FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RK Gradacac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RK Gradacac » 16 jun 2009, 21:32

Nek nam je Bog na pomoci 2011. godine kad ode Zujo... a do tad cemo uzivati :D
Ocekuj ti harise ocekuj... tesko da ces i docekat....
010 ISN'T JUST A CODE

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 16 jun 2009, 21:39

Mensur Sinanović se vraća sa posudbe...! :D :D :D :D :D :D
Mislim da bi u kubu trebalo svakako zadržati Bekrića, Cocalića, Rovčanina, Stanića, Bučana, M.Bešliju i Šešliju. Edisu treba dati neku funkciju u klubu. Po svaku cijenu se treba riješiti onog Sadikovića, frajer je užasan, golman nam je isto loš a Gušo je bez kluba...
Super bi bilo kad bi doveli onog Vlastimira Jovanovića koji je slobodan igrač kao i Darko Spalević, koji nije potpisao za OLimpik.

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 16 jun 2009, 21:43

partibrejker1921 je napisao/la:Mensur Sinanović se vraća sa posudbe...! :D :D :D :D :D :D
Mislim da bi u kubu trebalo svakako zadržati Bekrića, Cocalića, Rovčanina, Stanića, Bučana, M.Bešliju i Šešliju. Edisu treba dati neku funkciju u klubu. Po svaku cijenu se treba riješiti onog Sadikovića, frajer je užasan, golman nam je isto loš a Gušo je bez kluba...
Super bi bilo kad bi doveli onog Vlastimira Jovanovića koji je slobodan igrač kao i Darko Spalević, koji nije potpisao za OLimpik.
Guso je prekinuo karijeru i radi kod nas u nekom od omladinskih pogona kao trener golmana...po meni on bi mogao biti idealna zamjena za Esu...
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 16 jun 2009, 21:52

Definitivno je Zeljeznicar najveci rasadnik mladih fudbalera koji u buducnosti naprave fantasticne karijere.Ali sta se desava sa Zelejznicarom kada oni odu i naplate sav svoj trud.Zeljeznicar dobije jedno veliko nista.Primjera napretek a ne treba ni jedan nabrajtai ,samo hocu da kazem da su ti igraci i davani u bescijenje i da su samo jednom klauzulom u ugovoru bili potpisivani primjerice da Zeljo dobije 15% od sledeceg ugovora tih igraca ,sada bi Zeljo sigurno bio u drustvu Dinama i Partizana u borbi za ligu prvaka.Ovako,ko zna,mozda dovodjenjem Amara krene sve nabolje,samo mu treba dati odrijesene ruke da radi sve ,da obavlja funkciju tim menadzera kao SAF u MAnchesteru.Od srca zelim mnogo srece u buducnosti nasem najvecem klubu.
BosnaE

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 16 jun 2009, 21:59

Ne samo po tebi nego po mnogima bi trebao biti Guso mjesto Ese, helem po dolasku igraca ce mo moci zakljuciti koliko ovi ljudi misle ozbiljno ako dovedu Amara ne sumljam da ce doci i kvalitetna pojacanja od igraca koje treba zdarzati su po meni: Sehic, Cocalic, Kerla, Bucan,Memisevic, Bekric,Stanic, Rovcanin,Besliju i mladjeg i starijeg te eventualno Simica prikljuciti dva-tri momka iz juniora ako vrijede te dovesti igrace koji ce igrati a ne sjediti na klupi.Vlastimir Jovanovic igra na zadnjem veznom a Dini Muharemovicu je istekao ugovor bilo bi vise nego dobro osim toga bilo bi pametno potraziti oba beka i lijevog i desnog te organizatora igre jer ga od odlaska Pelaka nemamo osim toga fali nam i klasican napadac kao jako bitna karika u svemu ovome nama u prvi tim treba bar 5 igraca al pravih,
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 16 jun 2009, 22:04

lenovo je napisao/la:Ne samo po tebi nego po mnogima bi trebao biti Guso mjesto Ese, helem po dolasku igraca ce mo moci zakljuciti koliko ovi ljudi misle ozbiljno ako dovedu Amara ne sumljam da ce doci i kvalitetna pojacanja od igraca koje treba zdarzati su po meni: Sehic, Cocalic, Kerla, Bucan,Memisevic, Bekric,Stanic, Rovcanin,Besliju i mladjeg i starijeg te eventualno Simica prikljuciti dva-tri momka iz juniora ako vrijede te dovesti igrace koji ce igrati a ne sjediti na klupi.Vlastimir Jovanovic igra na zadnjem veznom a Dini Muharemovicu je istekao ugovor bilo bi vise nego dobro osim toga bilo bi pametno potraziti oba beka i lijevog i desnog te organizatora igre jer ga od odlaska Pelaka nemamo osim toga fali nam i klasican napadac kao jako bitna karika u svemu ovome nama u prvi tim treba bar 5 igraca al pravih,
Napadac tipa Jure Guve.
BosnaE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 jun 2009, 22:05

Ako je vjerovati Amaru,a jeste,on nece nikog tjerati od igraca dok ih ne vidi na treningu svi smo saglasni da ljude kao Bekrica(ima ponude iz Ukrajine i Turske),Besliju,Bucana,Sehica,Mulalica i Rovcanina treba zadrzati,a ostatak ce se morati dokazati Amaru,ono sto je bitno da je Amar odgledao uzivo skoro sve tekme drugog djela sezone te ima relativno dobar uvid u mogucnosti pojedinaca...

Moguca pojacanja su Matko,Rajovic,Belosevic,Mujic i Matijas Pejic(orasje,u21 repka),ovaj zadnji bi prema vlastitoj izjavi rado dosao u Želju,Amar je vec napravio listu želja koju ce sa upravom ovih dana i poceti realizovati,al' opet kazem prvo nek' Amar stavi potpis na ugovor sa Željom pa onda ostatak 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Dela_Messi
Kontakt:

Post Postao/la Dela_Messi » 16 jun 2009, 22:25

hahahaaa.....na bilinom senijori celika ubili senijore zelje.....celik zeljo 5:0

hahahaahaha...volim te celik oci nam se cakle....

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 16 jun 2009, 22:27

bistrikboy je napisao/la:Ako je vjerovati Amaru,a jeste,on nece nikog tjerati od igraca dok ih ne vidi na treningu svi smo saglasni da ljude kao Bekrica(ima ponude iz Ukrajine i Turske),Besliju,Bucana,Sehica,Mulalica i Rovcanina treba zadrzati,a ostatak ce se morati dokazati Amaru,ono sto je bitno da je Amar odgledao uzivo skoro sve tekme drugog djela sezone te ima relativno dobar uvid u mogucnosti pojedinaca...

Moguca pojacanja su Matko,Rajovic,Belosevic,Mujic i Matijas Pejic(orasje,u21 repka),ovaj zadnji bi prema vlastitoj izjavi rado dosao u Želju,Amar je vec napravio listu želja koju ce sa upravom ovih dana i poceti realizovati,al' opet kazem prvo nek' Amar stavi potpis na ugovor sa Željom pa onda ostatak 8-)
Ma ja ba,samo nek' Amar dodje to je najvaznije. Zna se, ukoliko on potpise nece biti mjesta za fus i neprovjerene igrace...

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 16 jun 2009, 22:30

Dela_Messi je napisao/la:hahahaaa.....na bilinom senijori celika ubili senijore zelje.....celik zeljo 5:0

Jao,ja uspjeha Bože dragi... :? :?

svašta.... :o

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 16 jun 2009, 22:54

HARIS XXL je napisao/la:
Dela_Messi je napisao/la:hahahaaa.....na bilinom senijori celika ubili senijore zelje.....celik zeljo 5:0

Jao,ja uspjeha Bože dragi... :? :?

svašta.... :o
seniJori :roll:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 jun 2009, 00:20

Jesul' SENIJORI ILI JUNIJORI igrali :D
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 17 jun 2009, 00:26

Znas li koja je to Amarova lista zelja koga zeli dovesti odgovor moze i na PM
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 17 jun 2009, 08:51

Amar jos nije trener ljudi, usporite malo sa listama zelja...
010 ISN'T JUST A CODE

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 17 jun 2009, 09:33

HARIS XXL je napisao/la:Sto se tice aktuelnog igrackog kadra ostavio bih Bekrica,Bucana,Besliju,Cocalica i Mulalica...ostalima bih se zahvalio i rekao da mogu slobodno traziti drugi klub...
Memisevica, Sehica, Radovanovica i Stanica
Cuva Bog Zelju svog!

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 17 jun 2009, 09:37

RK Gradacac je napisao/la:Amar jos nije trener ljudi, usporite malo sa listama zelja...
Istina je da Amar još nije zvanično trener, ali u novinama se moglo pročitati da je valjda napravio listu igrača koje bi volio vidjeti u Želji i tu je listu predao Brkoviću...

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 17 jun 2009, 09:45

u kojim novinaaama?
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 17 jun 2009, 09:49

dzoka je napisao/la:u kojim novinaaama?
nemogu se sjetiti, znam da sam procitao ;)

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 17 jun 2009, 09:52

Ok :mrgreen: Imas li Msn?
ako imas posalji mi porukom ili napisi
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 17 jun 2009, 10:00

I mene zanima ta lista!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 8 gostiju.