FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
109
36%
Darko Milanič
35
11%
Miodrag Božović
7
2%
Fedja Dudić
51
17%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
31
10%
Samo stranac
74
24%

Ukupno glasova: 307

insimadop
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la insimadop » 02 okt 2025, 19:37

scholsey je napisao/la:
02 okt 2025, 18:41
Hzzz je napisao/la:
02 okt 2025, 18:30
Je li neko stvarno procitao citav ovaj “intervju” sa shrekom? :shock: :shock: :shock:
Predsjednik Mirvić je some things odlično objasnio. Žalosno što mnogi haters ne vide šumu od drveta. But nastavljamo koračati dalje. :salut:
Kad ga scholsey pohvali, sve je jasno. :D

Na stranu to, najviše se ovdje spominju rezultati, titule i stadion nakon ovog intervjua.

Vlasnik kluba je javno, direktno i tačno rekao zasto rezultati i titule izostaju, treba samo skloniti drvo da vidite sumu. Da Vico nije predsjednik, imali bismo najmanje 1 ili 2 titule u ove 4 godine otkad je Ismir tu.

Stadion - ulaze u Butmir, to je njegovo, zasto bi ulagao u DRŽAVNU imovinu? Zasto niko od vas ne asfaltira rupe na cesti u svojoj ulici? Zasto ne popravite vodovodne cijevi u naselju? Ima raja koristi od toga, a vi ulažete pare u državno?
Ako se napravi privatizacija stadiona onda možemo očekivati renoviranje stadiona, OSIM ako ga ne renovira država, grad, opstina, budžet, jer je to njihova imovina.

ODLIČAN intervju gdje je sve receno, apsolutno je PRETACNO da je bio okružen pogrešnim ljudima, i ono sto mene najviše raduje jeste to da je napokon postao svjestan toga te da je priznao to i sebi i javno svima. Samo su gledali kako se ogrebati od klub, ušićariti koju hiljadu, i dobro je rekao sjedim u prostoriji sa 27 ljudi i jedini ja ne zivim od tog kluba, a svi pametni i hoce da se pitaju.

Naše je da damo podršku, idemo na utakmice, bodrimo klub a ne bojkotujemo najteze osvojeni trofej ikad. Rezultati će doci, to nije upitno, ali moramo biti najmanje 3x jači od Zrinjskog i Borca sve dok su tu Vico i Beus da bismo stavili ruke na trofej.

HZSydney
Kontakt:

Post Postao/la HZSydney » 02 okt 2025, 19:43

Evo procitah intervju I realno covjek nije nista pogresno rekao, nas najveci problem I jesu ljudi koji bi da se pitaju Bez da daju fening, mahala I satro navijaci kojima smeta kisa, since, vjetar, termini, cijena, boja stolica da bi dosli na utakmicu.
Ne kazem da je idealan investitor Ali kad uzmes kakva je drzava , okruzenje I koliko klubova se koprca da opstane MI smo u zlatnoj situaciji. jbt mi prodamo igraca koji je odigrao 19 utakmica I dobio 46 zutih kartona za 3.5 m KM a drugi se hvala sa 200-300 hiljada od transfera.
I ja bih volio titule I pobjede Ali uloga vlasnika/predsjednika je da stvori uslove za rad a to Mirvic radi dobro. Za rezultat su odgovorni sportski direktori, treneri I igraci a tu se najvise klub ostetio od strane saveza, sudija I bivsih uposlenika kluba
Nadam se da cemo ubosti jednom I sa ovim dijelom I konacno napraviti iskorak u Evropi.
Svako dobro
.. jer Stari je volio Sarajevo...

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 02 okt 2025, 19:44

insimadop je napisao/la:
02 okt 2025, 19:37
scholsey je napisao/la:
Hzzz je napisao/la:
Je li neko stvarno procitao citav ovaj “intervju” sa shrekom? :shock: :shock: :shock:
Predsjednik Mirvić je some things odlično objasnio. Žalosno što mnogi haters ne vide šumu od drveta. But nastavljamo koračati dalje. :salut:
Kad ga scholsey pohvali, sve je jasno. :D

Na stranu to, najviše se ovdje spominju rezultati, titule i stadion nakon ovog intervjua.

Vlasnik kluba je javno, direktno i tačno rekao zasto rezultati i titule izostaju, treba samo skloniti drvo da vidite sumu. Da Vico nije predsjednik, imali bismo najmanje 1 ili 2 titule u ove 4 godine otkad je Ismir tu.

Stadion - ulaze u Butmir, to je njegovo, zasto bi ulagao u DRŽAVNU imovinu? Zasto niko od vas ne asfaltira rupe na cesti u svojoj ulici? Zasto ne popravite vodovodne cijevi u naselju? Ima raja koristi od toga, a vi ulažete pare u državno?
Ako se napravi privatizacija stadiona onda možemo očekivati renoviranje stadiona, OSIM ako ga ne renovira država, grad, opstina, budžet, jer je to njihova imovina.

ODLIČAN intervju gdje je sve receno, apsolutno je PRETACNO da je bio okružen pogrešnim ljudima, i ono sto mene najviše raduje jeste to da je napokon postao svjestan toga te da je priznao to i sebi i javno svima. Samo su gledali kako se ogrebati od klub, ušićariti koju hiljadu, i dobro je rekao sjedim u prostoriji sa 27 ljudi i jedini ja ne zivim od tog kluba, a svi pametni i hoce da se pitaju.

Naše je da damo podršku, idemo na utakmice, bodrimo klub a ne bojkotujemo najteze osvojeni trofej ikad. Rezultati će doci, to nije upitno, ali moramo biti najmanje 3x jači od Zrinjskog i Borca sve dok su tu Vico i Beus da bismo stavili ruke na trofej.
Sve si ti to lijepo rekao , koliko smo skuplji od kona npr?, pa te otresu meda nismo mogli, borac, zrinjski te redovno tuku, svake sezone ode deset, dodje deset igraca gdje je greska, jer to tito ne moze uigrati, svake sezone mi cemo ovo, ono i onda evo sad u donjem dijelu smo tabele, tolike pare, satro igraci, pogledaj rezultata, o cemu pricamo?

Titulu zaboravi dok je ova bagra u savezu na celu sa vicom, pametno dosta….

Kriminal vlada u fudbalu ljudi dragi, nikad nasi klubovi nece vidjeti titule… ;)

Mi naravno trebamo pratiti, bodriti ali nista vise od toga ocekivati, nas je domet 3, 4 mjesto i to je to nazalost.

Eto ti sad u pon svinjskog hocemo ih dobiti?

Tesko….

I da dokle god je ova ravaku u klubu i ona se za sve pita ako mozda niste znali , bukvalno sve necemo imati napretka itd….
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 okt 2025, 19:46

Bukvalno na kraju rece,kad je ‘upitan’ ima li poruku za navijace, da ga boli tuki za njih i da je njihovo da dolaze i navijaju a njegovo da vodi klub i da se oko toga ne pitaju nista i ne treba da ih interesuje.
Naravno kada se prevede ovo sto je rekao.

“Nemam poruku. Slali smo mnogo poruka do sada i mnoge su pogrešno protumačene ili su se zaista pokazale kao pogrešne. Više nemam poruka. Neka dođu na utakmicu i bodre klub najbolje što mogu, a mi ćemo raditi najbolje što možemo.”

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 02 okt 2025, 19:54

Merdian sport evo piše da Škoro ostaje da uprava nije prihvatila ostavku?

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 02 okt 2025, 19:58

Škoro uklonio veze i vezice iz Akademije? OK.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 02 okt 2025, 20:00

Hzzz je napisao/la:
02 okt 2025, 18:49
scholsey je napisao/la:
Hzzz je napisao/la:
Nemam namjeru citati gluposti koje je shrek platio da se objave. Takve stvari zaglupljuju. Siguran sam da cijela ova lektira moze stati u dvije recenice; “svi su protiv nas” i “ja sam spasioc”.
Trebalo im dva mjeseca da od tih recenica izmisle intervju.
E moj Tobe, jest da pođahkad pretjeraš, al mi bi bili Bayern da više ljudi razmišlja kao ti..
The saddest thing in life is wasted talent.

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 02 okt 2025, 20:12

Zamisli lika osloljavas sa predsjednik, koliko jadan mozes biti. Jad, cemer, snishodljivost, ulizivanje, svega ma temi.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 02 okt 2025, 20:13

bordobijeli je napisao/la:
02 okt 2025, 19:10
fks74 je napisao/la:
02 okt 2025, 19:03
bordobijeli je napisao/la:
02 okt 2025, 17:58
Gospodine predsjednice investirate al mi ništa ne vidimo .
Stadion,kamp , rezultati , mladi igraci , sve isto kao i prije 15 godina.Niko vise ne puši ove priče predsjednice , interesuje nas rezultat sportski i uslovi na stadionu ostalo šuplja priča.
Nemoj lagati.
Sta sam slagao ???
Nisi imao prije 15 godina, to što imaš sada.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 02 okt 2025, 20:14

zagorski je napisao/la:
02 okt 2025, 19:46
Bukvalno na kraju rece,kad je ‘upitan’ ima li poruku za navijace, da ga boli tuki za njih i da je njihovo da dolaze i navijaju a njegovo da vodi klub i da se oko toga ne pitaju nista i ne treba da ih interesuje.

“Nemam poruku. Slali smo mnogo poruka do sada i mnoge su pogrešno protumačene ili su se zaista pokazale kao pogrešne. Više nemam poruka. Neka dođu na utakmicu i bodre klub najbolje što mogu, a mi ćemo raditi najbolje što možemo.”
Sta ce bgt govoriti, bolje mu je da suti, da ne bi glavna navijacka grupa, kojih dodje jedva 500 na tribinu, optuzila voljeni klub za namjestanje utakmica :kafa:

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 02 okt 2025, 20:15

Kao sto Husrefove ulizice nisu njemu cinile nikakve usluge divljacki ga braneci i napadajuci sve koji nisu za njega, ne cinite ih ni vi Homeru.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 02 okt 2025, 20:24

Ovaj forum je zlo.

Izlijecu padobranci nakon ovog razgovora ko iz fiseka.

Dosta dobrih stvari receno i otvoreno.
Naravno neke stvari treba znati i procitati izmedju redova.

Vrlo jednostavno,lahko je tudjim qrcem gloginje mlatiti.
Ne uvlaci se navijacima sto se vidi iz „poruke navijacima“.

„Nemam poruku. Imao sam ih i previse…ahahahah

Za mene licno kad priznas da fulas ili si fulao govori da ipak obraz nije djon.

Ovim sto ovdje pokusavaju konstantno podapeti klubu i okrenuti nas protiv istog,jedna poruka..

Napusite se dusmni,idemo sad najjace moguce.

Od mene podrska svakako izostati nece.

Volim,volim,volim……Volim Sarajevo
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 02 okt 2025, 20:27

Bahati, bahati shrek.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

Strosmajer
Kontakt:

Post Postao/la Strosmajer » 02 okt 2025, 20:32

Intervju odličan, prvenstveno zato sto sam po prvi put saznao ko je ovaj Mirvic.

Ono sto me raduje je da je lik ledžit. Brinule su me price oko njega, ne zato sto vjerujem svemu sto pročitam, nego zato sto ništa konkretno nisam mogao pročitati… jbg, onaj željin ‘mašnica’ je bio ublehas i lažov, ali se bar tako odmah i predstavio. O ovom nisi mogao naći ništa, a on suti.

Od ostalih stvari, s nečim se mogu i složiti, svašta mi se ne svidja, ono sto je 100% tačno i vidi se na svakom koraku je da bi svako da se pita a niko ne bi radio.

Mada, to ne sprijecava nas da ovdje polemisemo, jel tako

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 02 okt 2025, 20:44

"Teško je pronaći prave, ali još je teže izbjeći krive ljude. FK Sarajevo je predugo bilo opštenarodno dobro iz kojeg je svako samo izvlačio, to je postala navika i standard rada."
:clap: :clap: :clap:

Ovdje se samo ceka neka nova vijest da se obavezno dobro popljuje klub bez obzira kakva je ista, ne trebaju nam neprijatelji pored ovakvih "navijaca".
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 02 okt 2025, 20:49

James1987 je napisao/la:
02 okt 2025, 20:44
"Teško je pronaći prave, ali još je teže izbjeći krive ljude. FK Sarajevo je predugo bilo opštenarodno dobro iz kojeg je svako samo izvlačio, to je postala navika i standard rada."
:clap: :clap: :clap:

Ovdje se samo ceka neka nova vijest da se obavezno dobro popljuje klub bez obzira kakva je ista, ne trebaju nam neprijatelji pored ovakvih "navijaca".
Ovo gore napisano je bit svega, kada nema koristi onda ništa ne valja.

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 02 okt 2025, 20:50

neka mu neko kaze ovo nije Amerika nego Europa.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 02 okt 2025, 20:51

nebitno jel placen clanak ili nije, ovo je realan intervju, tj. realno opisuje situaciju u Klubu, drzavi.
svaki klub trazi investitora, znaci nekog ko ce uloziti pare a ne trazi niko da bude nekome **** da mu placaju. logicno je da ce onda covjek raditi poso mimo terena da vrati ulaganja (sto odlicno radi) a sad se nadam da ce i mamici uspjeti zavrsiti stvari i na terenu.
sretno nam!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 02 okt 2025, 20:57

SHZ82 je napisao/la:
02 okt 2025, 20:50
neka mu neko kaze ovo nije Amerika nego Europa.
Daleko je ovo od evrope

Strosmajer
Kontakt:

Post Postao/la Strosmajer » 02 okt 2025, 21:01

zagorski je napisao/la:
02 okt 2025, 19:46

Haj dobro, mislim da je to jedino glupo pitanje u ovom intervju. Floskularenje. Nego koju poruku bi evo ti rekao da je Ok?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 38 gostiju.