FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baltazar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baltazar » 04 maj 2010, 22:46

ovo sto kaze miky je nekako najrealnije, kad nama bude poluvrijeme ta tekma pocinje ali kad krene drugo kod nas trebali bi to prenositi, a kad se zavrsi nek prenose sta hoce

baXuz
Kontakt:

Post Postao/la baXuz » 04 maj 2010, 22:49

Bila je najava i na PTPC tako da cemo moci i tamo gledati

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 04 maj 2010, 22:50

Ocekujem i reciprocitet sa druge strane.
Da engleske televizije kombinuju prenose svojih timova sa finalom kupa BiH , da vide malo englezi dalje od svog nosa.
I oni su siti više Totenhema i Čelzija i traže i oni preko svog "Belmina" da pogledaju šta se dešava na brdovitom Balkanu i još brdovitijoj Bosni.
Belmine i kompanijo kako vas nije stid bjednici jadni :oops: :oops: finale kupa države niste u stanju adekvatno ispoštovati i ispratiti vec morate praviti cirkus sa kombinovanima prenosom iz qrceve engleski.
Yebo li vam totenhem sve :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: debili nesposobni :twisted:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 04 maj 2010, 22:51

Ima li neko link golova iz mostara, trazio sam ali nisam uspio naci. Ocito sam negdje fulio ih.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 maj 2010, 22:55

Ma kombinovano je u smislu da će se prenositi engleska liga kad bude poluvrijeme u Banja Luci i onda nakon ove naše utakmice. Bilo kakva uključenja tamo dok traje naše finale kupa bi bila sramotna! I čisto sumnjam da će ih biti, iako me ta televizija ne može iznenaditi.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 04 maj 2010, 22:58

Bjeda ona jadna samo znaju pljuvat po nasem fudbalu,a nisu u stanju kako treba prenosit finale kupa BiH.Yebo li te Totenhem Belmine.
AMAR OSIM!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 maj 2010, 23:00

Bice dobra i ta druga utakmica.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 04 maj 2010, 23:14

moram poslati mail u redakciju BBC, da se zalim sto ne prenose nasu ligu i finale kupa kombinovano... imal iko na svjetu gluplji od bosancerosa? ja mislim da i obala slonovace prenosi svoju nacionalnu ligu, na DRZAVNOJ televiziji, i ne kombinuje je s drugim ligama... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

drug

Post Postao/la drug » 04 maj 2010, 23:16

ima clanak na naslovnici. Pitali Amara s kojim bi rezultatom bio zadovoljan.
Kaze on "4:0 za nas, s tim bi bio zadovoljan, odma bi osvojili pehar, samo nerealno je ocekivat da ce bit tako".

Covjek je Tito!!!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 04 maj 2010, 23:27

haj da je el classico pa da daju kombinovani, nekako bih se i pomirio sa tim, al hebo te ove ekipe ba... :evil:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 04 maj 2010, 23:30

Seyo_TM je napisao/la:Uoči prvog finalnog susreta
Osim: Biće tvrdo

Prvi finalni susret finala Kupa BiH sutra će u Banja Luci odigrati Borac i Željezničar, a menadžer Željezničara Amar Osim manje od 24 sata pred početak susreta za SportSport.ba ističe da očekuje dobar ambijent na tribinama i tvrdu utakmicu.

"Rezultati govore da u finalu Kupa igraju trenutno dvije najbolje momčadi. Očekujem dosta tvrd i neizvjestan susret, a pobjednika bi mogle odlučiti nijanse jer se radi o momčadima podjednake kvalitete", rekao je Osim za SportSport.ba i dodao:
"Poznajemo se vrlo dobro, tako da smatram da nekih velikih trenerskih iznenađenja neće biti. Atmosfera u momčadi je sjajna, ali to nije nikakav razlog da kažem da ćemo sutra ostvariti povoljan rezultat. Biće tvrdo i doista to tako mislim, jer mi dobro igramo u odbrani, a i Borac u Banja Luci rijetko prima pogotke. Čisto sumnjam da se može ponoviti utakmica s Grbavice kada je u 90 minuta palo šest pogodaka."

"Na pitanje s kojim bi rezultatom bio zadovoljan Osim je u svom stilu odgovorio:

"S 4:0 za nas. Taj bi nam rezultat garantovao pehar, ali teško da ćemo ga ostvariti. Od svega mi se nekako čini da je najbitnije za fudbal u BiH da sve prođe u najboljem redu, da atmosfera na tribinama bude sjajna, kao što je bila i na Grbavici u prvenstvenom susretu i kao što će sasvim sasvim sam siguran biti i u revanšu, a na kraju neka bolji osvoji Kup."

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 04 maj 2010, 23:34

ima li ko e mail adresu ovog komedijasa da mu posaljem mail
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 04 maj 2010, 23:36

tax je napisao/la:ima li ko e mail adresu ovog komedijasa da mu posaljem mail
[email protected]

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 maj 2010, 23:39

:mrgreen: Je li vi pozdano znate da ćete biti zakinuti i za jedan sekund prenosa finala? Je li vam strašan problem da prenose englesku ligu na poluvremenu naše utakmice? Ne znate i nije!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 04 maj 2010, 23:41

Željovac je napisao/la::mrgreen: Je li vi pozdano znate da ćete biti zakinuti i za jedan sekund prenosa finala? Je li vam strašan problem da prenose englesku ligu na poluvremenu naše utakmice? Ne znate i nije!
Djelujemo preventivno. Bolje spriječiti nego liječiti, nije da će čika urednik poginuti od par mailova ;) :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 04 maj 2010, 23:44

tanzla je napisao/la:
Željovac je napisao/la::mrgreen: Je li vi pozdano znate da ćete biti zakinuti i za jedan sekund prenosa finala? Je li vam strašan problem da prenose englesku ligu na poluvremenu naše utakmice? Ne znate i nije!
Djelujemo preventivno. Bolje spriječiti nego liječiti, nije da će čika urednik poginuti od par mailova ;) :mrgreen:
upravo to...

@Željovac
slika
ako kaze kombinovani prenos, sigurno ne misli da ce pustiti 10-15 min utakmice samo na poluvremenu kupa. racunaj da ce valjda biti neki intervjui, nesto. ipak je finale kupa ove drzave i drzavna televizija ima da ga prenosi od prve do zadnje sekunde!

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 04 maj 2010, 23:46

A ocel' meni neko sada fino objasniti nisam nista skontao , mislim koliko sam ja skontao prenose utakmicu jedno poluvrijeme ili , neka neko objasni hvala .

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 maj 2010, 23:49

amarpustahija je napisao/la:A ocel' meni neko sada fino objasniti nisam nista skontao , mislim koliko sam ja skontao prenose utakmicu jedno poluvrijeme ili , neka neko objasni hvala .
Englezi valjda pocinju 21:00 kako oni misle to da izvedu vjerovatno ce prikazivati ako golovi budu padali bar ja tako mislim
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 04 maj 2010, 23:49

amarpustahija je napisao/la:A ocel' meni neko sada fino objasniti nisam nista skontao , mislim koliko sam ja skontao prenose utakmicu jedno poluvrijeme ili , neka neko objasni hvala .
znaci na teletextu pise da je u 20:10 finale kupa, onda u sljedecem redu u 21:00 pise da je utakmica engleske premier lige, totenhem i jos neko. poslije toga su vijesti u 23:00. na stranici bhrt-a stoji ta slika gore, gdje pise kombinovani prenos. sta ce biti od svega, cuce se 8-) (odnosno vidjet' :P)

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 04 maj 2010, 23:51

poslat mail
belminu
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.