Mislim ako nemamo ništa od idućeg transfera bolje da nije odlazio.skripar96 je napisao/la:Kolko?penke je napisao/la:Finu lovu smo uzeli za Stipu..
NK Široki Brijeg
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Hebo cifru ako mi ne dovedemo neku zamjenu...
Sad nemas koga dovesti... I da dovedes, dovest ces igraca koji nije prosao pripreme i kojem ce trebati vremena i vremena da se prilagodi ekipi...sb1996 je napisao/la:Hebo cifru ako mi ne dovedemo neku zamjenu...
Stipi zelim puno srece u daljnjoj karijeri. Zao mi je sto je otisao ovako rano ali jbg, realnost nasa
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Nije otišao navodno nije prošao lječnički. Znači vraća se...
Ugrovacaboy je napisao/la:Nije otišao navodno nije prošao lječnički. Znači vraća se...

- siroki1991
- Kontakt:
Steta za njega , dobro za nas
Sportsport.ba pola vijesti odavde pokupi izgleda haha...Ugrovacaboy je napisao/la:Nije otišao navodno nije prošao lječnički. Znači vraća se...
Dobro za nas ako ce se vratit
Čuj 100.000 eura, a @penke kaže fina lova...ovi iz ss.ba bubaju napamet, ja više vjerujem našem prijatelju @penke...steta za Stipu , ali neka ga još sezonu-dvije i onda kao Zvone, kad prekuca ligu neka se okuša negdje vanka.
- Evolve
- Kontakt:
penke se nije izjasnio o kojoj je cifri riječ, a ako je istina ovih 100k€ pa to je smijesno...
NK Široki Brijeg
Evolve je napisao/la:penke se nije izjasnio o kojoj je cifri riječ, a ako je istina ovih 100k€ pa to je smijesno...
Drug penke mi je rekao puno puno vecu cifru
Izasao bi skoro sa svime 200.000€ s obzirom na nasu ligu i da smo najboljeg igraca Zvonu prodali za taj iznos po meni se cinila fina lova,al nazalost njegovu,nama je dobro ovo ispalo..pao je na lijecnickom pregledu i vraca se u Siroki nece nigdje do zime.
Samo jedno ime
Sad je pitanje kakav će Stipe bit posle svega ovog, sjetite se samo Markovića, covjek bio najbolji bocni igrac u ligi, propao mu transfer pa i on propao.. Nadam se da nece bit ista stvar sa Stipom.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Izmislili povredu? Sta drugo ocekivati od cigana
Stipe neka te jos barem godinu ovdje
Stipe neka te jos barem godinu ovdje

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Šteta velika što se u nedjelju utakmica preklapa s košarkom, osjetit će se na posjeti
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Kakva crna kosarka...KingJamesMVP je napisao/la:Šteta velika što se u nedjelju utakmica preklapa s košarkom, osjetit će se na posjeti
Svi na pecaru
Ajmo momci po pobjedu,puno bi nam znacila da se odvojimo od srednjeg dijela tablice.
Kosarka je nazalost tada,al znaju se prioriteti[emoji1]
Kosarka je nazalost tada,al znaju se prioriteti[emoji1]
EKONNP
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.