FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ovo sto kaze miky je nekako najrealnije, kad nama bude poluvrijeme ta tekma pocinje ali kad krene drugo kod nas trebali bi to prenositi, a kad se zavrsi nek prenose sta hoce
Bila je najava i na PTPC tako da cemo moci i tamo gledati
Ocekujem i reciprocitet sa druge strane.
Da engleske televizije kombinuju prenose svojih timova sa finalom kupa BiH , da vide malo englezi dalje od svog nosa.
I oni su siti više Totenhema i Čelzija i traže i oni preko svog "Belmina" da pogledaju šta se dešava na brdovitom Balkanu i još brdovitijoj Bosni.
Belmine i kompanijo kako vas nije stid bjednici jadni
finale kupa države niste u stanju adekvatno ispoštovati i ispratiti vec morate praviti cirkus sa kombinovanima prenosom iz qrceve engleski.
Yebo li vam totenhem sve
debili nesposobni 
Da engleske televizije kombinuju prenose svojih timova sa finalom kupa BiH , da vide malo englezi dalje od svog nosa.
I oni su siti više Totenhema i Čelzija i traže i oni preko svog "Belmina" da pogledaju šta se dešava na brdovitom Balkanu i još brdovitijoj Bosni.
Belmine i kompanijo kako vas nije stid bjednici jadni

Yebo li vam totenhem sve

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ima li neko link golova iz mostara, trazio sam ali nisam uspio naci. Ocito sam negdje fulio ih.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ma kombinovano je u smislu da će se prenositi engleska liga kad bude poluvrijeme u Banja Luci i onda nakon ove naše utakmice. Bilo kakva uključenja tamo dok traje naše finale kupa bi bila sramotna! I čisto sumnjam da će ih biti, iako me ta televizija ne može iznenaditi.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Bjeda ona jadna samo znaju pljuvat po nasem fudbalu,a nisu u stanju kako treba prenosit finale kupa BiH.Yebo li te Totenhem Belmine.
AMAR OSIM!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Bice dobra i ta druga utakmica..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
moram poslati mail u redakciju BBC, da se zalim sto ne prenose nasu ligu i finale kupa kombinovano... imal iko na svjetu gluplji od bosancerosa? ja mislim da i obala slonovace prenosi svoju nacionalnu ligu, na DRZAVNOJ televiziji, i ne kombinuje je s drugim ligama... 

BRAVE HEART 1979-2005
ima clanak na naslovnici. Pitali Amara s kojim bi rezultatom bio zadovoljan.
Kaze on "4:0 za nas, s tim bi bio zadovoljan, odma bi osvojili pehar, samo nerealno je ocekivat da ce bit tako".
Covjek je Tito!!!
Kaze on "4:0 za nas, s tim bi bio zadovoljan, odma bi osvojili pehar, samo nerealno je ocekivat da ce bit tako".
Covjek je Tito!!!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
haj da je el classico pa da daju kombinovani, nekako bih se i pomirio sa tim, al hebo te ove ekipe ba... 

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
-
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:Uoči prvog finalnog susreta
Osim: Biće tvrdo
Prvi finalni susret finala Kupa BiH sutra će u Banja Luci odigrati Borac i Željezničar, a menadžer Željezničara Amar Osim manje od 24 sata pred početak susreta za SportSport.ba ističe da očekuje dobar ambijent na tribinama i tvrdu utakmicu.
"Rezultati govore da u finalu Kupa igraju trenutno dvije najbolje momčadi. Očekujem dosta tvrd i neizvjestan susret, a pobjednika bi mogle odlučiti nijanse jer se radi o momčadima podjednake kvalitete", rekao je Osim za SportSport.ba i dodao:
"Poznajemo se vrlo dobro, tako da smatram da nekih velikih trenerskih iznenađenja neće biti. Atmosfera u momčadi je sjajna, ali to nije nikakav razlog da kažem da ćemo sutra ostvariti povoljan rezultat. Biće tvrdo i doista to tako mislim, jer mi dobro igramo u odbrani, a i Borac u Banja Luci rijetko prima pogotke. Čisto sumnjam da se može ponoviti utakmica s Grbavice kada je u 90 minuta palo šest pogodaka."
"Na pitanje s kojim bi rezultatom bio zadovoljan Osim je u svom stilu odgovorio:
"S 4:0 za nas. Taj bi nam rezultat garantovao pehar, ali teško da ćemo ga ostvariti. Od svega mi se nekako čini da je najbitnije za fudbal u BiH da sve prođe u najboljem redu, da atmosfera na tribinama bude sjajna, kao što je bila i na Grbavici u prvenstvenom susretu i kao što će sasvim sasvim sam siguran biti i u revanšu, a na kraju neka bolji osvoji Kup."
ima li ko e mail adresu ovog komedijasa da mu posaljem mail
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
- zlaya_tm87
- Kontakt:
[email protected]tax je napisao/la:ima li ko e mail adresu ovog komedijasa da mu posaljem mail

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Djelujemo preventivno. Bolje spriječiti nego liječiti, nije da će čika urednik poginuti od par mailovaŽeljovac je napisao/la:Je li vi pozdano znate da ćete biti zakinuti i za jedan sekund prenosa finala? Je li vam strašan problem da prenose englesku ligu na poluvremenu naše utakmice? Ne znate i nije!

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- zlaya_tm87
- Kontakt:
upravo to...tanzla je napisao/la:Djelujemo preventivno. Bolje spriječiti nego liječiti, nije da će čika urednik poginuti od par mailovaŽeljovac je napisao/la:Je li vi pozdano znate da ćete biti zakinuti i za jedan sekund prenosa finala? Je li vam strašan problem da prenose englesku ligu na poluvremenu naše utakmice? Ne znate i nije!
![]()
@Željovac

ako kaze kombinovani prenos, sigurno ne misli da ce pustiti 10-15 min utakmice samo na poluvremenu kupa. racunaj da ce valjda biti neki intervjui, nesto. ipak je finale kupa ove drzave i drzavna televizija ima da ga prenosi od prve do zadnje sekunde!
-
- Kontakt:
A ocel' meni neko sada fino objasniti nisam nista skontao , mislim koliko sam ja skontao prenose utakmicu jedno poluvrijeme ili , neka neko objasni hvala .
- Ponos Torina
- Kontakt:
Englezi valjda pocinju 21:00 kako oni misle to da izvedu vjerovatno ce prikazivati ako golovi budu padali bar ja tako mislimamarpustahija je napisao/la:A ocel' meni neko sada fino objasniti nisam nista skontao , mislim koliko sam ja skontao prenose utakmicu jedno poluvrijeme ili , neka neko objasni hvala .
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- zlaya_tm87
- Kontakt:
znaci na teletextu pise da je u 20:10 finale kupa, onda u sljedecem redu u 21:00 pise da je utakmica engleske premier lige, totenhem i jos neko. poslije toga su vijesti u 23:00. na stranici bhrt-a stoji ta slika gore, gdje pise kombinovani prenos. sta ce biti od svega, cuce seamarpustahija je napisao/la:A ocel' meni neko sada fino objasniti nisam nista skontao , mislim koliko sam ja skontao prenose utakmicu jedno poluvrijeme ili , neka neko objasni hvala .

poslat mail
belminu
belminu
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.