preko fb šire svoju kao vjeru. Nema to ni v od vjererasavoje je napisao/la:Nesto gledam fb i kontam da li iko od ljudi koji pisu u komentar el-fatiha, uzme abdest i prouci je fakat.
Bacam hejt na ljude.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zar je trebala studija za ovorio_Ferdy88 je napisao/la:https://edition.cnn.com/2018/08/23/heal ... 1535103667

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
U Zenici je prije par godina jedan čovjek koji je pritom musliman ušao u pravoslavnu crkvu, neke ikone i kip polio benzinom i zapalio pa nije bila priča kako je terorizam i slično nego je utvrđeno da nije bio psihički dobar, čak ni pop nije htio da ga tuži i traži naknadu štete.jasmin10 je napisao/la: Da je neki Musliman pucao po crkvi ne bih mogao ostati od optuzbi za terorizam i od priče kako su vehabije glavni problem u ovoj državi.
Nekad debelo pretjerujete, kad je neko četnik četnik je, kad je teroristički akt teroristički akt je, ne može se sve podvodit pod to.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Mah,izgleda da je vrijeme da Bog baci hejt i napravi hard reset planete....rasavoje je napisao/la:Nesto gledam fb i kontam da li iko od ljudi koji pisu u komentar el-fatiha, uzme abdest i prouci je fakat.
Bacam hejt na ljude.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ili jos gore, napisu amin u komentar mialeci izgleda da je to neka dova ili sta vec... A sam post nikakve veze sa molbom pa da je "uslisi" Svevisnjimadridist je napisao/la:Mah,izgleda da je vrijeme da Bog baci hejt i napravi hard reset planete....rasavoje je napisao/la:Nesto gledam fb i kontam da li iko od ljudi koji pisu u komentar el-fatiha, uzme abdest i prouci je fakat.
Bacam hejt na ljude.
Mene fascinira da takvi ne shvataju da bi vecina tih zivotinja bila ubijena da ne rade to, jer onda nemaju nikakvu svrhu, i zasto bi ih iko hranio.AshburtonG je napisao/la:Pa brate ovde svako malo imas proteste tih fanatika. Ja jos nisam vidio lutalicu u Becu za evo skoro 4 godine. To su uglavnom vegani i vegetarijanci, kojima se gadi prije svega iskoristavanje zivotinja u samom centru grada, pa tek onda uzasan smrad. Onaj dio lijevo od Stephansdoma je bas uzasan sto se toga tice, jer im je tu glavna ta stanica. Bas jucer pricam sa kolegicom na poslu, i pola sata mi govori kako je to sramota za jednu modernu drzavu, da se jadne zivotinje tako iskoristavajuKanye je napisao/la:Cuj organizacije za zastitu zivotinja.
Bio sam i na drugim mjestima s kocijama i konjima i nigdje nije smrdilo. Doduse, mozda sam tamo dobre dane uhvatio. Al je bas neugodno. Smuci ti se sve.
.ja kontam daj nama te probleme u Bosnu majke ti haha
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
svašta sam od pića probao, i razne kombinacije ali koji qrac je bambi 

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, MaroonBjelave i 8 gostiju.