Strašno se poboljšao u fazi obrane zato i ima prednost u odnosu Belfodila.Pa i Icardija kojem će za igru u oba smjera isto trebati vremena.
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Uglavnom kod nas sve osim Alvareza je onako kako sam i ja to vidio jučer.Vjerojatno zato jer ga previše ne volim,pa ne mogu najobjektivniji bit iako se trudim.
Strašno se poboljšao u fazi obrane zato i ima prednost u odnosu Belfodila.Pa i Icardija kojem će za igru u oba smjera isto trebati vremena.
- Interista02
- Kontakt:
Iduća utakmica protiv Sassula. Očekujem lagana 3 boda sa minimalno 3,4 komada u mreži. Mislim da bi konačno trebali krenuti sa 2 napadača (Icardi i Palacio) a da Alvarez odigra u sredini. Vidjelo se sinoć nakon što je ušao Icardi a Ricky se premjestio na mjesto tog nekog ofanzivnog veznong da mu ta uloga mnogo bolje odgovara. Sve će aBd biti (Y)
Jedina stvar koje se bojim jeste da nas Schelotto ne zajebe i uvali hat-trick
Jedina stvar koje se bojim jeste da nas Schelotto ne zajebe i uvali hat-trick
Netreba pretjerivat
pobjeda minimalnom razlikom bi bila sasvim dovoljna, samo se nadam da ce Icardi i Belfodil dobit koju minutu vise, mozda i Milito uleti, na Kovu racunam da je u prvih 11 napokon 

Johnny Bog i Batina

Johnny Bog i Batina

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Sassuolo u subotu pa iduća u srijedu?
U nedilju, u onom nezgodnom terminu 12:30 kad se trijezni od subote 
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Neki nemaju s time problema
Eto Fiorentina doma kiksala možemo reć.Još kad bi Parma uzela bod sutra Romi...
Eto Fiorentina doma kiksala možemo reć.Još kad bi Parma uzela bod sutra Romi...
u cetvrtak sa Fiorentinom valjda,,hoce li tu igrat Pizaro? 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Longo,Laxalt,Benassi,Duncan,Mbaye,Bianchetti,Schelotto...svi upravo krenuli s klupe.Valjda sam ih uspio sve pohvatat.Jučer isto tako Livaja.Za sada jedino Bardi uhvatio startnu poziciju.
EDIT:
Dajte nam neku anketu da se malo zabavljamo
Eto koja 2 igrača će se najviše pokazat na posudbi.
EDIT:
Dajte nam neku anketu da se malo zabavljamo
Eto koja 2 igrača će se najviše pokazat na posudbi.
Mbaye igra.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Je,promaklo mi nekako.
[youtube][/youtube]
Veceg gospodina fudbal vise nece vidjeti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ti tvoj kolege ste pisali da ste jaci na ama bas svakoj poziciji,ja to jucer nisam primjetioSarajevo1946 je napisao/la:Igrao je, vidljivo je da smo dosta kvalitetniji i uigraniji. Igrali su oprezno, čekali grešku, na što je Inter dobro odgovorio. Da je bilo više rizika, vjerovatno bi i dobili... Jbg, vi to možda malo drugačije gledate, ali postoji razlika između ta dva tima, lako uočiva.
Ovaj Juve je kao onaj stari. Jak sa tolikim samopouzdanjem da znaš da ne možeš izgubit, mada se nekad desi i to. Melje, melje i jedan gol je obično dosta. Iako je Conte u prvoj sezoni igrao atomaki fudbal, prošle i ove sezone je to onaj stari Juve koji melje. Nema tu ubjedljivih pobjeda, ali ima sve ostalo.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Tacno je gospodin. Kako samo fali po ovoj desnoj strani. Strasno. Nadam se da ce se uspjet vratit sto prije. Grande Pupi !!!Puma je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nego vidim Vrsaljko veceras asistiro a i dosad je bio dobar pa kontam da bi on vec na zimu mogo na Meazzu a Genoi poslat debila Johnnya i nesto para.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Vrsaljko ako ovako nastavi je nas na zimu sigurno (na ljeto najkasnije). Decko ima strasan potencijal samo mu je psiha sjebana totalno.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Bolje im Pereiru poslati.. svakako ga ne mozemo vise ni prodati... Capitana na lijevu sa Yutom a Vrsaljka sa Johnnyem na desnoj strani pa sta bude..
Bessa nije bio ni pozvan na danasnji mec Olhanensea.. Decku ocigledno ne ide.. Steta za onakav potencijal.
Bessa nije bio ni pozvan na danasnji mec Olhanensea.. Decku ocigledno ne ide.. Steta za onakav potencijal.

UNO DI NOIII!
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
@Siamo odigra Ricky odlicno i jacu utakmicu, mozes ga volit il ne volit al uz znanje koje ima, pokazuje i najvecu zelju na terenu.
Drago mi je zbog momka jer sekunde su ga djelile da bude bivsi a Inter nema veceg znalca u ekipi od njega.
Ono sto smo trazili(dobar start) to smo i dobili, sad ekipa moze samo rasti jer sumnjam da ce WM dopustit bilo kakvo opustanje.
Teska borba ce da bude za LP ali imamo realne sanse.
Drago mi je zbog momka jer sekunde su ga djelile da bude bivsi a Inter nema veceg znalca u ekipi od njega.
Ono sto smo trazili(dobar start) to smo i dobili, sad ekipa moze samo rasti jer sumnjam da ce WM dopustit bilo kakvo opustanje.
Teska borba ce da bude za LP ali imamo realne sanse.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
-
neroazzurni
- Kontakt:
Cambiaso je postao takva stetocina da je za ne povjerovat, s obzirom da mu je Inter druga kuca, clan zlatne generacije, miljenik ovo-ono...kad bi ga sreo negdje na ulici tacno bi ga pljunuo u lice, et koliko mi je omrazen postao.
Frajer nema ulogu na terenu osim sto cijelu tekmu mase rukama i govori ko ce kome dodat loptu, pa kao da nemaju treninge kao da nema trener pored terena, ne nego ce on svim mahat ali samo njemu nemoj dodavat. Moze to proci protiv catanie i sasula ali protiv juveta smo imali igraca manje, kad se vodi borba za svaki pedalj na sredini terena gdje je i protivnik jak i gdje moras uradit neki vic da bi lopta dosla do napadaca igrati sa cambiasom je samoubistvo, zato sam presretan rezultatom, yebiga nije lose odigrat nerijeseno protiv juveta sa deset igraca. Sve ovo i nebi bilo toliko bolno da frajer nema najvecu platu u klubu i da hladno iz kase godisnje ne uzme 4 miliona.
Bio mi je miljenik kunem se zivotom, bas ono zahvalan igrac, ali u zadnje vrijeme mi se tako zgadio, strasno, pa svi su ili otisli ili pristali na smanjenje plate samo on i Milito nesto glume a znamo i mi i oni da ne daju vise toliko za klub niti toliko vrijede, a onda kad ga navijaci prozovu on place, pa smanji si platu frajeru ali klinac klasicni argentinski cigani,cast velikom JZ4 on je primjer ljudskosti, ovo ostalo smecari...
Frajer nema ulogu na terenu osim sto cijelu tekmu mase rukama i govori ko ce kome dodat loptu, pa kao da nemaju treninge kao da nema trener pored terena, ne nego ce on svim mahat ali samo njemu nemoj dodavat. Moze to proci protiv catanie i sasula ali protiv juveta smo imali igraca manje, kad se vodi borba za svaki pedalj na sredini terena gdje je i protivnik jak i gdje moras uradit neki vic da bi lopta dosla do napadaca igrati sa cambiasom je samoubistvo, zato sam presretan rezultatom, yebiga nije lose odigrat nerijeseno protiv juveta sa deset igraca. Sve ovo i nebi bilo toliko bolno da frajer nema najvecu platu u klubu i da hladno iz kase godisnje ne uzme 4 miliona.
Bio mi je miljenik kunem se zivotom, bas ono zahvalan igrac, ali u zadnje vrijeme mi se tako zgadio, strasno, pa svi su ili otisli ili pristali na smanjenje plate samo on i Milito nesto glume a znamo i mi i oni da ne daju vise toliko za klub niti toliko vrijede, a onda kad ga navijaci prozovu on place, pa smanji si platu frajeru ali klinac klasicni argentinski cigani,cast velikom JZ4 on je primjer ljudskosti, ovo ostalo smecari...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
jel ovo Zvjezdan Misimovic izjavio? 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Slazem se ovo za Cambija, igra izuzetno skakljivu pozicju u ovoj formaciji a ne moze jbg, i sramotno je da jedan JZ ima pa i vise nego duplo manju platu.
Nek smanji platu i preseli na klupu i ostane upamcen kao legenda kluba il nek nastavi pa cemo vidjet kakve ce tek uvrede i suze da budu ove sezone.
Nek smanji platu i preseli na klupu i ostane upamcen kao legenda kluba il nek nastavi pa cemo vidjet kakve ce tek uvrede i suze da budu ove sezone.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.