FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tjeranjem bivola i skore mamic je vec uradio puno vise nego shrek za sve ove godine.
- muhamedhulk
- Kontakt:
samo stranci. kad vec placas i skoro i petg-desetog isti k daj onda stranca. skoro nije ni trebo da bude sta u Klubu, rekreativac.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ti drug, ako ne shvatas zezanciju onda imas problem sam sa sobom...
Nekoga usmijeravas na preneseno znacenje, a sam to ne znas ohazmiti...
Mirvic nece potpuno otici iz kluba, on ce biti tu jos neko vrijeme, ali njegova uloga u klubu ce biti na nivou Tanariki46 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 15:56Znaš li dokle je došlo to da ulaskom princa u klub? Mislim da si ti nedavno spominjao i da se priprema teren za Mirvicev odlazak.Vanja8 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 15:43Ja kad sam ovdje pisao da ce klub preuzeti ozbiljni sportski radnici i da ce marionete, neradnici i poslusnici dobiti nogu, dosta njih se ovdje izrugivalo tom postu, nesto kao "dok stranac skonta gdje je dosao ode voz, a onda ce i oni otici..." Cuj stranac...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 15:30Sad ide uobicajeno pljuvanje od strani legendi po klubu, nece Zoran ako mu je dozvoljeno trpiti nikakve ikebane tipa Skoro i slicni
Ljudi jos uvijek ne shvataju ulogu Zorana Mamica, a samim tim i Zdravka i ko im je te ovlasti dao...![]()
Treca noga...Gomis99 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 15:54Sta ce im treca noga ? Mislim fazoni su ti na nivou osnovne skole.Vanja8 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 15:43Ja kad sam ovdje pisao da ce klub preuzeti ozbiljni sportski radnici i da ce marionete, neradnici i poslusnici DOBITI NOGU, dosta njih se ovdje izrugivalo tom postu, nesto kao "dok stranac skonta gdje je dosao ode voz, a onda ce i oni otici..." Cuj stranac...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 15:30Sad ide uobicajeno pljuvanje od strani legendi po klubu, nece Zoran ako mu je dozvoljeno trpiti nikakve ikebane tipa Skoro i slicni
Ljudi jos uvijek ne shvataju ulogu Zorana Mamica, a samim tim i Zdravka i ko im je te ovlasti dao...![]()

Treca noga, zna se gdje ona ide...

-
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 15:43Ja kad sam ovdje pisao da ce klub preuzeti ozbiljni sportski radnici i da ce marionete, neradnici i poslusnici dobiti nogu, dosta njih se ovdje izrugivalo tom postu, nesto kao "dok stranac skonta gdje je dosao ode voz, a onda ce i oni otici..." Cuj stranac...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 15:30Sad ide uobicajeno pljuvanje od strani legendi po klubu, nece Zoran ako mu je dozvoljeno trpiti nikakve ikebane tipa Skoro i slicni

Hvala drugVanja8 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 16:08Mirvic nece potpuno otici iz kluba, on ce biti tu jos neko vrijeme, ali njegova uloga u klubu ce biti na nivou Tanariki46 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 15:56Znaš li dokle je došlo to da ulaskom princa u klub? Mislim da si ti nedavno spominjao i da se priprema teren za Mirvicev odlazak.Vanja8 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 15:43
Ja kad sam ovdje pisao da ce klub preuzeti ozbiljni sportski radnici i da ce marionete, neradnici i poslusnici dobiti nogu, dosta njih se ovdje izrugivalo tom postu, nesto kao "dok stranac skonta gdje je dosao ode voz, a onda ce i oni otici..." Cuj stranac...

Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Hvala gospodinu Ismiru Mirviću na ukazanom povjerenju. Jbg, nije išlo, ja se nadam da Akademija ide u bolje ruke. Ostajem vojnik kluba i vidimo se u ponedjeljak na zapadu!
#sarajevosiamonoi
#sarajevosiamonoi
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mirvic da bi otisao mora naci nekoga da preuzme njegov udio + sve preostale dugove/troskove + mora rijesiti klauzulu u kojoj u slucaju prekida investiranja mora Sarajevo obezbijediti finansije za sljedecih godinu dana. Evo malo preracunano, neko mora platiti 17.5 miliona njegov udio + dugovi troskovi ne bi trebalo bit preko 500k za tekucu sezonu+ 4 miliona za godinu plata i troskova poslovanja. Tek kad se Mirvic spremi poplacat ovo sve i naci nekog da otkupi njegov udio tada ce otici. Kad je Nam odlazio on je ostavio dug za sobom ogromon, nisam siguran koliko je bilo, ali se odrekao pola svog udjela da bi pokrio te dugove i nestao iz kluba. Nije tako lako dici sidro i otici, u statutu kluba su se osigurali da nas neko ne moze tek tako nabit nogom i oticiVanja8 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 16:08Mirvic nece potpuno otici iz kluba, on ce biti tu jos neko vrijeme, ali njegova uloga u klubu ce biti na nivou Tanariki46 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 15:56Znaš li dokle je došlo to da ulaskom princa u klub? Mislim da si ti nedavno spominjao i da se priprema teren za Mirvicev odlazak.Vanja8 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 15:43
Ja kad sam ovdje pisao da ce klub preuzeti ozbiljni sportski radnici i da ce marionete, neradnici i poslusnici dobiti nogu, dosta njih se ovdje izrugivalo tom postu, nesto kao "dok stranac skonta gdje je dosao ode voz, a onda ce i oni otici..." Cuj stranac...
Zadnja izmjena: plisek, dana/u 02 okt 2025, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Prije dvije godine ste doveli najbolje igrače iz BiH, poput onih iz Željeznicara, Slobode ili Zrinjskog. kod Skore igrače iz Bosne Visoko, Unisa ili Famosa.
barem nešto pozitivno u klubu što ga više nema
barem nešto pozitivno u klubu što ga više nema
Rasulo u klubu jer se ugostitelj mice sa cela akademije brao
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jel zna iko sta je sa onom serijom/dokumentarcem sto je bio najavljivan? Propalo ili ce bit?
Hvala za ništa.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Pa daj vise zaposli nekog da bude u klubu bar 2 godine. Dok god budu šaltani treneri , direktori , kordinatori svaka 3 mjeseca, a autobus igraca dodje i ode od nas nema nista .
Mamicu momlim te ostavi Cvitanovica 3 godine pa nek i ispadnemo samo ne mjenjajte vise , dosta nam je novi pocetaka svako malo .Postali smo ozbiljan cirkus s ovim promjenama . Svi u ponedjeljak na kosevo , Vamos Rajvosa .
Mamicu momlim te ostavi Cvitanovica 3 godine pa nek i ispadnemo samo ne mjenjajte vise , dosta nam je novi pocetaka svako malo .Postali smo ozbiljan cirkus s ovim promjenama . Svi u ponedjeljak na kosevo , Vamos Rajvosa .
Što se tiče gospođe Alimanović saradnja nikad nije prekinuta. Radi se o izvrsnoj osobi, pravom borcu, velikom profesionalcu i ona je u našim poslovnim poduhvatima u BiH i regionu važna karika. Jasno je da smo povukli niz pogrešnih poteza u okviru njenog angažmana u FK Sarajevo, prvenstveno u nekom segmentu komunikacija. Mi dolazimo iz korporativnog i poslovnog okruženja, a fudbal u BiH funkcioniše po potpuno drugim pravilima. Zbog toga je i razumljiva je averzija navijača koji ne mogu imati cjelokupnu sliku već samo fragmente koji su pokazani u javnosti.
Važno je reći da je upravo Ajla bila ta koja je predložila i insistirala da se povuče sa pozicije generalnog direktora. Shvatamo i bili smo spremni složiti se s njom i sa navijačima da ona nije pravo lice koje će predstavljati FK Sarajevo. S druge strane, samo ja mogu odlučiti kome ću dati povjerenje da vodi sve ostale poslove na kojima radimo i s tim nisam spreman trgovati, niti su to stvari o kojima bi bilo ko trebao imati neko značajno mišljenje.”
Ovim putem želim da se okonča manipulisanje navijačima FK Sarajevo koje za cilj ima nanošenje štete ovom klubu od pojedinaca koji su na sreću FK Sarajevo zauvijek odstranjeni iz ovog kluba. Otkako sam podnijela ostavku ja više ne radim u FK Sarajevo. Tačno je da obavljam druge poslove za Mirvića koji ima razvijene i druge biznise u BiH i van nje", rekla nam je Alimanović pa dodala:
"Po odlasku Letermea koji je klub defakto napustio prije mjesec dana, na molbu obojice većinskih investitora (Mirvića i Tana) uključila sam se kao ispomoć klubu da administrativno premostim vakuum koji je nastao i pomognem u kreiranju uslova za ulazak dodatnog investitora. Ovo je proces na kojem radimo već nekoliko mjeseci i moj angažman vezan za FK Sarajevo je u tom smislu privremen i prestaje čim se procedure okončaju, tačnije veoma brzo.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
H8Z7 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 17:10Što se tiče gospođe Alimanović saradnja nikad nije prekinuta. Radi se o izvrsnoj osobi, pravom borcu, velikom profesionalcu i ona je u našim poslovnim poduhvatima u BiH i regionu važna karika. Jasno je da smo povukli niz pogrešnih poteza u okviru njenog angažmana u FK Sarajevo, prvenstveno u nekom segmentu komunikacija. Mi dolazimo iz korporativnog i poslovnog okruženja, a fudbal u BiH funkcioniše po potpuno drugim pravilima. Zbog toga je i razumljiva je averzija navijača koji ne mogu imati cjelokupnu sliku već samo fragmente koji su pokazani u javnosti.
Važno je reći da je upravo Ajla bila ta koja je predložila i insistirala da se povuče sa pozicije generalnog direktora. Shvatamo i bili smo spremni složiti se s njom i sa navijačima da ona nije pravo lice koje će predstavljati FK Sarajevo. S druge strane, samo ja mogu odlučiti kome ću dati povjerenje da vodi sve ostale poslove na kojima radimo i s tim nisam spreman trgovati, niti su to stvari o kojima bi bilo ko trebao imati neko značajno mišljenje.”
Ovim putem želim da se okonča manipulisanje navijačima FK Sarajevo koje za cilj ima nanošenje štete ovom klubu od pojedinaca koji su na sreću FK Sarajevo zauvijek odstranjeni iz ovog kluba. Otkako sam podnijela ostavku ja više ne radim u FK Sarajevo. Tačno je da obavljam druge poslove za Mirvića koji ima razvijene i druge biznise u BiH i van nje", rekla nam je Alimanović pa dodala:
"Po odlasku Letermea koji je klub defakto napustio prije mjesec dana, na molbu obojice većinskih investitora (Mirvića i Tana) uključila sam se kao ispomoć klubu da administrativno premostim vakuum koji je nastao i pomognem u kreiranju uslova za ulazak dodatnog investitora. Ovo je proces na kojem radimo već nekoliko mjeseci i moj angažman vezan za FK Sarajevo je u tom smislu privremen i prestaje čim se procedure okončaju, tačnije veoma brzo.Ne znate ni lagati!

Ali pazi ovo kako A protiv Vice i Bojca ne smije da kaze

“Odnos je normalan, predsjednik saveza - predsjednik kluba. Zadovoljan sam infrastrukturom. Većina klubova ima nove terene i to je veliki napredak. Svaka čast. Drago mi je da su se stvari u A reprezentaciji počele mijenjati na bolje. I njima je trebalo vremena. Uvođenjem dvojne registracije otvorio se prostor za uvođenje igrača u prve timove. Treba razmišljati o broju stranaca za ubuduće da bi klubovi iz bh. lige postali konkurentni kada izađu na evropsku scenu.
Nisam zadovoljan kvalitetom suđenja. Volio bih da imamo fairplay i pravedniju ligu. To se mora mijenjati. Mora rasti u korak s vremenom. Krucijalna stvar na kojoj treba raditi je suđenje i vjerujem da je g. Zeljković toga vrlo svjestan. Zašto ne reći da Zrinjski ima najbolje suđenje u ligi, a o tome niko ne priča."
Svaka čast za Škoru, manje vise na vrijeme je shvatio, da nije nikako za tog posla. Kamo srece, da je odmaj odbio tu poziciju, cim mu je ponuđena. Nadam se, da ce sada dovesti kompetentalnog čovjeka na to mjesto i ostaviti ga da radi, barem 5 godina.
- Maroon1946
- Kontakt:
Pola godine nisu isplaćene plate bile, pa da nije Mirvica fakat bi dozivjeli scenario Celika...
Trenutno korisnika/ca: bvsic, jurisicduska, PingoFTW, roccosiffredi i 67 gostiju.