Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

CLS
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la CLS » 03 jan 2010, 15:55

poraz, dosta prilika propustenih. Leeds dvije prilike, i jedan gol :) tanko tanko s obzirom na sastav sa kojim smo istrcali
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 03 jan 2010, 15:57

To je to, kad mi neko kaze ManU nece osjetit nedostatak Ronke, fali Ronko ko suho zlato, on bi u ovakvoj utakmici uso s klupe i u 20 minuta preokrenuo rezultat

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 jan 2010, 15:59

ne znam zasto toliko cuđenje zbog pobjede leedsa, leeds ima dobru ekipu i ova utakmica je bila veliki derbi bez obzira sto leeds igra u trecoj ligi
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 03 jan 2010, 16:00

veliko iznenadjenje,no ovaj Leeds igra jako dobro ne bih se zacudio da za vrlo kratko vrjeme i vrate u drustvo najboljih ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jan 2010, 16:03

YNWA je napisao/la:ne znam zasto toliko cuđenje zbog pobjede leedsa, leeds ima dobru ekipu i ova utakmica je bila veliki derbi bez obzira sto leeds igra u trecoj ligi
MA ima Leeds qurac lijepi. Treceligas ne smje pobjedit MAnchestera i gotovo. Sramota, i jos jednom je ocito da je United totalno ovisan o Rooneyu, ako njega ne ide, gubimo. Jednostavno. Berbatovu se treba nayebat matere i poslat ga kuci u Bugarsku. Sramota kako se ne bori nimalo. Ne vjerujem ni da se tusira poslje tekme, jer nije moguce da se on uznoji. Owen, Gibson, Obertan i Neville po stoti put pokazali da su trube zesce.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 03 jan 2010, 16:04

Ma ovo je katastrofa, izgubit u ovoj fazi kupa s kim god igrali. Ove sezone puno nepredvidljivih poraza, vidi se odlazak Ronalda. Još jednom zaista šteta zbog poraza, ali sad se možemo okrenuti samo prvenstvu i Ligi prvaka i tu možemo ja mislim dati sve od sebe
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 03 jan 2010, 16:05

Meni je bas drago sto su igubili, neka i njih vise puna kapa :!:
× Plava krv ispod koze ×

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 jan 2010, 16:11

Cartman je napisao/la:
YNWA je napisao/la:ne znam zasto toliko cuđenje zbog pobjede leedsa, leeds ima dobru ekipu i ova utakmica je bila veliki derbi bez obzira sto leeds igra u trecoj ligi
MA ima Leeds qurac lijepi. Treceligas ne smje pobjedit MAnchestera i gotovo. Sramota, i jos jednom je ocito da je United totalno ovisan o Rooneyu, ako njega ne ide, gubimo. Jednostavno. Berbatovu se treba nayebat matere i poslat ga kuci u Bugarsku. Sramota kako se ne bori nimalo. Ne vjerujem ni da se tusira poslje tekme, jer nije moguce da se on uznoji. Owen, Gibson, Obertan i Neville po stoti put pokazali da su trube zesce.
leeds nije obican treceligas, kao sto sam vec rekao leeds ima odlicnu ekipu,sledece sezone sigurno ulaze u visi rang, ova utakmica je bila derbi a u tim utakmicama ekipa sa vise zelje za pobjedom ce pobijediti, nisam gledao gledao utakmicu pa ne znam kako su igraci man utd igrali, ali uvjeren sam da su potcijenili leeds i to im se na kraju osvetilo
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 03 jan 2010, 16:14

Ted Mosby je napisao/la:Ma ovo je katastrofa, izgubit u ovoj fazi kupa s kim god igrali. Ove sezone puno nepredvidljivih poraza, vidi se odlazak Ronalda. Još jednom zaista šteta zbog poraza, ali sad se možemo okrenuti samo prvenstvu i Ligi prvaka i tu možemo ja mislim dati sve od sebe
eto dobili ste tolike milione od Reala,a niste mogli dovesti dostojnu zamjenu za Ronalda jer je ocigledno da Valencija ne moze biti dostojna zamjena za Ronalda ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jan 2010, 16:15

MaliMemo je napisao/la:Meni je bas drago sto su igubili, neka i njih vise puna kapa :!:
Hajde bolan skupljaj pare savezu za dresove Adidasa, pusti United.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jan 2010, 16:17

Leeds je zasluzeni pobjedio,cinjenica je da im je puno vise stalo do pobjede,pa su tako igrali 100 % nafurano da tako kazem,nisu okljevali ako treba glavom na kopacku da idu sto je i bio slucaj par puta...sto kazu ovo je derby koji njima najvise znaci,i zaista su dali 100% volje,zelje,htjenja da dobiju ovu utakmicu plus su imali i puno bolju podrsku sa tribina ,Mancesterovci se nisu 2 puta oglasili...cini mi se da su puno vise u stanju uraditi za svoju ekipu nego igraci Mancestera za svoju,jel za razliku od opustenih igraca Mancestera koji su mislili da ce dobiti utakmicu na svojim imenima i tim sto su oni prva liga ovi treca...Leedsovi igraci su puno puno vise zeljeli pobjedu i stvarno ginuli za svaku loptu..i po meni potpuno zasluzeno pobjedili
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 jan 2010, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jan 2010, 16:17

JameS je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Ma ovo je katastrofa, izgubit u ovoj fazi kupa s kim god igrali. Ove sezone puno nepredvidljivih poraza, vidi se odlazak Ronalda. Još jednom zaista šteta zbog poraza, ali sad se možemo okrenuti samo prvenstvu i Ligi prvaka i tu možemo ja mislim dati sve od sebe
eto dobili ste tolike milione od Reala,a niste mogli dovesti dostojnu zamjenu za Ronalda jer je ocigledno da Valencija ne moze biti dostojna zamjena za Ronalda ;)
Vidi se koliko si gledo MAnchester i koliko ga poznajes. Valencia je bio sjajan ove sezone, i niko nije ni ocekivo da ce zamjenit Ronalda, to je vise Rooneyev posao. Jer United igra na drugi nacin ove sezone. Problem je sto Ferguson nije kupio novo krilo, centralnog veznog i sto jos vjeruje u Berbatova. Sto se tice napada, bolji je ove sezone, ali je prosle sezone odbrana bila beton a ove nije ni blizu.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 03 jan 2010, 16:22

Cartman je napisao/la:
JameS je napisao/la:
Vidi se koliko si gledo MAnchester i koliko ga poznajes. Valencia je bio sjajan ove sezone, i niko nije ni ocekivo da ce zamjenit Ronalda, to je vise Rooneyev posao. Jer United igra na drugi nacin ove sezone. Problem je sto Ferguson nije kupio novo krilo, centralnog veznog i sto jos vjeruje u Berbatova. Sto se tice napada, bolji je ove sezone, ali je prosle sezone odbrana bila beton a ove nije ni blizu.
pa iskreno da kazem i nisam ga nesto previse gledao ove sezone pa vjerovatno nisam kompetentan da kazem kakav je Manchester sa i bez Ronalda,no ocigledno je da od kada je otisao Ronaldo nesto skripi u toj ekipi...Valencia mozda jest ove sezone bio na razini,ali za dostajnu zamjenu Ronaldu morate traziti igrace tipa Riberya itd. ;)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 03 jan 2010, 16:25

Cartman je napisao/la:
JameS je napisao/la:
Vjerovatno je i vama dosta od tog kesa otislo za vracanje duga ko i nama od Alonsovog transfera,,btw. slazem se za Valenciu,,a Berbatova podhitno otjerat,nije mu bezze stari optuzeni silovatelj :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jan 2010, 16:29

Istina je to za dug, ovaj Glazer je pravo u **** finacijski. Nadat je se da ce prodat klub uskoro.

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 03 jan 2010, 16:39

Pa sta ovo bi... :D Jednostavno nije to ta stara ekipa, koje se svak bojao.Rooneyu svaka cast, covjek se vraca u odbranu po loptu i motorna je snaga tima.Od ostalih Giggs ce mi uvijek biti dobar mada je i njegovo proslo, Valenica se trudi sad da li je to uvijek dovoljno,sumnjam,Berbatov,Anderson,Brown,Neville,Owen,Carrick treba sve potjerat iz tima :)
Question: "Why do you shoot so many Threes?"

Antoine Walker: "Because there are no Fours."

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 03 jan 2010, 16:41

Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Pa sta ovo bi... :D Jednostavno nije to ta stara ekipa, koje se svak bojao.Rooneyu svaka cast, covjek se vraca u odbranu po loptu i motorna je snaga tima.Od ostalih Giggs ce mi uvijek biti dobar mada je i njegovo proslo, Valenica se trudi sad da li je to uvijek dovoljno,sumnjam,Berbatov,Anderson,Brown,Neville,Owen,Carrick treba sve potjerat iz tima :)
Carrick je tata za ove ostale :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 03 jan 2010, 16:45

ma nadati se je da ce i chelsea izgubiti da ne budu bolji od vas.. vode 3:0, ali leeds je pokazao da je u nogometu sve moguce :D :mrgreen: :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 03 jan 2010, 16:46

Možda se sada Fergie odluči na neku kupnju
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 03 jan 2010, 16:47

Ted Mosby je napisao/la:Možda se sada Fergie odluči na neku kupnju
pa kupi jos jednog Berbatova... :lol:
Question: "Why do you shoot so many Threes?"

Antoine Walker: "Because there are no Fours."

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.